Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 18:07:42
Inčika
Vau, Anonimna 3!!! ITAk da je črtica ... ta je še bolj vidna od moje!!! ČESTITAM!!! Upam, da bomo res vse skupaj zibale ... jaz jutri zjutraj tokrat z jutranjim urinom ponovim test in bomo videli v kakšno barvo se bom prebarvala !!! Upam, da tapravo!!!
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 20:44:11
TMS82
Ojla punce!
Ta december je pa kar precej rozast. Čestitke vsem, ki ste ugledale svoj Pri meni se še vedno nič ne dogaja.Morala bi dobiti včeraj, pa je še ni bilo na sregled. Zdaj počakam še par dni potem pa naredim test. Upam,da tudi jaz končno ugledam svoj .
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 21:23:09
nadka30
hallo, kaj vidim same rozike, pol dneva me ni na netu in vidim toliko rozik, da mislim da bomo podrle rekor, bolj gre proti koncu meseca bolj smo rozaste, yeeeeeeeeeeeee. Tejči, inčika, anonimna3 iskrene čestitke in mislim da se vidimo v septemberkah 2010 in sedaj sem tako radovedna da bom komaj dočakala jutro da vidim nove rozike. Je že kaj novic od tinketonke?, rekla je da bo danes delala test.
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 21:27:26
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
hallo, kaj vidim same rozike, pol dneva me ni na netu in vidim toliko rozik, da mislim da bomo podrle rekor, bolj gre proti koncu meseca bolj smo rozaste, yeeeeeeeeeeeee. Tejči, inčika, anonimna3 iskrene čestitke in mislim da se vidimo v septemberkah 2010 in sedaj sem tako radovedna da bom komaj dočakala jutro da vidim nove rozike. Je že kaj novic od tinketonke?, rekla je da bo danes delala test.
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 21:32:12
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
RE: II pričakujemo decembra 2009 28.12.2009 21:42:02
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sem že pisala in se javila
pomagaj mi razložit, ker ne zastopim čist
da te razsvetlim ....pravim da sem se že javila pri septemberkah 2010
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 8:18:40
Anonimen
Kavico sem spila...tamala je tudi že vstala in že pije svojo skodelico kakava
Sem pa jaz medtem naredila še en test in se je tudi na tem pokazala na začetku rahla črtica ki pa je po 10 minutah postala kar precej močna..jaz res mislim da je to to...
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 8:54:24
ŽanaTaja
Punce moje....presrečna sem za vas Res ste bile pridne....
Inčika - tok lepo se vidi ta druga črtica..da se itak lahko veseliš...
V glavnem vsem vam, ki ste ugledale te magične pluske, želim vse najlepše, pazite nase, predvsem na tiste male pikice v trebuščku
Jaz mislim, da spet nismo nič pridelali, znakov nobenih, razen teh, ki napovedujejo prihod te ...mah, sej več ne vem, al sem že čist zmešana, utrujena od vsega...ampak se ne dam
RE: II pričakujemo decembra 2009 29.12.2009 9:17:11
lillchy123
čestitke vsem novim !!!!
vsem nam, ki pa čakamo, še posebej tistim, ki čakate že predolgo, pa en velik objem, tudi me bomo dočakale svoj magični dan! Do takrat pa glavo pokonci in uživajmo v vseh lepih stvareh. še posebej tistih, ki jih potem ne bo... recimo kak vrček piva preveč pa suši, školjke... jao jao, spet sam o hrani
a kavice res ne bi nobena pila?