jutranja rosa -> RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA (5.3.2010 21:03:17)
|
Ali so vam mnenje napisali tudi pediatri? V RA nama je dr. rekla, da ni potrebna fizioterapija, čeprav pri 10 mesecih in 10 dni še vedno ne kobaca, ne sedi, se ne postavlja na nogice, se ne igra z nogicami... Rekla je, da najmanj za 2,5 meseca zaostaja v gibalnem razvoju, a kljub vsemu ni želela napisati kaj več v prid podaljšanju porodniške. KLjub temu sem se odločila za samoplačniško fizioterapijo in je fizioterapevtka rekla, da otrok niti pod razno ni pripravljen za vrtec :( in, da trebušnih mišic še nima razvitih/močnih. Sem precej obupana. Za podaljšanje porodniške bom sicer zaprosila, a imam zelo malo možnosti. Sem pa zmedena, ker v RA pravi, da je z mojim sončkom vse OK, fizioterapevtka pa je njegovo stanje zelo skritizirala :(. Razmišljam, da bi zaprosila za drugo mnenje razvojne pediatrinje, pa ne vem kam naj se obrnem. Je imela katera podoben primer? Podaljšanje porodniške mi ni prioritetno, želela pa bi zagotoviti maksimalno dober začetek življenja svojemu sončku in mu nuditi potrebno pomoč, če je le ta potrebna.
|
|
|
|