Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:22:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kuham govejo juho, pražen krompir, hrenov zos in solato s krompirejm... . pridna, pridna. Mi pa ne kuhamo nič..gremo tako kot vsako nedeljo na kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:28:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar upam, da se vam želja uresniči - pa ne glede na to al po četrti ali četrta samo da bo vse ok. Vprašaj me drugo leto taki čas! Pa hvala za želje!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:29:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike veste kaj je danes najlepšega? MOJ MOŽEK JE DANES FRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:30:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spala sem bolj slabo, zopet . Jan se je ob 2.40 zbudil in sem ga mogla k sebi vzet, pol pa nikak da zaspi... . Zdaj sem si pa že lase oprala in navila, kosilo že kuham, Jan je že jedel in preoblekel ga je ati... . Kuham govejo juho, pražen krompir, hrenov zos in solato s krompirejm... . Jaz sem se tudi že porihtala,lase si bom kasneje posušila,zdaj pa grem kuhat.Mi pa bomo imeli pohano pipiko,pa krompirček,pa solato,aja,pa juhico.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:31:38
|
|
|
|
botrca
|
Že grem dol z rr . papa, lep dan vam želim...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:34:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Že grem dol z rr . papa, lep dan vam želim... Tudi ti imej lep dan v družbi možeka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:36:24
|
|
|
|
marta82
|
Rina vesele smo tvoje družbe. Upam, da se nam kmalu tudi na kakšni kavici pridružiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:36:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Že grem dol z rr . papa, lep dan vam želim... Tudi ti imej lep dan v družbi možeka. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:46:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike veste kaj je danes najlepšega? MOJ MOŽEK JE DANES FRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:46:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaaaa v petek vse pa še omaro in kuhno sem spucala. Zato pa me ni blo na rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:49:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa bomo imeli pohano pipiko,pa krompirček,pa solato,aja,pa juhico. To bi imeli, pa se mojemu ne da panirat . Zdaj pa bomo imeli samo pečeno .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:53:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak, zdaj pa grem na maratonski zmenek z likalnikom. spet nimate kaj bolj pametnega za počet
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:54:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike veste kaj je danes najlepšega? MOJ MOŽEK JE DANES FRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UŽIVAJTE!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:55:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m .pridna, pridna. Mi pa ne kuhamo nič..gremo tako kot vsako nedeljo na kosilo mi tud nič,gremo k tašči na razvajanje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:57:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa bomo imeli pohano pipiko,pa krompirček,pa solato,aja,pa juhico. To bi imeli, pa se mojemu ne da panirat . Zdaj pa bomo imeli samo pečeno . tega pa jaz ne jem
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 10:57:56
|
|
|
|
arabela*
|
Mi ustvrajamo,barvamo z vodenkami in temperkami
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:06:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m .pridna, pridna. Mi pa ne kuhamo nič..gremo tako kot vsako nedeljo na kosilo mi tud nič,gremo k tašči na razvajanje tudi mi, če ne k njegovim pa k mojim. Sploh ne pomnim, kdaj sem morala nazadnje kuhat v nedeljo . No, saj te pa te ko jih ni bi morala ampak takrat sva ponavadi šla ven jest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:06:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi ustvrajamo,barvamo z vodenkami in temperkami mi pa še vedno spimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:16:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Joj sem jezna oz. bolj razočarana. Je Lija ko se je rodila od moje bivše šefice in sodelavke, dobila full lepe stvari od Okaidija. Bilo je za 2 leti (ampak ker sta mi zraven dale neko potrdilo, s katerim bi lahko stvari menjala), sem šla pa menjala za št.74. Zadnjič sem ji vse to PRVIČ oblekla (se pravi da je bili vse predhodno oprano na 30°) in jopa z kr. rokavi je taaaak razvlečena, da ne morem verje t. Oblačila, enkrat oprana in so že taka, koda bi že dale vsaj 2. generacije mimo . Pa ko vem da tale Okaidi sploh ni poceni. Majčka, štunfi, tale jopa in klobuček pa je prišlo vse skupaj krepko čez 50€. Vem zaradi tega, ker sem klobuček zamenjala za body, kateri pa je bil pa 1A, in je morala vse stornirat, ker so manjše številke ceneje. Zdaj pa sem gledala eno oblekco v Okaidiju pa ji je sploh ne upam kupit, kaj če bo spet po enem pranju vse razvlečeno? Sem razočarana v nulo . Tak, zdaj pa mi je že mal lažje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:38:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa sem gledala eno oblekco v Okaidiju pa ji je sploh ne upam kupit, kaj če bo spet po enem pranju vse razvlečeno? Sem razočarana v nulo . Tak, zdaj pa mi je že mal lažje... jaz sem zadovoljna z njihovimi stvarmi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:39:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zdaj pa mi je že mal lažje...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:40:55
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babnce.želim vam lepo nedeljo,pa ne ga preveč vzganjat naokoli Čauči do večera
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 11:41:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zdaj pa mi je že mal lažje... hvala Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa sem gledala eno oblekco v Okaidiju pa ji je sploh ne upam kupit, kaj če bo spet po enem pranju vse razvlečeno? Sem razočarana v nulo . Tak, zdaj pa mi je že mal lažje... jaz sem zadovoljna z njihovimi stvarmi. saj pravim,jaz sem z bodyem tud bla in sem se ful veselila te jope in majčke. Ampak me je jopa ful razočarala.. Mi pa je smešno, ker je štunfe nosla pri 3.mesecih in jih nosi še zdaj pri 8,5
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 12:21:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa bomo imeli pohano pipiko,pa krompirček,pa solato,aja,pa juhico. To bi imeli, pa se mojemu ne da panirat . Zdaj pa bomo imeli samo pečeno . Že gotovo,edino krompir sem naredla malo drugače,sem ga samo narezala na lističe,pa v protfon zložla,pa preko kislo smetano polila z jajco,pa navrh še pride sir!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 8.11.2009 13:42:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak, zdaj pa grem na maratonski zmenek z likalnikom. spet nimate kaj bolj pametnega za počet Ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.