Anonimen
|
Dobro jutro,punce imela bi eno vprašanje. Sem 10m po porodu,dojim ne več 1.5m,in menstruacije še nimam. Sej vem,da niste jasnovidne ,stvar je taka, da sem v ponedeljek naredila en baby chek listič,in ni pokazalo nič,-. Ponovila sem naslednje jutro, včeraj, in se je pokazala rahla senca . Kr mi ni dalo miru,sem šla še po cb, in na moje presenečenje,se je narisal raaaaahli plus, ampak v parih sekundah je izginil . Danes sem spet stvar ponovila,z cb-jem, enako. Pokaže se plus, in nato izgine. Glede nato, da sem z težavo zanosila v prvo, in naredila en kup testov, vem kako izgleda cb kadar je negativen, me zanima ali je kaj na cb-jih novega, in ali ima rezultat kaj veze z tistim,kar je napisano, da se lahko test dela že 4 dni pred izostankom menstruacije? Ker preden sem zanosila v prvo, mi cb nikoli ni obarvalo plus,in se potem spremenilo minus. Menstruacije še nimam, tako da niti dejansko nevem kdaj mi zaostaja, zato pa vsake toliko naredim test, da vidim na čem sem. Čeprav sem pred 10 m rodila, bi bil malček zeloooo zaželjen. Upam, da nisem preveč zapleteno napisala. Za vsak nasvet bom zelo hvaležna
|