|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
12.1.2010 8:05:17   
soncek_25
Sonček hvala za lepo čestitko tukaj in na FB! Ti si res pravi sonček...

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.1.2010 8:33:44   
nadka30
čestitke maški za prelepo punčko ob enem pa čestitke sončeku za okroglo obletnico.
Super vidve bosta pa lahko skupaj praznovali okrogle obletniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sonček 25 želim ti to kar si sama želiš, veliko zdravja,ljubezni in predvsem na Cb en velik plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.1.2010 8:41:08   
soncek_25
Hvala še tukaj!!!!!
Jaz tut iz srca upam na plusek, sem kar optimististična, ne vem zakaj...zdej vem, da si ga res zaslužim!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.1.2010 8:49:31   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Hvala še tukaj!!!!!
Jaz tut iz srca upam na plusek, sem kar optimististična, ne vem zakaj...zdej vem, da si ga res zaslužim!

se podpišem, to je že dober znak da si optimistična ostalo pa pride.In sedaj čakam da rečeš da imaš plus pol bom pa vsaki rekla da mora iti ko bo imela o na R. v gužvo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.1.2010 7:35:02   
soncek_25
Jutro!
Nadka kake pihaš...sam je blo res težko izvedljivouser posted image Bomo videli, če je gorski zrak kej nucaluser posted image
Kako si?

In ostale? Kje se skrivate?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.1.2010 8:00:56   
Anonimen
Dobro jutro,punce imela bi eno vprašanje. Sem 10m po porodu,dojim ne več 1.5m,in menstruacije še nimam. Sej vem,da niste jasnovidneuser posted image ,stvar je taka, da sem v ponedeljek naredila en baby chek listič,in ni pokazalo nič,-. Ponovila sem naslednje jutro, včeraj, in se je pokazala rahla sencauser posted image . Kr mi ni dalo miru,sem šla še po cb, in na moje presenečenje,se je narisal raaaaahli plus, ampak v parih sekundah je izginiluser posted image user posted image user posted image . Danes sem spet stvar ponovila,z cb-jem, enako. Pokaže se plus, in nato izgine. Glede nato, da sem z težavo zanosila v prvo, in naredila en kup testov, vem kako izgleda cb kadar je negativen, me zanima ali je kaj na cb-jih novega, in ali ima rezultat kaj veze z tistim,kar je napisano, da se lahko test dela že 4 dni pred izostankom menstruacije? Ker preden sem zanosila v prvo, mi cb nikoli ni obarvalo plus,in se potem spremenilo minus. Menstruacije še nimam, tako da niti dejansko nevem kdaj mi zaostaja, zato pa vsake toliko naredim test, da vidim na čem sem. Čeprav sem pred 10 m rodila, bi bil malček zeloooo zaželjen.
Upam, da nisem preveč zapleteno napisala. Za vsak nasvet bom zelo hvaležnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.1.2010 8:37:57   
soncek_25
Anonimna, imaš prav pri CB je še najbolj sigurn, da če je plus potem je user posted image , čudn se mi zdi samo to, a potem izgine, ker pr men je obstal še zelo dolgouser posted image Po moje je najbolš, da čez 2 dni narediš še enega. Držim pesti za +user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.1.2010 8:41:49   
nadka30
sonček 25 trenutno sem še ok, me pa čez dan napadejo hormoni pol pa postanem take tečne sorteuser posted image user posted image user posted image user posted image .Drugače sem pa vesela, ker sem danes zvedela da je še ena bivša aprilčica prišla sedaj med septemberke, sedaj smo tam že štiri bivše aprilčice in sedaj čakamo še tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker placa je še dovolj.Res pa je da te je po ss v naslednji nosečnosti strah vsega. Pa saj bo včasih rabimo nekoga da nas potegne na plan.
In ti kako si praznovala in kadj sedaj delaš test? res upam da je bil gorski zrak uspešen.
Anonimna nič drugega ti ne bom predlagala kot da ali greš na odvzem krvi ali pa še malo počakaš in čez par dni narediš še en test

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.1.2010 8:47:23   
sonček85
A:lahko da imaš še nekaj hormonov ,ki so ti ostali od prejšnje nosečnosti ,čeprav je 20% možnosti.Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla na odvzen krvi in naj ti tam potem povejo ali si ali nisi,ker boš več dala tukaj za teste kot pa tam za kri,na krvi ti pa pokaže najprej in je tudi takoj jasno ali si ali nisi.Malo čudno mi je da se ti najprej pokaže potem pa zgine ,saj meni ko sem naredila CB test ga imam še sedaj in mi še kar kažw jasen plusek.

Želim ti da si nosečka kot sama praviš da bi bil otroček več kot dobrodošel

lep dan še naprej,pa javi nam kako bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.1.2010 10:42:13   
nadka30
sonček85 kako kaj naš aleks?
Imaš kaj informacij od zveste in kepice?
Kepica javi seeeeeeeeee, pogrešamoo te.
Pa tudi tanjuši, kliki, teni, mamica, kje ste vse ..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.1.2010 10:59:31   
Kepica83
Živjo bejbe moje!
Kepica je nazaj. Po dolgih 8 dneh bolnice sem končno prišla  v nedeljo domov. Vse se je začelo za silvestrovo. Odšla sma na fešto z kolegi ampak sva že ob 23:00 odrinla proti domu ker je moj full zbolel. Naslednji dan sem ga vozla k dežurnemu kjer je dobil zdravila. No in v soboto 2.1. sem zbolela jaz. Poivšana temp. kašljanje... Ob 18:00 me je peljal v MS bolnico. Tam so me poslali domov in rekli da se naj vrnem v primeru povišanje vročine. No greva iz bolnice in sem komaj prilezla do avta. Tako me je bolelo zadaj v križu. Do doma se mi je že mešalo. Ko sva prišla domov mi je vročina narastla na 39 in tudi bruhat sem mogla it. Nato pa so se še začele grozne bolečine v trebuhu. Odpeljali so me v MBin tam so rekli da so se začeli popadki. Takoj so mi dali infuzijo da bi ji ustavili in injekcijo za pljučka. Naslednji dan sem še dobila eno injekcijo. Potem pa so me dali na antibijotike. Popadki se več niso ponovili. Sedaj pa morem pazit. dete je težko 1200g. Kašljam še vedno ampak bo. Hvala vse ker ste mislile name.

Kako ste kaj? Kaj novega??

Lupčkaa vsem.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.1.2010 11:02:34   
nadka30
Jeeeeeeeeeeee kepppppppppppicccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaa je nazaj.To pa res nisi imela fajno silvestrovo. Samo da so ti ustavili popadke sedaj pa bo šlo vse navzgor še malo in v rokah boš držala svojo štručko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.1.2010 12:03:35   
sonček85
maška vse lepo pozdravlja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.1.2010 12:28:50   
Kliki
Sonček_25 vse naj naj in upam da v tem mesecu zagledaš user posted image .user posted image pa še user posted image .

Maška ČESTITKE za punčko.user posted image

Nadka testek pa delam konec meseca, seveda če jo 20.1 ne bo.

Kepica lepo da si OK in da se nam malo javljaš, pazi nase in na bejbija.

Punce kako ste kaj?

< Sporočilo je popravil Kliki -- 13.1.2010 12:30:08 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.1.2010 13:10:48   
Kliki
Nitka žal mi je da je tvoja M prišla. Zjokaj se in zberi novo moč za nov krog pa srečno.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.1.2010 13:39:53   
soncek_25
O Kliki hvala za čestitko..torticouser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.1.2010 13:43:50   
Kliki
Ni zakaj lahko nam pa še user posted image in pa user posted image skuham pa kak posladekuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.1.2010 14:44:25   
Kliki
Danes ko imama pa čas pa nobene nikjer.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.1.2010 20:53:11   
Nitka
Hvala, Kliki, saj danes sem že čist ok, edino upanja nimam... trenutno...
Ja, saj bi čez dan kaj prišla pokukat, pa so mi v službi nastavili požarni zid za vse ringarajine strani user posted image , tako da edino zvečer lahko gledam doma.

Kar se pa CB-ja tiče, pa tudi zanj ne dam roke v ogenj... mi je jeseni enkrat pokazal rahlo pokončno črtico, da mi je kolegica še čestitala, ko sem ji test pokazala, a se je izkazalo za lažni alarm...

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.1.2010 8:53:17   
soncek_25
Jutro!
Rabim en nasvet....danes sem kar tko brez veze delala test (mogla bi ga v soboto ali nedeljo) in se mi je pokazala druga črtica (test je bil baby check), sicer rahla ampak dobro vidna (ni blo treba na svetlobo nost)...zdej pa kar ne morm verjet da bi lahk pokazal pred izostankom M, ker še ni 14 dni po ovulaciji.Mislite, da bi lahko pokazal pravilno? Bom sicer v soboto raje ponovila s CB jem.
Joj sem kar nervozna, ne morm verjet in bom prav razočarana, če je bla pomota :)
Slikice pa na žalost ne znam prleptuser posted image

Držite pesti!!!!!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.1.2010 8:59:15   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro!
Rabim en nasvet....danes sem kar tko brez veze delala test (mogla bi ga v soboto ali nedeljo) in se mi je pokazala druga črtica (test je bil baby check), sicer rahla ampak dobro vidna (ni blo treba na svetlobo nost)...zdej pa kar ne morm verjet da bi lahk pokazal pred izostankom M, ker še ni 14 dni po ovulaciji.Mislite, da bi lahko pokazal pravilno? Bom sicer v soboto raje ponovila s CB jem.
Joj sem kar nervozna, ne morm verjet in bom prav razočarana, če je bla pomota :)
Slikice pa na žalost ne znam prleptuser posted image

Držite pesti!!!!!

sonček držim pesti, v septembru sem ti pa že plac rezerviralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bo na moj rojstni da okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
14.1.2010 9:02:42   
soncek_25
Hvala Nadka...itak da bo na tvoj RD, sem pravkar zračunala, pa pride PDP na 26.9.2010! user posted image user posted image user posted image
Sej se kar ne upam veselit.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.1.2010 9:36:04   
Kepica83
jutro punce!!!
Sonček25 vse najboljše za rojstni dan in želim ti da se ti čim prej uresniči največja želja. Glede testa. Tem baby chekc testom in first sign jaz ne zaupam. So že veliko krat pokazali lažno +. Zato ti priporočam da nardiš clear blue. In boš najbolj na tekočem. Srčno upam da vam je uspelo user posted image user posted image user posted image

Hej nadka moja user posted image  ja silvestrovo res ni bilo kaj prida, ampak nima veze. Ja naj že minejo ti meseci da bom lahko svojo štručko pocartalauser posted image . Kako pa si ti kaj nosečka moja?? Upam da boš čim prej preskočla 12tednov in da boš začela uživat v nosečnosti. Pa čim manj slabosti ti želim.

Sonček85 lupčkaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.1.2010 9:43:07   
nadka30
KEPICA tebi tudi enga velikega lupčka, kao si sedaj pa res počasi že lahko začneš odštevati dneve.Pa nam vvseeno ne bi zaupala kaj nosiš pod srčkom?user posted image user posted image user posted image jaz sem še kar radovednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moram priznat da komaj čakam da mi G reče vse je ok, srček dela-moram tudi priznat da me je nekako strah pregleda in da mine teh 12 t in potem začnem končno uživat, kot nosečka.
Sem pa včeraj ugotovila da mi dlesni krvavijo, to se je pojavilo tudi v prvi nosečnosti in takrat je bilo vse ok, upam da je tole dober znak.
Naj mi ena nekaj pove,jaz si drugače barvam lase in sedaj imam že kar nekaj narastak in to mi že malce kravžlja živče, ali si je katera v nosečnosti barvala lase in je bilo vse ok.user posted image Nimam pojma ali bi si jih ali ne. Rabim malo informacij.
Sonček 25 to je dober datum, med septemberkami smo tri, ki imamo na ta dan rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa držim močno pesti za en velik plususer posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.1.2010 9:43:39   
Anonimen
Dobro jutro punce. No, danes sem test cb ponovila,in se je najprej spet naredil švoh plus,ki je nato izginl,in ostal le minus. čez pol urce sem test še enkrat pogledala, in pred mojimi očmi se je začel izrisovat plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po parih minutah, pa je bilo eč kot očitno, da je test zelo pozitiven. Samo,nevem koliko je zanesljivo to, da se je plus naredil tako pozno, a v navodilih piše,da je test po 10 minutah neveljaven?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......