|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
15.6.2005 11:52:26   
Grascakinja
Šment, jest sm pol že prepozna za 14 dnevno namakanje... :)- kaj pa zdej?
Grem hitr ene parkrat po štengah, okna pomit, še en malinov čaj, pol pa za vsak slučaj :love: napadem takojko pogleda čez vrata... mogoče bo pa zaleglo :zmeden:???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JULIJKE
15.6.2005 11:56:39   
Anonimen
Sam tale malinov čaj pa po mojem res deluje :zmeden:
Jaz ga pijem že 14dni, pa se mi zdi, da se mikar neki dogaja :)-
Ja, Pia, jaz se res tolažim, da bo naš fant najbolj priden na Svetu, pa da bo cele noči spal, pa pridno jedel :)- :)- :)- bomo pa vidli, kaj nas čaka v resnici-...tiha voda bregove dere, al kako gre že to :)-
Kar se pa kg tiče, se pa jaz sploh ne obremenjujem...itak po porodu nič ne spiš, pa itak nam ne bo za hrano, ker bo zunaj 35 stopinj, pa itak bomo velik na zraku :)- pa bodo šle kg kar same od sebe dol :bravo:

Ja Cipresa, meni je tko fajn, da imamo :kuza: , ker sem toko res vsaj 2 uri na dan zunaj na nogah :bravo: čeprav se kdaj pa kdaj zjutraj pustim pocrkljat pa moj :love: ob 6.30 našo marcino pelje ven :bravo: hvala, dragi :angel:

Madona, smo se pa razpisale danes...jaz pa vmes še likam :)- joooj, tale porodniška...se kar mal vleče...bom mogla en dan res mal v Ribnico pogledat :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   JULIJKE
15.6.2005 12:03:21   
Pia73
Jaz imam tudi malinov čaj doma. Samo bi ga začela piti, ko bom v 9. mesecu. Povejte mi kako ga pripravite in kdaj ga pijete, pa koliko? Prosim.
Naj vam povem, da hoja po stopnicah nič ne pomaga.Jaz sem prvega :duda: rodila 8 dni čez rok in sem toliko hodila po stopnicah, da mi je bilo že zelo nerodno pred sosedi. Doma sem namreč v bloku v 3. nadstropju. Okna sem se pa odločila, da bom šla pomivat 8 dan po roku pa sem k sreči prej rodila,... To se meni zdi celo nevarno opravilo za :nosecka:

Do :sloncek: pa nam na koncu res ni bilo, mogoče je to krivo,... :ups::ups::ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JULIJKE
15.6.2005 12:04:03   
LONA13
Malinov čaj-a to tist v filtr vrečkah iz trgovine?
Kolk ga pa lahko spiješ na dan. A vsak dan 3 l bi zaleglo?:)-:)-:)-

Se mi zdi da se je moj :duda:tud že mal spustu, včeri si je dal ful velik dela s premikanjem - pomoje je iskal pravi položaj za nizki štart.

Joj jest se sam bojim, da ne bomo na koncu šle vse čez rok rodit.
Jest se bom kr pred porodnišnco vsedla in ne bom šla dam dokler me ne sprejmejo!!! resno vam povem

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JULIJKE
15.6.2005 12:05:02   
Grascakinja
Oprane 2 žehte čakajo na peglarco! :)-

A bi kera jedla lubenico?

Mam nove informacije o sredstvih za manjšanje oteklih gležnjev in ostalih delov telesa:

- zeleni čaj
- ananas
- čaj iz njivske preslice
- šparglji
- melone in lubenice

Alora bo pri nas za kosilo vse našteto, mater bom mela tanke gležnje.... :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JULIJKE
15.6.2005 12:13:03   
Anonimen
Pia in Lona, čaj je tist taprav iz tržnice - taprav čaj iz malinovih listov.
Jaz ga spijem vsak dan eno skodelico. Eno žličko tega čaja prelijem z vročo vodo. In takoj odstavim, nič ne pustim čakat, pa nič ne sladkam. Sej, tud če nič ne pomaga, je pa kar dober za pit :bravo:
Ti, pupa, ti kar prštimaj za peglat, pridem jaz prej ko slej :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   JULIJKE
15.6.2005 12:17:58   
Pia73
Ja, saj jaz imam takega s tržnice. Kdaj ste ga pa začele piti!

Tinka74 držim pesti za tretjega najbolj pridnega otroka na zemlji, ker prva dva bosta moja fanta,... :)-:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JULIJKE
15.6.2005 12:21:17   
Anonimen
Jza sem ga začela pit v 34T. Ampak taprvi teden vsake dva dni...zdej pa vsak dan :bravo:

:)- :)- Pia, naj se ti besede pozlatijo :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   JULIJKE
15.6.2005 12:28:28   
anckabancka
Ženčšine, tolk klepetate dons, da bo zame prostora zmanjkal!

Jaz sem pa dons s pregleda, pa nisem izvedal nič pametnega... A je to normalno, da mi še ni delala ctg-ja? Rekla je, da me bo naslednjič dala, če ne bom že rodila prej :zmeden: Pa tud vaginalno me je pregledala sam na prvem pregledu v 8. tednu...
Ma, važn je, da smo prifural do 37 tedna, zdej bo pa menda že vse OK. Sej po porodu itak menjam mojo gospo G.

Mi smo tudi v pripravah. Sem dobila dons po pošti še del posteljnine, ki je manjkal. Pa so se zmotil in mi poslali še eno oblačilo za odejico, namesto za vzglavnik. Zdej pa ne vem, če ga ne bi kar obdržala in pač kje kupila samo dva svetlomodra oblačila za vzglavnik. Sam ne vem, a se kje to dobi posebej?!? :zmeden:

Mi bomo še en teden počakali pol pa veselo :sloncek: Od kar se mal šparamo, mam kar naprej erotične sanje, dons sem v sanjah doživela celo orgazem. :) Je blo tolk luštno, da bi tud v budnem stanju...

Zdej pa počas na kosilo, k moji ljubi taščici, ki me tako lepo pocrklja včasih...

Aja, ne vem kaj si želim za rojstni dan :zmeden: Ima katera kako idejo? Dragi bi mi kaj kupil, pa ne vem kaj... Res kriza. Se mi zdi da imam kar naprej polno želja, zdej mi pa čist nič ne pade na pamet...

Pa pa, julčice...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JULIJKE
15.6.2005 12:35:26   
Pia73
Meni so prvič delali CTG na dan PDP-ja. Različno kakšna praksa je kje. Imela sem pa več vaginalnih pregledov. Po mojem je tudi pri tebi vse v redu.

Za darilo pa imam jaz polno idej, če druga ne si izmisli kakšno knjigo za :duda: , ki vedno prav pride, npr. o njegovem zdravju, vzgoji,....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   JULIJKE
15.6.2005 12:48:21   
LONA13
anckabancka boš vidla k boš začela :sloncek:, kolk so dobri ti orgazmi.....Jest bi kr vsak dan dvakrat....

A ti bo :love:kupoval darilo za rd al kdo drug.
Če ti bo on naj kar sam zbere... sej ko je treba dobr zberejo...

Vprašanje: aje katera kupila tiste vložke, k ti pokažejo če ti mogoče plodovnica izteka?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   JULIJKE
15.6.2005 14:26:42   
Grascakinja
Anckabancka, za melga bebija itak sploh ne rabiš vzglavnika, ker spi samo s pleničko pod glavo, tako da si ful na boljšem glede posteljnine!

Jest nisem kupila tistih vložkov za plodovnico. Mogoče bi blo pametn. Ampak so baje dragi pa nezanesljivi. Če ma kera kej izkušenj na to temo, lepo prosim!

CTG so men delal dozdej samo 3x ob problemih - enkrat ob padcu, drugič in tretjič pa ob lažnih popadkih. Sicer pa ga moja G dela samo tik pred rokom. Tinki74 ga pa redno delajo vsake 14 dni :zmeden:... to je zgleda res pr vsakmu drgač, kt UZ in vaginalni pregledi...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   JULIJKE
15.6.2005 14:59:57   
Anonimen
Ne, Pupa, Tinki74 ga delajo vsak teden zadnji mesec nosečnosti :bravo:
Če bomo šli pa čez PDP mi bo pa naredila vaginalni UZ, ker prej nima smisla, ker lahko hitrejš fašem kakšno vnetje (besede moje G). Če pa grem rodit prej, pa tko al atko tolk boljš :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   JULIJKE
15.6.2005 15:09:39   
LONA13
jest ga bom mela pa šele naslednji tedn v 37 t, pol pa spet čez en teden. Upam da bo vse kul.

Dons me ful vreme jebe - a še katero

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   JULIJKE
15.6.2005 15:22:50   
Grascakinja
Kaj smatraš pod "vreme jebe"? Ti je vroče? Otečena? Sitna? Utrujena?
Ja. Ja. Ja. Ja. :)-

Tinka nehi se hvalt....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   JULIJKE
15.6.2005 15:45:29   
anckabancka
LONA13, sej :sloncek: smo ukinili, ker sem mela take hude orgazme, da se je moj mož čist zasekiral, ker je mislil, da bom rodila. Nehala sva pa kake tri tedne nazaj, ko se mi je (ko mi je bilo najbolj luštno) ulila še kri iz nosa. Od takrat moj :love: ne bi več reskiral...

Sem dons G vprašala, pa je rekla, da lahko, daitak ni več panike, bom pa mal prej rodila. Sam jaz moram še nekaj stvari pripravit ta teden, tko da bom pohitela, da bomo drug teden že lahko :sloncek: Ker mi tkoooooooooo pašeeeee... :ups: Se k :love: sploh ne smem stiskat, ker me pol tolk matra...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   JULIJKE
15.6.2005 15:54:30   
LONA13
a ni zanimivo, kaj hormoni naredijo?
Ne bi verjela če ne bi probala....

Sej na koncu bomo pa vse junijke ... ne bi mela nč proti :)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo:
Zdej grem pa mal počivat :zaspan:, ker sem se tolk najedla da bom počla....;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   JULIJKE
15.6.2005 16:03:26   
pravljica
joj, srečnice ki vam paše :sloncek: ...men gre pa skoz po glavi, na kero more moj mislit da mu sploh lahko pride, če sem jaz tak slon :((...sam zato mi ni do tega, drugač bi pa ful
a pol pravte, da malinov čaj v filter vrečki ni prava stvar :zmeden:
dons me ful neki na wc poganja, pa šraufa...skoz si mislim, nej bo že to to, pa nej se še kej ulije iz mene al pa kej podobnega...sam mali pa še vedno tako brca
sam da ne bo tako kot prvič v porodnišnici, na ctg..."ja vi mate pa ja že popadke"...jst pa nč vedla o tem :zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   JULIJKE
15.6.2005 16:20:29   
CIPRESA
Pravljica maš pa tok seksi trebušček da ni šans da bi mislil o keri drugi.

Men moj :duda: skos pravi da se mu tudi nosečniški trebuščki zdijo ful seksi pa da se samo mi obemenjujemo s tem in da sem še čist ista kot prej le trebušček se mi je mal povečal. Če se heca ali ne nevem, mi je pa prav vseeno saj bom čez mesec in pol že mamica in pol bomo pa lahko veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in zraven zgubljali KG.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   JULIJKE
15.6.2005 19:17:36   
Meceno
Joj, kak ste se imele ve fajn, sicer jaz tudi, sem zapravljala ko nora, je šel ves din din ki sem ga dobila namesto paketa oz sem vzela raje denar .
Pa veste kaj HM je zakon, imajo tako lepe bodije :bravo::bravo::bravo:
Pa še dekico sem dobila za 3000sit, v Bejbi Centru pa sem zanjo odštela skor 7000sit,...

Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?