anckabancka -> JULIJKE (15.6.2005 12:28:28)
|
Ženčšine, tolk klepetate dons, da bo zame prostora zmanjkal! Jaz sem pa dons s pregleda, pa nisem izvedal nič pametnega... A je to normalno, da mi še ni delala ctg-ja? Rekla je, da me bo naslednjič dala, če ne bom že rodila prej :zmeden: Pa tud vaginalno me je pregledala sam na prvem pregledu v 8. tednu... Ma, važn je, da smo prifural do 37 tedna, zdej bo pa menda že vse OK. Sej po porodu itak menjam mojo gospo G. Mi smo tudi v pripravah. Sem dobila dons po pošti še del posteljnine, ki je manjkal. Pa so se zmotil in mi poslali še eno oblačilo za odejico, namesto za vzglavnik. Zdej pa ne vem, če ga ne bi kar obdržala in pač kje kupila samo dva svetlomodra oblačila za vzglavnik. Sam ne vem, a se kje to dobi posebej?!? :zmeden: Mi bomo še en teden počakali pol pa veselo :sloncek: Od kar se mal šparamo, mam kar naprej erotične sanje, dons sem v sanjah doživela celo orgazem. :) Je blo tolk luštno, da bi tud v budnem stanju... Zdej pa počas na kosilo, k moji ljubi taščici, ki me tako lepo pocrklja včasih... Aja, ne vem kaj si želim za rojstni dan :zmeden: Ima katera kako idejo? Dragi bi mi kaj kupil, pa ne vem kaj... Res kriza. Se mi zdi da imam kar naprej polno želja, zdej mi pa čist nič ne pade na pamet... Pa pa, julčice...
|
|
|
|