Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 15:01:26
|
|
|
|
aleunam
|
Si mislim . Saj prav tako. Noro je, ker se sploh ne zavedajo, da delajo nek pritisk nate in je zaradi tega še težje zanositi. Ah, kaj je to za vreme? Pri nas je oblačno že cel dan... Zgleda, da si bom morala privoščiti še eno čaja ali pa kar kave.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 15:23:01
|
|
|
|
jonči
|
ma grozno je pri nas tud kar neki rosi pa ga serje tale vreme .... no ja saj bo december ampak sonček bi bil pa lahko jaz sem tudi ravno spila čajček tak dober magic moment od tekane - uf kakšna reklama tko da se malo pogrejem pa bo nič se mi ne da delat moram likat pa pospravit stanovanje da bom mirno šla jutri na punkcijo pa se mi ne da ....... groza pol bom pa jutri vsa živčna ker ne bo narejeno jaz pa bom sedežno peglala najbolje da grem delat ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 15:29:15
|
|
|
|
aleunam
|
Jaz pa pijem Teekanne Sweet cherry. Načeloma nisem za sadne, ta pa mi je fuuul dober. Najraje pa mam itak kamilico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 16:09:23
|
|
|
|
jonči
|
no dober nasvet bom poskusila zdej pa grem res delat .... je treba delat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 17:07:01
|
|
|
|
pižmovka
|
Hellow! Upam da se imate fajn kljub bolj kslemu vremnu! Drugae pa, tudi jaz SI ŽELIM ! Čimprej! Ampak kaj ko je s to sama zmeda odkar ne jemljem tabletk! Odkar sem nehala so moji ciklusi takšni: 31 dni, 36, 32, pol pa po 14. dneh komaj opazna dvotedeska krvavitev, potem paspet normalo 28 dni, 35 in danes je 37. dan od zadnje , od katere pa zaenkrat ni ne duha ne sluha. To je sedaj 3. krog odkar ne pazimo! Naj mi katera kaj svetuje, prosim!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 18:38:41
|
|
|
|
Tejchy25
|
Heiii punceee! :) No, vidm, da ste se že popolnoma zamenjale in sploh vas ne poznam več...ker me že nekaj časa ni blo tu... Zj sm pa rekla da se spet mal prklopim, da vidim, kaj je novega. Prosila bi vas, da me daste na seznamček, meni bo pa letos prinesel miklavž dojenčka, sm se odločila :) Torej, pričakujem 6.12., je pa to moj 19. krog...upam da tokrat pa končno uspešen. Od ovulacije dalje me prsi tkooo bolijooo da se jih niti dotaknit ne upam. POnavad če so me so me tik pred al pa me sploh nise...in če so me so me samo na zunanji strani...ta mesec me pa cele...komplet... Hehe, no, pustimo se presenetiti... :)))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 19:19:47
|
|
|
|
jonči
|
no pa sem naredila red po stanovanju kolk ene robe pa enih cunj za likat groza in strah pižmovka - a si kaj delala test?! jaz mam drugač tud zbrskane tele kot ti al pa še bolj. tejchy25 - dobri znaki ja, pa tudi odločitev je super prinesu bo in to je to držim pesti seveda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 21:32:07
|
|
|
|
pižmovka
|
Ne nč nisemtsa delala... Čeprav me že mal prijema da bi ga! Bom probala še vzdržt en teden, če seveda vmes ne bo prišla ! Upam da e ne bo ker si res želim Miklavž se je spomnilsper darila zate Tejcy25!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 23:26:45
|
|
|
|
tropical
|
Dajmo punce naj bo ta mesec čim bolj obarvan v rozaa. Držim pestke da vam bo ta mesec čim bolj vesel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 8:31:18
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Jutro punce.... Tejcy - držim pesti, da ti znakeci napovedujejo res to kar si želiš in za kar se vse takoooo trudimo...ti pa povem, da ravno na moj r.d. pričakuješ ....tako da naj bi bil to srečen dan...in vem, da tvoj zagotovo bo Mene pa že od včeraj špika spodaj, se pripravlja tetka iz Krvavca...še malo pa ima datum da pride na obisk za par dni...premalo je bilo Punce samo relax in boste videla, da bo vse tako kot si želimo...sam će je ta relax tako težek če si nekaj želiš.... Lep dan!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 11:31:58
|
|
|
|
Inčika
|
Jutro punce! Danes mi pa že gre kr na jok ... bivša sošolka je rodila in še zvedela sem, da je kolegica noseča, s fantom pa sploh nista načrtovala dolgo ... saj niti slučajno, da nisem vesela za njih, ravno obratno, ampak zakaj tudi mene ne doleti takšna sreča po toliko neuspelih krogih. Najhuje je, da z mano sploh ni nič narobe in da niti kakega zdravila nisem dobila, da bi imela kakšno večjo upanje v tem kroga ... mojega pa ginekolog sploh ni dal na pregled Uf, saj vem, da enkrat bo, ampak sem vsaki mesecih bolj v skrbeh. Saj vem ja ... ponavadi sem jaz tista, ki govorim, da je potrebno pozitivno razmišljat itd., ampak kdaj pa kdaj tudi meni pridejo takšni obupni dnevi ... Sicer pa moramo imet ta mesec več upanja, saj nas bodo obiskali trije možje, kaj pa veš, mogoče pa le obstajajo - jaz vglavnem stavim na miklavža!!! Vso srečo punce
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 11:41:56
|
|
|
|
lidik
|
Inčika te čisto razumem, da si vesela in za mamico in za tisto katera ti je povedala da je noseča in čisto te tudi razumem, da bi se najraje zjokala, ko slišiš to.....ampak verjemi, da tudi za tebe in za tvojega bo enkrat posijal sonček in bosta dobila svoj zakladek, za katerega se tako dolgo trudita.....je pa res, da zdajle ko so kar trije možički na pohodu ni vrag, da ne bi bilo tudi pri vama veselje.....jaz močno močno ampak res močno stiskam pesti, da bo miklavž tisti, ki ti prinese najlepše darilo za zaključek leta in da boš v novo leto vstopila kot srečka ..... no pa še nekaj ti pošiljam za srečo:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 11:50:24
|
|
|
|
NiNiBo
|
Incika, ne biti slabe volje tudi zate bo prisel ta'pravi cas!!!! Drzi se, zaupaj vase in v vaju in vajina zelja se bo uresnicila, definitivno!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:00:27
|
|
|
|
sandra74
|
Zdravo moje soborke! No pa sem le dočakala ( še dolgo se je nisem tako veselila)po novemberskem posegu ., imela sem LAP in HSC. No pa me lahko date na seznamček bork , na pričakujem jo 25.12, to pa je moj 27. krog in 1.krog po LAP in HSC. Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:04:24
|
|
|
|
tejči28
|
Inčika jaz močno stiskam pesti za tebe,da ti ta mesec uspe. Je pa res težko,ko so okoli tebe vse noseče ali imajo male štručke,tebi pa ne uspe.Boš videla,da vama bo uspelo zdaj decembra,ker to je taki veseli mesec in sproščen,da ne boš tolko mislila na ,pa bo uspelo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:20:23
|
|
|
|
Inčika
|
Hvala punce za spodbudbe besede! Pride pač dan, ko že imaš vsega poskušanja dovolj, ampak tako kot pride tudi odide, tako da bo že ... Vem, da ste tudi ve na istem, zato vam res želim, vsaki posebaj, da čimprej zagleda svoji
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:34:33
|
|
|
|
Lun1ca
|
No jaz sem danes morala na odvzem brisa in ker mam vedno tako srečo/nesrečo, da srečam katero poznano tam mi je tudi danes uspelo srečati bivšo sosošolko. In seveda je deklica nenačrtno noseča in ker trenutno nima časa za je prišla, ker se je odločla za splav.. Sej vse lepo in prav, sama najboljše ve kar je dobro za njo in kaj si želi.. ampak zakaj so vse okrog mene noseče pa naj bo to nenačrtno ali načrtno, pri meni pa ne duha ne sluha o zanositvi.. Pa še tisti občutek, ki sem ga imela, da je ta mesec uspelo.. počasi izginja..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:42:19
|
|
|
|
Inčika
|
Lun1ca - ne bi se morala bolj istovetit s tvojimi besedami ... tudi meni občutek izginja, in v glavi imam toliko zakaj-ev, na katere žal ni odgovora ... Saj bo ... očitno je danes je nek čuden dan Vsekakor pa moramo ostati optimistične
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 12:44:53
|
|
|
|
Lun1ca
|
Vreme bo krivo jaz vam rečem punce No jaz držim pesti za vse nas da nam uspe ta krog si zaslužimo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 13:32:41
|
|
|
|
Nalina
|
Punce, res se nč ne sekirat, ker je totalno čuden dan. Mene tudi danes že cel dan stiska, samo da pomisim, da bom mogla na operacijo, pa še na pregledu pri dr. Rešu nisem bila! Cele travme ... Tako da ... držim pesti, da bo čim več pluskov ta mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 15:25:50
|
|
|
|
nadka30
|
ho'''ho''''ho inčika sedaj sem dobila svojo drugo tako da mi sedaj lahko popraviš seznam, ne pričakujem je okoli božiča 25.12 Inčika tudi tebi je namenjeno biti mamica in zate senm že pri miklavžku zastavila dobro besedo. Punce v tem mesecu bo polno tapravih pluskov, ne obupatm dvignimo glave ter gremo pozitivno pluskom naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 16:16:26
|
|
|
|
malajka84
|
Inčika..točno vem kk ti je, m na istem no podobnem. Moja najboljša kolegica mi je tud zanč povedala d je noseča..smo skp začele...no njej je uspelo....in ja men ni sam šlo na jok..sm jokala...od veselja, od žalosti sej ne vem..zdej je n tedn od tega k mi je povedala pa sm še zmer zmedena. Pa d ne bo kera narobe razumela...sm ZLO vesela zanjo....sam pol tuhtam zakaj pa jst ne,.zakaj pa... No jutr grem k njej na obisk...bo pokazala prvo slikco otročka....se že dans psihičn prpravlam,...de ne bo spet solz....pa čudn občutk je to..k si srečn za nekoga..pa žalostn v sebi. Ampak sej bo...jst prav d bo december roza seznam..december bo prnesu bebike!!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 27.11.2009 16:47:46
|
|
|
|
NiNiBo
|
Punce ne bit zalostne,..Za vse nas pride cas, morda decembra al pa januarja. Jaz sem drugi krog in sploh ne zelim razmisljat kako je ko skusas zanositi ze nekaj casa. Zato tu marsikatero obcudujem, amapak tudi verjamem da vsaka stvar je za nekaj dobra le obupati se ne sme! Pa veliko pozitivne energije in topel !!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?