Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:50:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo, da delim z vami, kake svinjarije je moj jedel, ko je bil na japonskem. na spodnji slikici je neki rakec,ki se seveda poje surov. slika je sicer malo motna, a zato nič manj ogabna pa še ena slikica, ki prikazuje, kako jaz kuham no, manjša nesreča v kuhinji pač...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:51:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. a je kdo tu? Halo čebelca jaz sem pa taka tuga ,da bom šla kar v mižule. no, saj jaz tudi ne bom kaj dolgo zdržala, ker smo dali skoz plavanje danes in še marsikaj čuj, jaz sem tebi nekaj pozabila dat. ti lahko dam drugi teden? al mi daš TRR?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:51:53
|
|
|
|
tasa_m
|
aloha MČ kaj si te delala tu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:54:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mediuhec, ti si pa za Guinnessovo knjigo rekordov P.s.: poglej ticker 77 tednov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:54:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj gresta gledat? Gledala sva Moja grška avatura
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 21:58:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj gresta gledat? Gledala sva Moja grška avatura Kaj ,če bi še šla z mano na pijačo bi ju vrag vzel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:01:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebelica - na spodnnji fotografiji ,pa jaz nebi rekla da je kaj od kuhe mislim da je tu neka druga fila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:02:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Kaj gresta gledat? Gledala sva Moja grška avatura Kaj ,če bi še šla z mano na pijačo bi ju vrag vzel? ja, kaj pa te nisi poklicala, če nena že smsov pišeš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:02:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - na spodnnji fotografiji ,pa jaz nebi rekla da je kaj od kuhe mislim da je tu neka druga fila to sem htela tud jaz napisat pa nisem vedela kako se naj izrazim (saj je sama rekla, da bo potres )
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.12.2009 22:03:26 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:04:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aloha MČ kaj si te delala tu? ja kuhala, ne... to pri nas pač tak zgleda. ha ha no, hotela sem zamrzniti piščanca za klaro v one vrečke za led. pa sem tiščala notri s tistim za okraske na pecivu delat in mi je vse nazaj ven vrglo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:04:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - na spodnnji fotografiji ,pa jaz nebi rekla da je kaj od kuhe mislim da je tu neka druga fila pa daaaaaaajjjjj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:06:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - na spodnnji fotografiji ,pa jaz nebi rekla da je kaj od kuhe mislim da je tu neka druga fila to sem htela tud jaz napisat pa nisem vedela kako se naj izrazim (saj je sama rekla, da bo potres ) eh idite se solit tasa, jutri prideš si rekla, ne? napiši mi na sms, ker grem zdaj spat lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 1.12.2009 22:15:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh idite se solit tasa, jutri prideš si rekla, ne? napiši mi na sms, ker grem zdaj spat lahko noč sem ti pravkar poslala sms Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:23:06
|
|
|
|
zorica
|
MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV PS :Sem htela dati kakšno slikico gor, pa mi ne gre
< Sporočilo je popravil zorica -- 2.12.2009 7:37:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:49:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV vse najboljše!!!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.12.2009 7:50:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:52:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Evo, jaz sem že auf. Danes ponoči sem ful slabo spala, samo sem se premetavala. Ne vem kaj je to. Je pa mi mami sporočila, da so spali vso noč od 20.10-6h Zdaj pa ne vem ali res Dormeo tal dobro vpliva na Lijo, ali Lenarški luft? Grem mal pobrskat, kolk kaj Dormeo za otroško posteljo stane...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:56:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:56:56
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, ziher luft... Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 7:58:05
|
|
|
|
zorica
|
tasa_m polna luna je kriva za slab spanec . Janu pa je prišel ven že peti zobek.Šesti bo pa danes,jutri zunaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:17:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ziher luft... Mi smo tud že ouf. Pride kdo na kofe? a lahko jaz pridem na kofe? A veš kdaj mi vlak pela??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:17:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica tasa_m polna luna je kriva za slab spanec . Janu pa je prišel ven že peti zobek.Šesti bo pa danes,jutri zunaj ooo, bravo Jan za zobka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:19:22
|
|
|
|
tasa_m
|
AAAAAAAA, kake so cene Dormea za otr.posteljo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:20:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 2.12.2009 8:21:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica MOJ SONČEK PA IMA DANES 9.MESECEV PS :Sem htela dati kakšno slikico gor, pa mi ne gre
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.