Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:49:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladala ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinla .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................ po mojem so vsi ful na mame. Jaz sem včeraj samo zvečer ko je T. prišel domov šla v Mullerja, po volno da mami naredi brezrokavnik in do Ly, vse skup eno uro , pa je T. reko da je samo jokala . Ko pa sem domov prišla pa se je začela na ves glas smejat. Men pa rit rasla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:50:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladala ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinla .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................ Saraya verjetno gre za separacijsko anksioznost, ki je povsem normalna v tej starosti. Mine v nekaj mesececih, ko otrok lahko dojame, da če nekoga ne vidi, ni odšel za vedno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:50:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalent rina, za košaro lahko kupiš v Mullerju univerzalno. Je ful pocenska. Mi imamo Quinnya pa sem dobila za košaro in šp. del dežno prevleko, ko smo voziček kupovali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:51:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina kaki vozek imaš? Peg perego GT3 aaa, men je edino ta voz od PP lepi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:51:51
|
|
|
|
tasa_m
|
NAŠI SONČKI Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007
Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009
Botrca Lena G Marta82
tasa_m
doris04
Mala Čebelica Ly117 Christiana21
Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009
Shadow Ajda 21. 07. 2009 Simon 21. 07. 2009
elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Nejka000 Rina22
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:52:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalent rina, za košaro lahko kupiš v Mullerju univerzalno. Je ful pocenska. Mi imamo Quinnya pa sem dobila za košaro in šp. del dežno prevleko, ko smo voziček kupovali. Res? Super, hvala, da si povedala Bom šla ob prvi priložnosti gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:53:32
|
|
|
|
marta82
|
Punce lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:54:03
|
|
|
|
ly117
|
Grem perilo pobrat iz pralnega stroja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:54:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce lep dan vam želim. tudi tebi marta. Pa javi se še kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:54:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem perilo pobrat iz pralnega stroja. go,go,go...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:54:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Res? Super, hvala, da si povedala Bom šla ob prvi priložnosti gledat ni zakaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:54:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina kaki vozek imaš? Peg perego GT3 aaa, men je edino ta voz od PP lepi Je fajni, ja. Samo malo težki Aja, v albumu je slikica, samo ko bo športni del gor, je voziček tak lepši. Aja, zdaj sem se spomnila, da ni tista slikica, kjer se bolj vidi. Bom jo dodala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:55:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce lep dan vam želim. Hvala enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:55:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa grem zdaj Liji družbo delat,..se je naučila "špukat" in dela tako da joj. Ko se kaj razjezi začne kar špukat . Hočem bit resna in ji govorit da ne sme, pa me pogleda pa se začne smejat..pol pa bodi resen ja,,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:00:44
|
|
|
|
rina22
|
Evo, slikica dodana Šibam še malo zapiske urejat, dokler Timeja spi. Uživajte, mamice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:10:44
|
|
|
|
ly117
|
Pa se je žaba mala zbudla. Pa mu grejo že stvari na mizi na živce in bo on to vse imel pa po tleh metal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:15:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladala ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinla .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................ po mojem so vsi ful na mame. Jaz sem včeraj samo zvečer ko je T. prišel domov šla v Mullerja, po volno da mami naredi brezrokavnik in do Ly, vse skup eno uro , pa je T. reko da je samo jokala . Ko pa sem domov prišla pa se je začela na ves glas smejat. Men pa rit rasla Ah kje....A ni bila četrt toliko
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:18:53
|
|
|
|
ly117
|
Ja L je tudi ful navezan name. Si zvečer po 7-ih sploh ne upam pustit samega z atijem. Ko set to enktar naredila je bila prava kriza. Ni hoto jes, lačen pa ko .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:29:59
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro sneženo jutro. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem perilo pobrat iz pralnega stroja. A boš ven obesla? Kaj se otročkov tiče in njihove navezanosti, pri nas je trajala nekje do 2,5 leta. Potem pa je začela tudi atija obrajtat. Res je sicer, da ga ni veliko doma, ampak se, kadar je doma veliko ukvaraja z njo, pa vseeno je bila mama tata mata, no sej je še zdaj . Ampak prej sploh ni hotela nikamor brez mene. Je pa res, da je bila doma. Za tiste, ki gredo pri 1 letu v vrtec, je verjetno drugače.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:53:41
|
|
|
|
arabela*
|
AAAAAAAAA...sem se nanosla zdaj.pod eno roko M,v drugi dežnik......ampak je šlo .........se je splačalo mišice krepit
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:57:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Je pa res, da je bila doma. Za tiste, ki gredo pri 1 letu v vrtec, je verjetno drugače. se mi zdi,da je od otroka do otroka drugače.Pri nas pri A je bilo čist normalno.Je bila navezana,vendar v meji normale,enako pri obeh i pri atiju i pri meni...Pa ni me nekaj obrajtala.pri m pa je tako,da nonstop samo mama mama mama....pa čez dan samo okol mene hodi,pa spe mama mamma mama,pa me gleda in gleda...........pa spet mamam mamam mamam ...Eh,saj bo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 8:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
Nič,zdaj pa je čas da nama z M naredim nekaj za pod zob.................. pa še vam častim malo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 9:12:53
|
|
|
|
koala
|
Jutro! rina pot v Mullerja si lahko prišparaš ker dežne prevleke že nekaj časa nimajo, je že dolgo niso dobilil, sem bila včeraj tam ker sem jo iskala pa je ni botrca moje dete je trenutno v vrtcu,upma da bo zdržal nekaj časa, je pa bil vmes bolan tako da ne vem če je kaj nucalo. Saraya nisi edina ki je dete ne spusti izpred oči, moj je isti. Pa hvala za zajtrk.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 9:13:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya thansk za zajtrk. Lija se je glih najedla rižolina, zdaj pa panča , jaz pa se bašem z hruhom in nutelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 9:13:54
|
|
|
|
ly117
|
Grem L do konca obleč te pa šibnema ven, v ta čudovit lep dan.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?