yania
|
Dobervečer... evo, otročki spijo,minutka zame.... sicer na hitro ker me je nekaj v hrbet vščipnilo,,,ne vem kaj to, kar naenkrat , ko sem malega v lupinici dvignila, neki gib in evo..kot da me že tako ne grabi zadosti po hrbtu,,,bomo prespali in upam da bom jutri kot nova Drugače pa smo bile s Felix na obali...grrr...kaka megla, lahko bi jo s škarjami rezal, dobesedno...ja slabše ne bi moglo biti, ampak je bila pa družba taprava... Kokica, sem brala o tvojem miškotu,,,kaj potem je alergija,ne?...sej se mi je zdelo...samo zdej je pa ugotoviti kaj mu škodi, pa čudno da ne izgine?...ker meni je rekla zdr.da je tipično, da tako kot pride, tudi gre..je pa tako, da dokler je ta "reč" na katero je alergičen še v teleščku, se lahko pikice še pojavljajo,,,,kake 2-3 dni, tako da ne se ustrašit če takoj ne gre...bo pa po Claritinu bolj zaspančkan, verjetno...samo on je skokec, ne vem če mu bo prišel do živega ....sej bo....malo opazuj,,,kdaj se je to pojavilo in kaj je jedel... Super za Neota, sem vesela.... Pikapoke za ostale bubkane, pa spočijte si...meni je danes tako pasalo do 10ih spati sicer s premori vmes,samo vseeno,,, nič, grem še na FB pogledat, pa kovter vabi.... nočko...