|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
19.11.2009 13:32:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

uprašanje.... kko vaši mali user posted image zaspijo???

Taj je navajen zaspat sam v pojstlci z dudo... že od majhnega... ko se je začel obračat na trebuh sem ga "zadekala" da se ni mogel obrnit in je zaspal ( na trebuhu noče in ne mre spat) ... zdej je pa že tok velik in močen da ga več nč ne ustavi in se obrne, usede, prime za pojstlco in ustane, prevrne... uglavnem tako štalo pele u pojstlci in zraven joka, ker je tko zlo zaspan in siten a ko ga dam na hrbet zapre oči ko grem stran se obrne na trebuh se usede itd. ... ura je 13.13... in je zaspal... končno je omagal, zaspan je pa že od 11.00ureuser posted image zbudil se je ob 9.00 ponavadi gre žez dve uri spat, dans je pa šel po 4urah... sej bi blo vse uredu če ne bi bil taka tečka ko je zaspan... če se uležem zraven njega in ga tišim dol da se ne more obrnit zaspi takoj samo nočem da se navadi... kdaj pa kdaj tudi meni paše in grema skupi spat... samo nočen da mu pride to v navado... kakšen nasvet ?user posted image zgleda da ga morm tko zmatrat da bo koma in bo sam dol padel in zaspaluser posted image

jaz Lijo položim v posteljo in zaspi. Če pa še ni preveč zaspana jo vzamem pa ven, se igrava in jo pol dam nazaj spat, ko vidim, da je res že koma user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.11.2009 13:33:04   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dan!

Evo mi smo kosilal, zdej bomo šli na še na drugi sprehod, prej sem dokončala prošnjo, življenjepis za delo.Zdej sem pa v hudi dilemi.

Jutri sem mislila it v Velenjski zdr. dom, mal k glavni med. ses., se pozanimat, kake možnosti imam dobit zaposlitev tam marca, pripravljena sem tudi nadomeščat kako porodniško(no to bi bilo idealno, ker bi potem lahko študirala na drugega otroka).No pa tudi v zobozdravstvene ambulante, pa mi moj pravi, da je prehitro, sam če pa študiraš, pa sej decembra ne bo nič od nič, januarja, bi bilo pa fajn vedet kaj in kako, še posebej se mi fajn zdi, da grem zdaj, da me imajo v mislih, če bo katera šla rodit.

kaj mislite????user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.Tko da ti se kr pejt pokazat! user posted image

a res? kje pa ti delaš? Pri nas vse življenjepise, ki niso vezani na razpise, sicer spravimo, ampak se ne spomnim, da bi kdaj šli vabit naknadno na razgovore...

Pri nas je tudi tako, saj mora vedno znova biti razpis.

Ja samo ni nujno, da se kakšen pametn na razpis javi in povabimo še kakšnega od teh, ki so pred razpisom na blef poslal prošnjo-CV ( in se nam je dopadla), da se prijavi na razpis. Sej to pa res ni nč tazga, poveš mu da je razpis naj se prijavi. In če je najboljši kandidat...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.11.2009 13:34:05   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aha kul, mi tega še nismo sprobal imam mal odpora. user posted image
Ne vem zakaj, midva sva gurmana in pol nama take stvari ne dišijo, pol pa tud malemu ne ponudim. No sej če lahko doma nardim, pol kar nardim. Pa če gremo vn jest se tud da kej naročit, sm k bomo šli na avion pa dobiš baby meal in to je en kozarček zelenjava, meso...Pa en sadni kozarček.
Pa ne vem kako bo sprejel, bom verjetn enkrat preden gremo sprobala kakšne špagete. user posted image

jaz ji več ali manj vse sama delam ampak danes ko pa sva bile kar pozne in je bila ful zaspana pa kje bi ona še mene čakala da ji nekaj skuham. Me živo požre, danes je neka tečka user posted image . Zato pa imam za rezervo kdaj kakšne špagetke pa ji dam. Pice ji ne morem, ker to boma tastara dva popapala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
19.11.2009 13:50:16   
Najaa

Najvišji šef je Gantar! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.11.2009 13:50:25   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kje pa je Najaa? Jo že zelooo pogrešam? A je še kar bolana?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najaa je tak bolana, da še za sebe ne ve kaj dosti. user posted image Sem pa vesela, da me vsaj nekdo pogreša.

evo, zame nisi vosek! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si? Otroka?

Jaz sem slabo, otroka pa dobro. Itak starejše hujše prizadene bolezen, pa prav je tako. Raje sem jaz boga kakor da njiju gledam, a sej veš.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
19.11.2009 13:50:32   
Najaa

če bi jaz iskala novo službo, bi definitivno začela iskat okoli novega leta. Raje prej kot pozneje. Saj veš, že birokracija vzame svoj čas...
se strinjam. Jaz začnem tud decembra prošnje pošiljat, tak da..

Jaz se tudi strinjam in po NL začnem...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
19.11.2009 13:53:14   
Najaa
NoBady, Nika zaspi na joški.

Kupljene blajk in fuj kašice Nika JE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neverjetno, ampak resnično, zgleda da sem res taka slaba kuharca, da so ji te kašice bolj dobre. user posted image Poje pa eno malo 125g v dveh dneh. Tako je zdej dva dneva jedla hippovo zelenjavo s smetano. Prvi dan sem misla, da ji bo premalo sam pol in sem ji še mal banane dala, pa jo je celo zbruhala. Včeraj pa sem ji dala sam pol kašice in je bla sita celo popoldne po njej. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
19.11.2009 14:14:08   
Lolita23

Dan!

Evo mi smo kosilal, zdej bomo šli na še na drugi sprehod, prej sem dokončala prošnjo, življenjepis za delo.Zdej sem pa v hudi dilemi.

Jutri sem mislila it v Velenjski zdr. dom, mal k glavni med. ses., se pozanimat, kake možnosti imam dobit zaposlitev tam marca, pripravljena sem tudi nadomeščat kako porodniško(no to bi bilo idealno, ker bi potem lahko študirala na drugega otroka).No pa tudi v zobozdravstvene ambulante, pa mi moj pravi, da je prehitro, sam če pa študiraš, pa sej decembra ne bo nič od nič, januarja, bi bilo pa fajn vedet kaj in kako, še posebej se mi fajn zdi, da grem zdaj, da me imajo v mislih, če bo katera šla rodit.

kaj mislite????user posted image user posted image user posted image user posted image

če sm te prav razumela je pomoje to super ideja, nič ni prehitro, sploh če bi pordniško nadomeščala oni to prej najdejo, tak da če boš čakala ti bo kvečjemu katera druga mesto prevzela... tako da jaz predlagam da ti kr greš... ej a maš kake delovne izkušnje? jst bom tut mogla počas kako prošnjo pa kak življenjepis sestavit, sam to je moja kritična točka ko nisem dobra pri pisanju... user posted image bo že...

Ne sem zanosila v absolventu, sem pa že enkrat pri njej bila pa je bila ful navdušena.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.11.2009 14:15:52   
Lolita23

Dan!

Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.Tko da ti se kr pejt pokazat! user posted image

a res? kje pa ti delaš? Pri nas vse življenjepise, ki niso vezani na razpise, sicer spravimo, ampak se ne spomnim, da bi kdaj šli vabit naknadno na razgovore...

Sej to me skrbi???

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.11.2009 14:16:28   
Lolita23

uprašanje.... kko vaši mali user posted image zaspijo???

Taj je navajen zaspat sam v pojstlci z dudo... že od majhnega... ko se je začel obračat na trebuh sem ga "zadekala" da se ni mogel obrnit in je zaspal ( na trebuhu noče in ne mre spat) ... zdej je pa že tok velik in močen da ga več nč ne ustavi in se obrne, usede, prime za pojstlco in ustane, prevrne... uglavnem tako štalo pele u pojstlci in zraven joka, ker je tko zlo zaspan in siten a ko ga dam na hrbet zapre oči ko grem stran se obrne na trebuh se usede itd. ... ura je 13.13... in je zaspal... končno je omagal, zaspan je pa že od 11.00ureuser posted image zbudil se je ob 9.00 ponavadi gre žez dve uri spat, dans je pa šel po 4urah... sej bi blo vse uredu če ne bi bil taka tečka ko je zaspan... če se uležem zraven njega in ga tišim dol da se ne more obrnit zaspi takoj samo nočem da se navadi... kdaj pa kdaj tudi meni paše in grema skupi spat... samo nočen da mu pride to v navado... kakšen nasvet ?user posted image zgleda da ga morm tko zmatrat da bo koma in bo sam dol padel in zaspaluser posted image

Pri nas načeloma ni problemov s spanjem. Če pa je tečen pa ne ve kako zaspat, dam gor CD s pesmicami in takoj zaspi. user posted image

enakouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.11.2009 14:18:25   
Lolita23

Dan!

Pri nas je tudi tako, saj mora vedno znova biti razpis.

Ja samo ni nujno, da se kakšen pametn na razpis javi in povabimo še kakšnega od teh, ki so pred razpisom na blef poslal prošnjo-CV ( in se nam je dopadla), da se prijavi na razpis. Sej to pa res ni nč tazga, poveš mu da je razpis naj se prijavi. In če je najboljši kandidat...

V zdravstvu so pa sam veze pomebne, kljub razpisomuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
19.11.2009 14:20:16   
tasa_m
V zdravstvu so pa sam veze pomebne, kljub razpisomuser posted image user posted image user posted image

ne samo v zdravstvu ampak vse povsod, na veliko žalost user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
19.11.2009 14:20:41   
tasa_m
najaa nisi nič slaba kuharca, da te ne čujem več tega! Jasno?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
19.11.2009 14:31:52   
pocka
ojla!
samo na hitro, pol grem pa kuhat...

Vidim,da je bila včeraj tu tekma v živo!user posted image

tasa - lep avatar, mala je prava lepotičkauser posted image

najaa - drži se, upam,da bolezen kmalu mine...kaj ti pa je? Viroza?

lolita - jaz bi tudi na tvojem mestu kar začela pošiljati prošnje naokoli oz. začela malo lobirati za službo, mislim,da ni nič prehitro, držim pesti,da ti uspe

nobady - Blaž zaspi ponavadi na joški, če pa to ne gre,ga moj prevzame in ga malo pogunca...v vsakem primeru,nič dobrega....se bojim,da bomo imeli še probleme,ko bo moral sam zaspat...upam na najboljše,ker pri Taji smo imeli enak "postopek", pa ni bilo problemov kasneje...

mmmc - super,da niste zboleli, pivček vse rešiuser posted image user posted image user posted image

za piruri in Neota pošiljam pikepoke, upam,da bosta kmalu spet domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

persida - pokaži kaj si sešila za božičkasta bavcauser posted image

Midva sva šla danes malo ven kljub tej megli,ker se nam že meša v hiši, sva šle s prijateljico na kavo,glih toliko,da malo okolje zamenjamo s tamalimi. Mi je prav hudo, ko je tako vreme, ve pa stalno pišete o sončku in toplem vremenu...

< Sporočilo je popravil pocka -- 19.11.2009 14:33:07 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
19.11.2009 14:35:50   
KOKICA32
Oooo,Pocka! Hello!user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
19.11.2009 14:42:27   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Midva sva šla danes malo ven kljub tej megli,ker se nam že meša v hiši, sva šle s prijateljico na kavo,glih toliko,da malo okolje zamenjamo s tamalimi. Mi je prav hudo, ko je tako vreme, ve pa stalno pišete o sončku in toplem vremenu...

kaj še vedno mate meglo? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
19.11.2009 14:51:29   
Najaa

najaa nisi nič slaba kuharca, da te ne čujem več tega! Jasno?? 

Jasno in glasno. user posted image Še posebi danes, ko sem res dobro skuhala. user posted image Moj je kuhal. user posted image
Eh, nisem še za kuho sposobna tak da ne vem al ji naj dam riž z mesom ali breskev z rižem? Iz kozarčka, seveda.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
19.11.2009 14:51:38   
Najaa

Verjetno, ja. user posted image Taka mal hujša. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.11.2009 15:08:23   
pocka

hello! kako? so pikice že kaj izginile?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
19.11.2009 15:09:54   
pocka

jp, joj mam že poln kufr...najbolj me pa jezijo vremenarji,ko niti z besedo ne obenjajo,da bo oz. je megla tu dol, stalno govorijo o oblačnosti...oblačno my assuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
19.11.2009 15:10:30   
KOKICA32

hello! kako? so pikice že kaj izginile?

ja, skoraj v celoti..le po nogicah je še enih par. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
19.11.2009 15:10:33   
pocka

drži se, sej bo kmalu za tabo...samo,da ni gripauser posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
19.11.2009 15:11:06   
KOKICA32

naj te tvoj malo pocarta! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
19.11.2009 15:15:56   
Lolita23
HVALA VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

jah jaz si res želim delat v kakem zdravstvenem domu, res mi ni da bi v kaki bolnišnici, prvo ker pač mi ni všeč urnik dela, drugo sistem..Pa no po resnici me kar stisne, da bi delala cele noči, vikende, praznike, in nič videla moje punčke, sej vem, da drugi delajo tudi tak, pa jim gre, sam upam, da meni ne bo treba, sej mal vez imam in če bo treba bom vklopila, sam najprej pa brez tegauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
19.11.2009 15:21:14   
felix7

jp, joj mam že poln kufr...najbolj me pa jezijo vremenarji,ko niti z besedo ne obenjajo,da bo oz. je megla tu dol, stalno govorijo o oblačnosti...oblačno my assuser posted image

mogoče se je pa oblak na morje usedel user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......