Rina2 -> RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del (14.9.2010 15:13:02)
|
Pozdravljene pupe! Evo ponedeljek 13. je končno za mano. Bilo mi je grozno, a sem ga stoično prenesla. Mogoče zato ker sem jokala celo nedeljo. To je bila najbolj turobna, mračna, obupana nedelja v mojem življenju[sm=smiley19.gif]. Poslovila sem se od moje pikice in sedaj upam, da je napočil čas za nabiranje energije in pozitivnih vibracij. Odločila sem se, da bom upoštevala nasvete zdravnice, ki je ob odhodu iz bolnišnice svetovala, da naj pred ponovnim poizkusom počakam vsaj 3 cikle, da se maternica resnično opomore, saj je v nasprotnem več možnosti za ponovni splav. Ne vem, če bi še enkrat prenesla vse to. Verjetno bi morala, pa vendar. No seveda, tudi ta "abstinenca" ni zagotovila, da se ss ne ponovi. Podatek ki ga je včeraj povedal zdravnica (in sem ga že večkrat prej slišala) me tako ali tako vsakič znova šokira: menda je pri vsaki ženski v povprečju verjetnost za ss 1:4. Meni se zdi to precej šokanten podatek. Imam pa (tako kot vedno) spet vprašanje za vas. Ali je katera naletela na kakšno spletno stran, kjer je mogoče malo več napisanega o abraziji, posledicah le te in ponovnih zanositvah po abraziji? Kakšen obširnejši članek mogoče? Sem pač takšna, da o stvareh ki se mi dogajajo želim vedeti čisto vse! V bolnici se je zdravnica nekako izognila odgovoru na to vprašanje in to me čist jezi. Uf, sem se razpisala. No če katera kaj ve, naj prosim sporoči. Lepo bodite punce in seveda [sm=pikapoka1.gif] za vse vas!
|
|
|
|