Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 13:44:22
|
|
|
|
ly117
|
Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:23:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se mi včasih zdi, da se vam nekaj vsiljujem.. Ste mi tak fajn punce in upam, da se res nekaj ne silim zraven - glede na to, da se vse med sabo že poznate in veste veliko ena o drugi. pa kako lahko to pomisliš.Vesele smo te in te imamo rade Hvala, Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nič se ne vsiljuješ. Še eno tako pa jih dobiš po nagi riti Bm kr na dom prišla..grem v tvoj konec danes Hvala tudi tebi, Tasa_m No, tole si bom pa zapomnila, da si jezna teta IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič se ne vsiljuješ. Saj ko nas boš enkrat v živo spoznala boš vidla da nismo zmaji in čarovnice in smo faj babike, ki smo vedno za štos. Tak da ne se nas bat. Ne grizemo. Nisem rekla, da ste čarovnice ali zmaji. Res ste fajn punce in upam, da se bomo tudi v živo "zaštekale" matcar, botrca in marta, hvala tudi vam Ste mi vse tak lepo napisale. Hvala vam Ste res super punce!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:24:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanje. Njami, njami... jaz bi tudi Dober teeeeeeeek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:26:38
|
|
|
|
rina22
|
matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjena Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:29:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike veste kaj je danes najlepšega? MOJ MOŽEK JE DANES FRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!! Uživajta 100 na uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:30:01
|
|
|
|
rina22
|
Grem počasi Lepo bodite, uživajte preostanek nedelje in če bom imela zvečer kaj časa, se tipkamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:38:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak, zmagala sem. Vse zlikano in zložrno samo v omari še morem pospravit. Zdaj pa grem L uspavat pol pa k mojima na pečene kostanje. OOOO, JEEEEAAAHHH!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 15:38:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjena Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne? V Slovenski Bistrici je marta doma, v Kungoti botrca, ostale smo mariborčanke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 16:21:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjena Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne? To sem pa jaz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 17:23:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo pa danes imeli pravo Martinovo pojedino. No, namesto goske smo imeli piščanca. Jaz zelja rdečega ne jem in sem dobila radič . Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B. imam babico v bolnici (je ful slabotna zarad srca) zdaj je Lija popapcala popoldansko malico-milchreis od hippa, zdaj se gremo pa počasi kopat . Nič, se tipkamo zvečer kaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 18:20:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 18:21:26
|
|
|
|
ly117
|
Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 18:34:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat samo da si se najedla Pr nam pa Lija že panča. Jo je vrglo, ker popoldan nič ni spala. Zdaj pa si grem jaz kopel naret in se grem mal namočit in zrelaksirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 18:54:07
|
|
|
|
doris04
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:13:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjena Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne? To sem pa jaz. Ups, pardon Marta Sem malo zamešala... Potem sem se pa nate spomnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:14:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, tudi jaz ti želim, da bi bilo vse ok, in da bo otroček zdrav. Glede imena - če izbereta ime Tineja (kot se ti je sanjalo), sta oba pogoja izpolnjena Danes sva se peljala skozi Slovensko Bistrico na obisk, pa sem se spomnila nate. Se mi zdi, da si napisala, da si tam doma, kajne? V Slovenski Bistrici je marta doma, v Kungoti botrca, ostale smo mariborčanke Hvala za informacijo Aja, sem se zdaj spomnila - je mogoče katera z Brezja ali Pobrežja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:14:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo pa danes imeli pravo Martinovo pojedino. No, namesto goske smo imeli piščanca. Jaz zelja rdečega ne jem in sem dobila radič . Tašča je nardila tudi rulado, tast jo je močil in je dal tolk ruma, da ko si 2 kosšča pojedo si ga malo že čutil. Bravo tast Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B. imam babico v bolnici (je ful slabotna zarad srca)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:15:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva sma že tudi doma. Sem se tak kostanjev najedla, so bli takkkkkkkkkkkkkkk doooooooooobri. Zdaj pa fačeka skopat, pa nekaj še more pojest, pol pa spat samo da si se najedla Pr nam pa Lija že panča. Jo je vrglo, ker popoldan nič ni spala. Zdaj pa si grem jaz kopel naret in se grem mal namočit in zrelaksirat Nama je tudi Timeja že zaspala Uživaj v kopanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:26:32
|
|
|
|
doris04
|
KAJ PA TO...KO MAM AVATAR....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:27:24
|
|
|
|
doris04
|
hvala, Rina, Saraya, pa mi je končno po nekaj mesecih uspelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:30:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 KAJ PA TO...KO MAM AVATAR.... bravo, bravo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:31:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nama je tudi Timeja že zaspala Uživaj v kopanju kake pridne otročke imamo a ne? Kak je pasalo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:36:06
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, Pickova banda tu...smo sami in moram še svoje pamže dat spat.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:45:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa so bili moji pri nam, ko so šli iz B. imam babico v bolnici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 19:46:33
|
|
|
|
ly117
|
Meni Luka tudi že spi dobrih 15 minut.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.