Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 10:21:22
|
|
|
|
daya
|
Živjo! Čestitke novim nosečkam, imata obe tako lepi debeli črtici, da je to definitivno Za ostale pa še držimo pesti. Evo mene, sem naredila danes test, kot sem včeraj napisala, sem delal CB 2 dni preden bi mogla dobit M. Pa ni bilo pluska, bomo videli jaz še vedno upam da bo kaj ratalo in bo test še 1x delala na dan ko bi mogla dobit torej 31 in močno upam, da bo mojemu dedek mraz prinesel plusek. Tako da še 2 dni moram zdržat potem pa ponovit vajo in upam da bo tokrat bolj uspešno. Aja prsi me pa še vedno ful bolijo in upam da je to dober znak, da ni samo PMS. Lp, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 10:58:27
|
|
|
|
nadka30
|
Inčika, tinkatonka kakšen je rezultat, jaz sem takkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooo radooooooooooooovvvvvvvvveeeeeeeeeeednaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 11:34:19
|
|
|
|
Inčy
|
Ojla punce! Z mojim računom se je nekaj zgodilo, zato sem si odprla novega ... in sem zdaj Inčy Skratka - test je pokazal enako kot včeraj, bom pa jutri delala CB ... malo me skrbijo lažne črtice o katerih nekatere pišete in se še ne upam prav veselit ... no, bomo videli. Grem dodajat zdaj prijatelje, ki sem jih prej imela, upam, da me boste sprejele
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 11:36:11
|
|
|
|
Inčy
|
Kaj pa druge, javite se kaj ... Go GO GO
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 21:49:20
|
|
|
|
nadka30
|
Ja kje pa ste vse, kje so pluski, punce gremo decmbra še ni konec. Navijam za vsako posebej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:11:15
|
|
|
|
Inčy
|
Evo punce! Pri meni ni več dvoma ... selim se med septemberke!!! http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15316
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:17:36
|
|
|
|
Inčy
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:20:48
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Inčika čestitke in srečno še za preostale tri Sedaj ko pa ti gre vse po malsu boš videla sedaj pa boš konec meseca dobila čisto desetko iz plusa , navijam za tvoj plus inčy misli da se nisem nič zmotila z mojo napovedjo pred cca 14 dnevi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:22:33
|
|
|
|
lillchy123
|
inčika, čestitke! mi je pa tko lepo, k je decembra dobilo lepo darilo kar nekaj punc, ki so že dolgo čakale
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:31:37
|
|
|
|
daya
|
Živjo! Evo se še jaz javim, jaz sem danes spet delala test, se ne morem zadržat, kako to vam rata, da ne delate toliko testov kot jaz , jaz bom bankrotirala če bo šlo tako naprej pa je bila spet samo ena črtica, itak sem ga pa spet delala prezgodaj. bi morala dobit jutri, samo sem se pa zdaj spomnila da možno da bo kaj kasneje, ker sem imela zadnja 2 cikla na 27 dni, prej pa enega na 29 in enega na 31, tako da jutri bom še naredila en test, da bi lahko mojemu dala za novo leto darilo, če bi slučajno ratalo, potem bom pa počakala na M, ki upam da je ne bo. Inčika čestitam še enkrat in uživaj med septemberkami, še vedno upam, da se vam pridružim. Ker če ne bo zdaj ratalo pri nama, bova verjetno počakala kakšne 4 mesece pa potem naprej, itak bo pa moj zdaj ful odsoten in sploh nimava možnosti. Lp, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 9:49:02
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Inčika- čestitke Punce ma fenomenalne ste no... Jaz pa čakam, kdaj pride ta se napoveduje že od učer, ker me ful špika spodaj, pa ne vem kaj čaka, ker se ponavadi ulije že zjutraj...me mal heca..ker ve kok sem jezna na njo in žalostna ko pride Vam sporočim, ko bo, da me obarvate...ja zdaj se je naša Inčika poslovila, bo se morala katera druga javit za seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 11:03:13
|
|
|
|
limonita
|
ŽanaTaja, nikar še ne obupaj. Jaz sem imela ta mesec iste znake kot vsak mesec prej. Tam nekje 25. dan ciklusa sem se celo cmrla zaradi znakov za , ker sem mislila da spet ni uspelo in sem bila res zelo zelo žalostna. No, pa se je izkazalo, da so to tudi znaki nosečnosti. Torej, ne obupaj. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 11:09:31
|
|
|
|
jeny
|
HOJ HOJ VSEM Kako ste kaj? Upam,da ste praznike lepo preživele! Jaz sem Božične tako tako,sedaj pa ležim že od nedelje Ko sem v nedeljo zjutraj vstala me je na wc kr šok ko sem videla,da krvavim in da so vmes koščki,na hitro sem se samo oblekla in me je mož peljal na urgenco. Tam so mi napisali Dabroston tablete in počitek,po uz je bilo videti da je še vse ok in da lahko čakamo kaj bo?? Resnično sem sita ležanja,vse me boli,kljub počitku sem danes zjutraj opazila spet rožnat izcedek in upam,da ne vodi do splava,ker si bom te praznike zapomnila. Saj sem čisto brez volje,nobenega vzdušja,ležim pa nič ne kaže na bolje, vse me je že minilo,da sem danes dopoldan sama pri sebi razmišljala ali nej se obdrži ali pa nej gre naprej ker ležat ne morem več,ker mam vsega pun kufer! Res me je vse minilo,čist brez upanja in volje sem že! Srečno vsem,upam da ste na boljšem kot jaz in da ste v pričakovanju novega leta kot se spodobi,ne pa kot jaz k cele dneve ležim pa nobenga rezultata! Lp vsem papa
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 11:19:31
|
|
|
|
nadka30
|
hay jeny ne bom ti nič pisala( čeprav vem kako je to, ker imam za sabo že en ss) ampak ti želim da bi se vse steklo tako kot se mora
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 11:44:23
|
|
|
|
zoya80
|
Joj, koliko novih nosečk! Čestitam, sem zelo vesela za vas!! Mene pa lahko obarvate modro. Po treh dnevih roza kapljic se mi je ulila . Zelo sem razočarana, ker sem imela zelooo močan občutek, da sem . Vse skupaj me ubija, to čakanje, pričakovanje in potem razočaranje. Po mojem bom kar obupala, pa naj se pač zgodi 1x, ko se bo... Jeny
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 12:21:25
|
|
|
|
lillchy123
|
jeny, zoya, naš mesec bo januar- sej veš, nov model je zmeraj boljši
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 30.12.2009 12:22:13 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 14:00:29
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
PPPUUUUUNNNNCCCCCEEEEE.....................v roza grem v roza.....jjjjjjeeeeeejjjjjjjjjjjj Tok sem srečna presrečna...najbolj srečna.....hvala vam za vsak mesec posebej, da ste z mano delile del žalosti, ko je pritekla Želim vam, da boste čimprej na tem mestu kot sem sedaj jaz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 14:02:49
|
|
|
|
Inčy
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 14:05:05
|
|
|
|
Inčy
|
Hvala za čestitke punce, sem res vesela ... upam, da le ne bo kaj narobe spet ... ŽanaTaja - še sem tukaj, še Ne bom vas tako hitro zapustila - moje soborke boste ostale!!! HVALA VAM za vse vzpodbudne besede!!! Drugač pa midve koliko vidim itak ostanema skupaj Kaj si zagledala plusek??? BRAVO!!! ČESTITAM!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 14:29:17
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Ja plusek in to močen debel, tak kot mora bit..sem želela jutri za voščilo novega leta presenetit mojega možeka, ampak, sem bila tako srečna, da sem tako vreščala, da po mojem usi vedo, da sem noseča:))))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 14:51:34
|
|
|
|
Inčy
|
BRAVO!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 15:06:02
|
|
|
|
niky31
|
Čestitam ŽanaTaja!!! Sem prav vesela za novico, no pa je Božiček prinesel darilce . Upam in želim ti lepo, zdravo, mirno nosečnost! A si že izračunala tvoj dan PDP, al sem malo prehitra? Moj je sedaj 18.07.2010, ma se lahko še kaj spremeni. Tudi vsem ostalim iskrene čestite in vse najlepše v nosečnosti. Ostalim borkam pa želim da bi čimprej ugledale plusek. Niky31
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 15:14:17
|
|
|
|
malajka84
|
ŽanaTaja!!!!pa lepo nosečnost!!!! prou lep je tale decembrski seznam...kr veliko roza..naj se nadaljuje še v januar....:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 30.12.2009 19:52:09
|
|
|
|
bambyna24
|
Žana Taja bravo . Iskrene čestitke. Kako je lepo gledati, ko je vedno več nosečk na seznamu. Dobri možje si bili pa letos radodarni, prinesli so najlepša darila, . Punce, uživajte v nosečnosti, pa držite pesti, da tudi me ostale soborke pridemo čimprej za vami!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 31.12.2009 15:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
vaaauuuuuu neverjetno punce, koliko plusekov se je pridelalo ta mesec čestitke prav vsaki srečnici no tistim ki nam ni uspelo pa en skupinski močni za srečo v novem letu punce, fajn praznujte lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?