jana84 -> RE: II pričakujemo decembra 2009 (17.12.2009 10:28:09)
|
Matejka.D ne se preveč sekirat zaradi rjavkastega izcedka. Jaz sem ga imela v 2.nosečnosti v začetku (tam nekje 5.teden) pa sem takoj k G letela, mi je UZ nardila na katerem smo vidli srčka, pol mi je pa Dabroston predpisala (mislim, da bolj kot ne zaradi predhodnega splava in manjšega ploda)...Pa en teden strogega ležanja mi je ukazala...Jaz sem jo skoraj dobesedno ubogala (vstala sem skor sam za na stranišče in v postlo [sm=smiley36.gif])...Končalo pa se je 8 mescev pozneje z enim velikim in glasnim jokecom našega sinkota... Teli izcedki so lahko čisto nekaj običajnega, lahko gre za nekakšno ugnezditveno krvavitev (ko se zarodek ugnezdi v maternici), lahko gre za čiščenje maternice...Tako da nič se bat! Nardila si vse kar si lahko: šla k G, dala si kri za pregled in to je to. Edino kar lahko sedaj še narediš je, da počivaš...Čim več! Mene je pa včeraj tako bolel levi jajčnik da ni za verjet...Se ne spomnim, da bi me kdaj tako...Upam da je to dober znakec...Midva z možekom uživava 100 na uro... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...tako da resnično upamo na kakšno dobro novico konec meseca...O bi morala bit danes oziroma včeraj...Tako, da držmo pesti da bo kaj ratalo, ne? Čestitke za izpite...Ste tako pridne da ni za verjet...Jaz pa kar lenarim in odlagam tiste knjige proč od sebe...Me je prav za oštet!Se moram malo v roke primt in začet resno študirat, da čimprej končam tale faks...Ga nategujem že od l.2003...Dobra sem. Vmes sem rodila in si tako še absolventa podaljšala (2x), tako da sem še kar absolventka(že ta tretje leto). Zdaj če pa zanosim si lahko še enkrat podaljšam na račun rojstva ali pa nosečnosti...Bomo vidli...prehitro delam neke plane, kaj ne?Mar bi se učila in mi ne bi blo treba toliko podaljševat absolventa...ker bi bla že pred diplomo...Ima pa še 6 1/2 izpitov ter 2 diplomi...Uf, še kar nekaj dela...
|
|
|
|