a.biba -> RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del (9.11.2009 11:35:02)
|
Vidim, da debata teče. Sem komaj prebrala. Tassika nič se sekirat zaradi dude, to je najmanjše zlo, ki ga lahko narediš otroku. Če se da prepreči, da nimam dude konstantno v ustih, ko zaspi ji jo ven vzami in se nimaš česa bat. Jo bo potem tako sama ven metala v spanju. Večja težava je flaška, pa da ima to nonstop v ustih in vlači po zobkah, sokovi, hipovi čaji al pa kakšen čokolino v flaški in nečiščenje zob. Tisto ti pusti posledice, duda pa hvala bogu, da obstaja in nam lajša življenje. Pa meni se zdi, če otroka nikoli ne vidiš z dudo, da mu nekaj manjka. Če so pa potem tak srčkani, ko to vlečejo. Grizenje nohtov- tudi jaz sem ta lahk kupila za sestro od mojga, pa ona ga je veselo dol zgrizla, ni nič zaleglo. Teni joj, tole pa ni nič prijetno, če so otroku kaj takšenga dogaja. Smo bili "samo" enkrat na šivanju, pa sem bila čisto paf. Mala je lažje prenašaloa kot jaz. Pa potem eni znanki razlagam, pa ona reče, to ni nič mi smo bili že petkrat (otroka sta samo pol leta narazen), da on si tudi vedno kaj ušpiči in ona že tak ve kaj jih čaka, ga popakajo na urgenco in pošivajo - to je tak razlagala kot, da grejo po kruh. Ja, upam, da se v prihodnje izogibate takšnim posegom. Prava lepotička vaša Nika in te očke, to bo imel še ati dela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mene pa že od sinoči muči glavobol - pa se zdajle s kavo mučim, čeprav mi ne paše. Sem rekla ali grem bruhat ali pa zaleže. Bomo videli. Sem do pol desetih ostala v postelji, pa prej lekadol vzela in ni nič prijelo. Sem že pozabla na te grozne glavobole. Pilotino sem čez vikend zasledila na julijkah in pravi, da počiva in je ok. Upam, da je še vedno tako in pridno uboga navodila. Pa zdaj, ko jo ugovarjamo se bo že kaj javila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kepico83 pa tudi jaz pogrešam, a nima danes morfologije? Ne vem zakaj se mi to zdi, pa kje sem pobrala... saj se bo javila in me popravila, če sem mimo brcnila.
|
|
|
|