Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 7:29:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Spet smo super spali, da se malo pohvalim. Mami je včeraj šla ob 16.30h, prišla pa ob 23.30h. Super sem se imela in še bomo ponovile v kratkem. In tukaj...je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 7:50:31
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. jutro! jaz sem tudi koma. komaj čakam da mali zaspi, sem se že odločila, da se mu pridružim....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 7:50:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče za katero kakšna koristna informacija: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/zdravilna-zelisca-in-caji-primerni-za-malcke.html Koki, dej mi še to povej, vi ste tudi zadnjič imeli 6. bolezen, a ne? Kakšne volje pa je bil kej V. potem, ko mu je vročina že padla? Jure je zdaj že drugi dan siten in nima pravega apetita. A je bilo pri vas podobno? Pa super za V. zdravje in dobro ga žuraj danes Ja, katastrofa je bila, tak je bil siten. Se mi je že skoraj odpeljalo...tak, ti to kar tej bolzeni pripisuj, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 7:52:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva pa že greva počasi ven...Spet je sonček! Popoldan gremo v AV, zvečer pa se kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 7:58:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva pa že greva počasi ven...Spet je sonček! Popoldan gremo v AV, zvečer pa se kaj tipkamo. spet bo lep dan -jaz pa počakam,da bo lačen,da se napapca, potem pa greva v trg -plačat poloižnice
< Sporočilo je popravil spps -- 13.11.2009 8:03:47 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:02:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. kaj te muči? spali za en drek? tud mi, da te potolažim zgornje enkice mu predirajo dlesen pa je rahlo tečn ja, spet spali za en drek. In če bi ne-spali zarad zobov, bi mo mogli imet že vse! Zdaj mi je še zakuhala..no, nima neke velike vročine-37,5 merjeno pod po pazduho. Tečna pa tak da joj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:03:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet smo super spali, da se malo pohvalim. Mami je včeraj šla ob 16.30h, prišla pa ob 23.30h. Super sem se imela in še bomo ponovile v kratkem. In tukaj...je kaj novega? bravo za mami!!! Samo,da si se imela super, fino,fajn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:03:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva pa že greva počasi ven...Spet je sonček! Popoldan gremo v AV, zvečer pa se kaj tipkamo. midve pa bova danes noter Uživajtaa
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.11.2009 8:04:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:04:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps spet bo lep dan -jaz pa počakam,da bo lačen,da se napapca, potem pa greva v trg -plačat poloižnice nea hodi..ko šora položnice..pridi boma dnar zapili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:24:53
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ja zamujam , vem...sej ponoči se bom na vas spomnila,,,,ko bo treba vstat....vas bom imela v mislih ..... glej http://www.jh-lj.si/upload/lpp/MPP/shema_MPP.pdf gre mimo Tivolija,,,, v Novem Polju greš pa dol, eno pred končno, se pravi, ko gre bus čez podvoz, no ne čez, pod , greš takoj po naslednjo dol,,,in potem samo ob glavni nazaj, pa prideš do nas...ni težko....ti bomo mahale iz okna ... prideš?... ma reci da, ko sem se tako potrudila... Res si se potrudla. Glej bom šla na postajo in pridem, če vozi nova trola, če bo stara se ne upam z vozičkom gor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:27:45
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Naše jutro je podobno, vriskamo od 7:00, uhhh
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 8:29:12
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. kaj te muči? spali za en drek? tud mi, da te potolažim zgornje enkice mu predirajo dlesen pa je rahlo tečn Enako...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 9:24:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. kaj te muči? spali za en drek? tud mi, da te potolažim zgornje enkice mu predirajo dlesen pa je rahlo tečn Enako...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 9:45:58
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro! Spet sem 1. jeeeeeeeeeei _not Končno je petek...pa še 13 jeeeej za petek 13. no 8. mesecev nazaj sem tak čas že držala svojo punčko v naročju točno 18 minut čestitke moji Tiani za 8. mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 9:59:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Mi z sprehoda, Tjaša se ravno uspava, jaz grem delat čufte Pa še za Tjašo poštudiram pa smo na konju. Drugače pa vreme zunaj sonce, pri nas rahlo piha tak da ni ravno toplo. Aha pa Tjaša pošilja Tiani čestitke VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECV IN SEVEDA TIJI
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:24:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva pa že greva počasi ven...Spet je sonček! Popoldan gremo v AV, zvečer pa se kaj tipkamo. midve pa bova danes noter Uživajtaa Za Lijo Mogoče pa sta tudi vidve fasali 6. otroško bolezen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:29:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva sva tudi že iz sprehoda. Sedaj pa greva še s kengorujčkom malo okrog. Tasa - kako Lija?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:53:03
|
|
|
|
Najaa
|
daaaaan. Kaj dogaja? Mi spali dobro, zdej Nika spi že drugo rundo pol pa šibama ven. No, na obiske. KOKICA je pasal a ne? Ufa, jaz bi tud. Za vse, ki ste slabo spali pa en velik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:54:53
|
|
|
|
Najaa
|
A vas lahko prosim za glasek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:59:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 10:59:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa daaaaan. Kaj dogaja? Mi spali dobro, zdej Nika spi že drugo rundo pol pa šibama ven. No, na obiske. KOKICA je pasal a ne? Ufa, jaz bi tud. Za vse, ki ste slabo spali pa en velik pa še kako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 13.11.2009 11:07:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A vas lahko prosim za glasek? eh, sej zmagala ne bo. Se mi niti ne da toliko ukvarjat s tem in pozabim vsak dan opomninjat... Sam da bi ostala med prvimi 10-imi.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......