jana84 -> RE: II pričakujemo decembra 2009 (15.12.2009 9:57:44)
|
Živjo! Evo, ne se čudit, da bo kaj čudno natipkano, ker imam na sveže nalakirane nohte (prvič v življenju si delam francosko manikuro, in to kar sam...upam da uspe). Glede voščilnic: sem imela neko noro idejo, da bi jih naredila sama in sicer iz mojih klekljanih čipk, pa sem ugotovila, da so vse tiste majhne, ki bi šle na čestitko, že pošle [sm=smiley13.gif], za druge pa nimam časa za jih narest...Mogoče drugo leto! Bodo letos kar klasične. Sicer pošljem samo dve, tako da ni panike, vendar se imam za učit, take voščilčnice s klekljano čipko pa vzamejo kar nekaj časa, pa naj bo čipka še takop majhna in preprosta! Sem pa navdušena nad novoletno okrasitvijo našega stanovanja: tiste zvezdice na oknu oziroma namesto zaves so prišle kar fajn...Najboljši pa je da ko imamo radiator odprt, se tako lepo premikajo in poplesavajo zaradi toplega zraka...Res lepo. Pa dovolj visoko so da jih naš mali pobalinček ne strže dol. Se mu pa zelo dopadejo. Vsak dan ko pride iz vrtca jih hiti gledat in kazat z rokicami kako se premikajo! Ja, pr nas snegeca skor ni več, imamo pa močno, močno burjo...Zima kot se gre! Tako, zdaj pa si moram še eno plast laka nalakirat...Lepo se imejte! Seveda da ne pozabim: vso srečo tistim, ki še čakamo na lepe novičke, tistim pa ki so novičke že prejele pa: [sm=bravo.gif] za tiste, ki so dobro, in [sm=smiley31.gif] za tiste, ki so malo manj dobre...
|
|
|
|