|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
19.11.2009 12:59:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Dobro jutro,
naša noč je bila tud mal pestra, mali je do 3 spal nepremično, pol pa kr neki skoz, brezveze.
Pa itak smo zuti vstali zgodaj, ker sva šla k mojim...
Mi še nismo zboleli, včerajšni pirček je pa tud drisko ustavil, hahahahaha.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse se najde zdravilo! user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
19.11.2009 12:59:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kje pa je Najaa? Jo že zelooo pogrešam? A je še kar bolana?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najaa je tak bolana, da še za sebe ne ve kaj dosti. user posted image Sem pa vesela, da me vsaj nekdo pogreša.

no, jaz tega nisem mogla rečt če pa sma preko FB v kontaktu user posted image
Veš pa da drugače pa bi te. A lahko dobim objem plissss user posted image user posted image

Samo zate user posted image user posted image user posted image

hvaaaalaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
19.11.2009 13:03:56   
tasa_m
Midve sva prišle z čvekanja pri Čebelici. Nas je bilo polnoooo:tulipan, trezika,persida,mediuhec,kokica,čebelica in jaz vse skupaj kar 15 user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa danes Liji kr dala kašico za kosilo in sicer Špagete z omakco od Bebivita iz Mullerja in moram rečt da mi je bilo dost bolje kot Hipp. Vsaj okus so imeli po špagetih. Pri Hippu pa je vse tist bio in mi ni šlo dol, niti žlice za polizat ne user posted image . Sem pa ji dala še malo sirčka nastrganega in je mazala kot velika punca.
Zdaj pa spi, jaz pa grem nama z Tomažem pico delat. Moram testo pa šunko ponucat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
19.11.2009 13:04:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dan!

Evo mi smo kosilal, zdej bomo šli na še na drugi sprehod, prej sem dokončala prošnjo, življenjepis za delo.Zdej sem pa v hudi dilemi.

Jutri sem mislila it v Velenjski zdr. dom, mal k glavni med. ses., se pozanimat, kake možnosti imam dobit zaposlitev tam marca, pripravljena sem tudi nadomeščat kako porodniško(no to bi bilo idealno, ker bi potem lahko študirala na drugega otroka).No pa tudi v zobozdravstvene ambulante, pa mi moj pravi, da je prehitro, sam če pa študiraš, pa sej decembra ne bo nič od nič, januarja, bi bilo pa fajn vedet kaj in kako, še posebej se mi fajn zdi, da grem zdaj, da me imajo v mislih, če bo katera šla rodit.

kaj mislite????user posted image user posted image user posted image user posted image

če sm te prav razumela je pomoje to super ideja, nič ni prehitro, sploh če bi pordniško nadomeščala oni to prej najdejo, tak da če boš čakala ti bo kvečjemu katera druga mesto prevzela... tako da jaz predlagam da ti kr greš... ej a maš kake delovne izkušnje? jst bom tut mogla počas kako prošnjo pa kak življenjepis sestavit, sam to je moja kritična točka ko nisem dobra pri pisanju... user posted image bo že...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
19.11.2009 13:07:17   
felix7

Vse najboljše za 8.mesecev KLARI od Male Čebelice  user posted image

user posted image

ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.11.2009 13:08:37   
felix7
Midva sva tudi s sprehoda, je treba izkoristit te čudovite jesenske dneve. Sem mislila, da bo Jure v vozičku odspal eno kitico, pa je ni, zdaj se pa igra in tudi ne kaže nobenega interesa za spanje user posted image
Ste še kaj pod vtisom včerajšnjega večera? user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
19.11.2009 13:09:10   
NoBady

Midve sva prišle z čvekanja pri Čebelici. Nas je bilo polnoooo:tulipan, trezika,persida,mediuhec,kokica,čebelica in jaz vse skupaj kar 15 user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa danes Liji kr dala kašico za kosilo in sicer Špagete z omakco od Bebivita iz Mullerja in moram rečt da mi je bilo dost bolje kot Hipp. Vsaj okus so imeli po špagetih. Pri Hippu pa je vse tist bio in mi ni šlo dol, niti žlice za polizat ne user posted image . Sem pa ji dala še malo sirčka nastrganega in je mazala kot velika punca.
Zdaj pa spi, jaz pa grem nama z Tomažem pico delat. Moram testo pa šunko ponucat.

o ste ble pridne čvekeuser posted image user posted image user posted image

kašice od bebivita sm do zdaj sprbala sam sadne... ubistvu Taj je vse sadne kašice...kar se pa zelenjave tiče pa noče čisto nobene kupljene...samo kar doma narredim zmaže... se ne čudim ker tudi meni ni dobra tista zelenjava ki sploh nima okusa...bljek, bom pa probala še od bebivite mgč mu bo pa ta šla v rit... bi blo fajn ker večkrat se potepamo po cel dan in potem cel dan je sadje in linote in drug dan kaka ko norcuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
19.11.2009 13:13:00   
felix7

Dan!

Evo mi smo kosilal, zdej bomo šli na še na drugi sprehod, prej sem dokončala prošnjo, življenjepis za delo.Zdej sem pa v hudi dilemi.

Jutri sem mislila it v Velenjski zdr. dom, mal k glavni med. ses., se pozanimat, kake možnosti imam dobit zaposlitev tam marca, pripravljena sem tudi nadomeščat kako porodniško(no to bi bilo idealno, ker bi potem lahko študirala na drugega otroka).No pa tudi v zobozdravstvene ambulante, pa mi moj pravi, da je prehitro, sam če pa študiraš, pa sej decembra ne bo nič od nič, januarja, bi bilo pa fajn vedet kaj in kako, še posebej se mi fajn zdi, da grem zdaj, da me imajo v mislih, če bo katera šla rodit.

kaj mislite????user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi jaz iskala novo službo, bi definitivno začela iskat okoli novega leta. Raje prej kot pozneje. Saj veš, že birokracija vzame svoj čas...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
19.11.2009 13:13:03   
felix7

user posted image user posted image user posted image a MČ živi v gradu, da vas je vse notri spravla? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
19.11.2009 13:13:54   
mmmc

Dan!

Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.
Tko da ti se kr pejt pokazat! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
19.11.2009 13:15:47   
felix7
evo, pa še glasovala sem zdajle za obe naši trobentici, da bom vsaj kaj koristna user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
19.11.2009 13:17:09   
NoBady
uprašanje.... kko vaši mali user posted image zaspijo???

Taj je navajen zaspat sam v pojstlci z dudo... že od majhnega... ko se je začel obračat na trebuh sem ga "zadekala" da se ni mogel obrnit in je zaspal ( na trebuhu noče in ne mre spat) ... zdej je pa že tok velik in močen da ga več nč ne ustavi in se obrne, usede, prime za pojstlco in ustane, prevrne... uglavnem tako štalo pele u pojstlci in zraven joka, ker je tko zlo zaspan in siten a ko ga dam na hrbet zapre oči ko grem stran se obrne na trebuh se usede itd. ... ura je 13.13... in je zaspal... končno je omagal, zaspan je pa že od 11.00ureuser posted image zbudil se je ob 9.00 ponavadi gre žez dve uri spat, dans je pa šel po 4urah... sej bi blo vse uredu če ne bi bil taka tečka ko je zaspan... če se uležem zraven njega in ga tišim dol da se ne more obrnit zaspi takoj samo nočem da se navadi... kdaj pa kdaj tudi meni paše in grema skupi spat... samo nočen da mu pride to v navado... kakšen nasvet ?user posted image zgleda da ga morm tko zmatrat da bo koma in bo sam dol padel in zaspaluser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
19.11.2009 13:20:31   
KOKICA32

Vse najboljše za 8.mesecev KLARI od Male Čebelice  user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še tukaj. v živo pa smo tak že! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
19.11.2009 13:21:08   
mmmc

Aha kul, mi tega še nismo sprobal imam mal odpora. user posted image
Ne vem zakaj, midva sva gurmana in pol nama take stvari ne dišijo, pol pa tud malemu ne ponudim. No sej če lahko doma nardim, pol kar nardim. Pa če gremo vn jest se tud da kej naročit, sm k bomo šli na avion pa dobiš baby meal in to je en kozarček zelenjava, meso...Pa en sadni kozarček.
Pa ne vem kako bo sprejel, bom verjetn enkrat preden gremo sprobala kakšne špagete. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.11.2009 13:21:22   
felix7

Dan!

Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.Tko da ti se kr pejt pokazat! user posted image

a res? kje pa ti delaš? Pri nas vse življenjepise, ki niso vezani na razpise, sicer spravimo, ampak se ne spomnim, da bi kdaj šli vabit naknadno na razgovore...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.11.2009 13:21:27   
KOKICA32
, hvala za vse! Spet je bilo super. Itak! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.11.2009 13:25:37   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

uprašanje.... kko vaši mali user posted image zaspijo???

Taj je navajen zaspat sam v pojstlci z dudo... že od majhnega... ko se je začel obračat na trebuh sem ga "zadekala" da se ni mogel obrnit in je zaspal ( na trebuhu noče in ne mre spat) ... zdej je pa že tok velik in močen da ga več nč ne ustavi in se obrne, usede, prime za pojstlco in ustane, prevrne... uglavnem tako štalo pele u pojstlci in zraven joka, ker je tko zlo zaspan in siten a ko ga dam na hrbet zapre oči ko grem stran se obrne na trebuh se usede itd. ... ura je 13.13... in je zaspal... končno je omagal, zaspan je pa že od 11.00ureuser posted image zbudil se je ob 9.00 ponavadi gre žez dve uri spat, dans je pa šel po 4urah... sej bi blo vse uredu če ne bi bil taka tečka ko je zaspan... če se uležem zraven njega in ga tišim dol da se ne more obrnit zaspi takoj samo nočem da se navadi... kdaj pa kdaj tudi meni paše in grema skupi spat... samo nočen da mu pride to v navado... kakšen nasvet ?user posted image zgleda da ga morm tko zmatrat da bo koma in bo sam dol padel in zaspaluser posted image

Pri nas načeloma ni problemov s spanjem. Če pa je tečen pa ne ve kako zaspat, dam gor CD s pesmicami in takoj zaspi. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
19.11.2009 13:27:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dan!

Ja, ja ti kr pejt. Par nam, če dobimo kakšen življenjepis, ki trenutno ne pride v poštev ga spravmo, pa če se čez pol leta kakšno delovno mesto nardi, potem pokličemo.Tko da ti se kr pejt pokazat! user posted image

a res? kje pa ti delaš? Pri nas vse življenjepise, ki niso vezani na razpise, sicer spravimo, ampak se ne spomnim, da bi kdaj šli vabit naknadno na razgovore...

Pri nas je tudi tako, saj mora vedno znova biti razpis.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.11.2009 13:28:33   
KOKICA32

evo, pa še glasovala sem zdajle za obe naši trobentici, da bom vsaj kaj koristna user posted image

Jaz pa bom zdaj! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.11.2009 13:29:14   
mmmc

Dan!

HAHAHAHA, pr nam pa če nam kakšen pade v oči se ga kar spomnimo.
Kje delam, tko širše natančno nebi. Najvišji šef je Gantar! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
19.11.2009 13:30:48   
KOKICA32

Kje pa je Najaa? Jo že zelooo pogrešam? A je še kar bolana?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najaa je tak bolana, da še za sebe ne ve kaj dosti. user posted image Sem pa vesela, da me vsaj nekdo pogreša.

evo, zame nisi vosek! user posted image user posted image user posted image

Kako si? Otroka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
19.11.2009 13:31:13   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image a MČ živi v gradu, da vas je vse notri spravla? user posted image
user posted image user posted image feliša vse gre, tam ko je volja. Saj se imamo rade in se stiskamo.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
19.11.2009 13:31:15   
tasa_m

če bi jaz iskala novo službo, bi definitivno začela iskat okoli novega leta. Raje prej kot pozneje. Saj veš, že birokracija vzame svoj čas...
se strinjam. Jaz začnem tud decembra prošnje pošiljat, tak da..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
19.11.2009 13:31:17   
tasa_m
Aha kul, mi tega še nismo sprobal imam mal odpora. user posted image
Ne vem zakaj, midva sva gurmana in pol nama take stvari ne dišijo, pol pa tud malemu ne ponudim. No sej če lahko doma nardim, pol kar nardim. Pa če gremo vn jest se tud da kej naročit, sm k bomo šli na avion pa dobiš baby meal in to je en kozarček zelenjava, meso...Pa en sadni kozarček.
Pa ne vem kako bo sprejel, bom verjetn enkrat preden gremo sprobala kakšne špagete. user posted image

jaz ji več ali manj vse sama delam ampak danes ko pa sva bile kar pozne in je bila ful zaspana pa kje bi ona še mene čakala da ji nekaj skuham. Me živo požre, danes je neka tečka user posted image . Zato pa imam za rezervo kdaj kakšne špagetke pa ji dam. Pice ji ne morem, ker to boma tastara dva popapala user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
19.11.2009 13:31:19   
tasa_m

, hvala za vse! Spet je bilo super. Itak! user posted image

podpis in pikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......