Meceno -> JULIJKE (15.6.2005 10:04:15)
|
Dober dan PetraCBU že sigurno carta :duda::duda: Bobek bo jutri :angel: Kako jim je fajn 9nebesa , tudi jaz komaj čakam :duda: Cipresa, tudi jaz imam jutri pregled pri G, upam da bo končno moja ginekologinja delala, ker zadjič so ji ravno vzeli ponedeljkovo delovno ordinacijo in sem vsa šokirana obstala, ko sem brez hlačk prišla ven iz kabine pa en stari moški SI MORTE MISLIT :hudicek: So pa sestre tudi malo no, saj veste kaj mislim, lahko bi mi povedale, ker obvestila ni bilo na vratih oz sem jaz svojo G. še videla potem pa pregled in ,... ŽALOSTNO !!!! Aja glede delavcev lahko rečem, da sem jaz imela lani isi problem, so nama stene ometali pa veliko dela je bilo z stropom, imava trame zunaj ,pa parket, v kuhinji ploščice, ... PA SO REKLI DA BO TO V DVEH MESECIH GOTOVO . Midva sva kuhinjo naročila, pa jo nisva potem mogla sestavit še en mesec, pa še en teden sva čakala ko so nam kuhinjo sestavli, na delavno površino, je iz granita, ti so nam celo rekli da so jo ravno urezali in žal niso impregnirali ( MISLIM VEDELI SO PA TRI MESECE :hudicek: )Sedaj pa okoli steklokeramične polagam papir , ker se lahko maščoba vpije v granit oz jo bom kar enktat celo z mastjo namazala. TO JE SAMO EN ODSEK PROBLEMOV, KJE SO ŠE OSTALI !!!:grrr: Sama se počutim OK, sem prav naredila ko sem izpite dala na stran , ker sedaj po enem tednu moj trebuh ni več trdi in mojo :duda: res lepo čutim, najbolj od vseh tednov, mi tako dela :)-:)-:)- Za trebuh sem se že veliko razpisala in morem res nekako to izbit iz glave oz se manj sekirat, žal četudi bi uporabljala nevem kakšne kreme, situacija bi bila ista . Saj pravim, popek je bil že v četrtem mesecu raven z trebuščkom, nosim pa ga naprej in na špic, AH ,....SAJ ŽE VSE VESTE :(( Saj bo a ne ? Bi šla malo na bezen, samo halo,.. z tako razpokanim trebuhom ( imam dvodelne kopalke ) , bi mi pa takoo pasalo kopanje ,...:( Drugo pa so bakterije, glede na to da sem se borila z njimi do 25.tedna in celo tu in tam imam še sedaj izcedek,... NE BOM ŠLA, TREBA JE POČAKATI , A NE ? Sem se pa res razpisala :ups: Uživajte :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in ostale ,... Lp Meceno
|
|
|
|