Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 6:55:02
|
|
|
|
pilotina
|
punce navijam za vse vas, prosim dejte me med navijačice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 9:08:02
|
|
|
|
witch
|
Evo, da se še jaz javim. Hvala, da ste me vzele md sebe upam, da bodmo res vse zagledale + Drugače sama sem še študentka, trenutno pridno delam izpite in pridno danes imam obveznosti glede diplome na faksu - grem vprašat za mentorstvo - tak da držite pesti Se slišimo bom poročala, če mi uspe uživajte v lepem sončnem dnevu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 9:49:55
|
|
|
|
lidik
|
Inčika kako lepo skrbiš za seznamček.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 9:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
uau... kako dolg seznamček...in najlepši bo če bo ob koncu meseca decembra čisto cel pobarvan roza ...In seveda dobrodošle nove članice v pričakovnaju + Jaz se sicer utapljam v gužvi ampak vseeno kar se da sproti kukam sem, da pa kaj napišem je pa že cel podvig....berem še že, pisat pa ne utegnem LP, A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 10:06:40
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Tudi jaz se vam pridružim. pričakujem xx.12 (ker res ne vem kdaj bi naj prišla), je pa to 26 krog. Naprošam dobre Decemberske može; da izpolnijo naše želje.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 11:07:56
|
|
|
|
aleunam
|
Oj! 42 nas je... Še dobro, da so trije dobri možje ta mesec, da se delo porazdeli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 11:41:44
|
|
|
|
jonči
|
res je dobro da so trije ja.. nekaj naj jih da vsak pa še vmes naj kaj vržejo tile dobri možje joj kakšna gneča bo v porodnišnicah julija in avgusta srečno vsem držim pesti za vse še zase
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 11:58:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
vidim, da me še veno ni med navijačicami .... želim vam, da vam vsaj eden od njih prinese lepo darilo...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 12:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! No moja BT niha kot zmešana in ne vem kaj je to. Me je pa spet začelo pikati po jajčnikih, tako da domnevam, da O bo ta mesec. Nekaj je pa moral klomifen narediti ane? Danes takoooo ni moj dan - služba se vleče kot ponedeljek in... kar spat bi šla :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 13:02:16
|
|
|
|
jonči
|
ja ja tole bo pa klomifen jaz ko sem ga jedla sem bla tko brez energije no vsaj O je hodila redno in tudi smo redno čeprav se mi nič ni dalo od klomifena držim pesti da vama rata
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 15:26:51
|
|
|
|
Inčika
|
NATAŠA35 - oprosti, da sem te nekje izpustila ... te že dodajam ...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 16:10:40
|
|
|
|
LoveLove
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80 Super LoveLove, bova skupaj pesti držali! Navijam zate!! Kateri krog je pri tebi? Jaz sem še čisto sveža, prvič nestrpno čakam... Ojlaaaaaa..... Nehala sva pazit aprila 09 ampak da pa namerno na dneve O pa štiri mesece....tako da je to v bistvu četrti krog..... Zmeraj sem mislila da se takoj prime pa ni ravno tako!!!Upam da bo pri tebi!!!!!!!!! No...še 7 dniiiiiiiii.....heheh nestrpnost!! BO AL NE BO ...ehhehh
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 16:26:41
|
|
|
|
LoveLove
|
Seveda pa dobrodooošleee vse nove.....full nas je...več nas je bolš bo...več bo >>POWERJA<<!! Dejmo punceeeeeee......
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.11.2009 19:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Oj! 42 nas je... Še dobro, da so trije dobri možje ta mesec, da se delo porazdeli. oj aleunam........a bova spet skupaj pričakovali ...skupaj sva že bili pri marčevkah2010 ...takrat sem se razkrila in je šlo naprej, sedaj bom ostala skrita in bomo videli kako bo ostalo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 9:46:07
|
|
|
|
tejči28
|
Se še jaz selim iz novembra,upam,da sem zadnja.M ne pričakujem 24.12, grema pa v 6.krog. Decembra bo lep seznam,ker bo ves roza.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 11:26:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
inčika ni blema....če pa ste take čveke, pa se hitro kaj izpusti, a ne da...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 12:09:37
|
|
|
|
jonči
|
no puce kako smo? jaz čakam punckijo noro se vleče pa vse me boli jajčniki prsa .... grozno sam upam da bo vse OK da foliklčki počakajo potem pa da se še oplodijo ma bo že tale stric Miklavž kaj zrihtal kaneda navijamo da se cel seznam obarva ali sploh ni važno tud če je zelen samo da so vsi testki pozitivni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 12:17:30
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce...moj dan za gospo se počasi približuje... Ta mesec pa nimam šans, da sva karkoli prislončkala, ker dejansko nisva kaj veliko hopa cupa Moj možek je bil ravno v času moje ovulacije odsoten službeno, tako da smo spustili mimo..če pa se je slučajno kaj prijelo...pol pa ne vem no... Bi bila vesela itak, ampak vem ,da se bom selila počasi dalje...ampak nič več slabe volje...gremo pozitivno naprej.. Želim pa vsem ostalim, da resnično december obarvate v čudovito ROZA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 14:26:00
|
|
|
|
malajka84
|
se še jst mal oglašam...mam bl malo časa, ker mam cel kup dela zadnje čase....večkrt berem, pišem pa ko je le čas. no midva pridno delava na tem, da nama ta mesec le uspe... pri novembrkah je seznam tk žalosten, sam za vzorec roza barve..tk da upam, d bomo vse mela zdej veseli december.:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 14:48:04
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen oj aleunam........a bova spet skupaj pričakovali ...skupaj sva že bili pri marčevkah2010 ...takrat sem se razkrila in je šlo naprej, sedaj bom ostala skrita in bomo videli kako bo ostalo... Oj! Zdaj bi pa prav morala iti pogledat za nazaj, mislim pa, da vem katera si... Vsekakor spoštujem tvojo odločitev, da si anonimna. Torej se tudi tebi ni obdržalo... Zna bit kar kriza, ampak zdaj so tu novi boji in novo upanje. Držim pesti zate in vse ostale. Jaz se tukaj ne bom dala pod anonimne, vsekakor pa bom trikrat premislila, preden domačim povem, da sem noseča. Tokrat bom počakala dokler se bo dalo. Pri prvi sem povedala mami že v 5 tednu, ona pa kot ponosna (bodoča) babica takoj naprej z veselo novičko. In potem je kar težko, ko se ne obdrži, ti pa moraš razlagati zakaj, kaj, kako, itd. No, punce, še malo, pa bo veseli december tu in iz dneva v dan bomo čakale na / . Jaz sem optimistična za vse nas .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.11.2009 14:55:16
|
|
|
|
jonči
|
se kar strijam s tabo aleunam najboljše je bit tih če si lahko. tako da potem ni treba na dolgo in široko ralzlagat vsega. pa kaj briga druge kaj se dogaja. pri nas v žlahti majo že vsi in vse otroke in skoz pa vidva kaj pa čakata.... popizdiš. Pol sem pa enkrat znorela in vsem povedala zakaj se gre in jim rekla da če jih jaz ne sprašujem zakaj nimajo še tretjega otroka naj tudi oni mene ne kdaj bom mela prvega če pa ne morejo bit tih naj pa ne hodijo k men a veš kakšen mir mam zdej........
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?