|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
3.11.2009 7:49:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladalauser posted image ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinlauser posted image .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................user posted image user posted image
po mojem so vsi user posted image ful na mame.
Jaz sem včeraj samo zvečer ko je T. prišel domov šla v Mullerja, po volno da mami naredi brezrokavnik in do Ly, vse skup eno uro , pa je T. reko da je samo jokalauser posted image . Ko pa sem domov prišla pa se je začela na ves glas smejat. Men pa rit rasla user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.11.2009 7:50:03   
marta82

Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladalauser posted image ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinlauser posted image .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................user posted image user posted image

Saraya verjetno gre za separacijsko anksioznost, ki je povsem normalna v tej starosti. Mine v nekaj mesececih, ko otrok lahko dojame, da če nekoga ne vidi, ni odšel za vedno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.11.2009 7:50:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalentuser posted image
rina, za košaro lahko kupiš v Mullerju univerzalno. Je ful pocenska.
Mi imamo Quinnya pa sem dobila za košaro in šp. del dežno prevleko, ko smo voziček kupovali.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.11.2009 7:51:26   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina kaki vozek imaš?

Peg perego GT3

aaa, men je edino ta voz od PP lepi user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.11.2009 7:51:51   
tasa_m

NAŠI SONČKI user posted image
Saraya user posted image
  • A. 09. 05. 2005
  • M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 user posted image
  • L. 23. 10. 2001
  • V. 28. 11. 2007
Matcar user posted image
  • Lea 03. 03. 2001
  • Maks 24. 12. 2007
  • Saš 02. 04. 2009
Botrca user posted image
  • Jan 08. 12. 2007
Lena G user posted image
  • Tisa 17. 08. 2008
Marta82 user posted image
  • Tinej 31. 01. 2009
tasa_m user posted image
  • Lija 20. 02. 2009
doris04 user posted image
  • Aneja 23. 02. 2009
Mala Čebelica user posted image
  • Klara 19. 03. 2009
Ly117 user posted image
  • Luka 19. 04. 2009
Christiana21 user posted image
  • Klara Gloria 07. 05. 2009
Rubin. user posted image
  • Lara 02. 08. 2005
  • Gaja in 19. 06. 2009
  • Zoja 19. 06. 2009 user posted image
Shadow user posted image
  • Ajda 21. 07. 2009
  • Simon 21. 07. 2009
elevitka user posted image
  • Tai 22. 07. 2009
Nebo user posted image
  • Nika 29. 04. 2003
  • Rok  28. 07. 2009

Nejka000  user posted image
  • Žan  11. 03. 2005
Rina22 user posted image
  • Timeja  06. 08. 2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.11.2009 7:52:54   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalentuser posted image
rina, za košaro lahko kupiš v Mullerju univerzalno. Je ful pocenska.
Mi imamo Quinnya pa sem dobila za košaro in šp. del dežno prevleko, ko smo voziček kupovali.

Res? Super, hvala, da si povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom šla ob prvi priložnosti gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.11.2009 7:53:32   
marta82
Punce lep dan vam želim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.11.2009 7:54:03   
ly117
Grem perilo pobrat iz pralnega stroja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.11.2009 7:54:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce lep dan vam želim.
tudi tebi marta.
Pa javi se še kaj user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.11.2009 7:54:22   
tasa_m

go,go,go...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.11.2009 7:54:45   
tasa_m
Res? Super, hvala, da si povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom šla ob prvi priložnosti gledatuser posted image user posted image
ni zakaj user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.11.2009 7:54:58   
rina22

Rina kaki vozek imaš?

Peg perego GT3

aaa, men je edino ta voz od PP lepi user posted image user posted image

Je fajni, ja. Samo malo težkiuser posted image Aja, v albumu je slikica, samo ko bo športni del gor, je voziček tak lepši. Aja, zdaj sem se spomnila, da ni tista slikica, kjer se bolj vidi. Bom jo dodalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.11.2009 7:55:32   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce lep dan vam želim.

Hvala enakouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.11.2009 7:55:45   
tasa_m
Jaz pa grem zdaj Liji družbo delat,..se je naučila "špukat" in dela tako da joj. Ko se kaj razjezi začne kar špukat user posted image . Hočem bit resna in ji govorit da ne sme, pa me pogleda pa se začne smejat..pol pa bodi resen ja,, user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.11.2009 8:00:44   
rina22
Evo, slikica dodanauser posted image

Šibam še malo zapiske urejat, dokler Timeja spi.

Uživajte, mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.11.2009 8:10:44   
ly117
Pa se je žaba mala zbudla. Pa mu grejo že stvari na mizi na živce in bo on to vse imel pa po tleh metal. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 491
3.11.2009 8:15:28   
arabela*

po mojem so vsi user posted image ful na mame.
Jaz sem včeraj samo zvečer ko je T. prišel domov šla v Mullerja, po volno da mami naredi brezrokavnik in do Ly, vse skup eno uro , pa je T. reko da je samo jokalauser posted image . Ko pa sem domov prišla pa se je začela na ves glas smejat. Men pa rit rasla user posted image user posted image

Ah kje....A ni bila četrt tolikouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.11.2009 8:18:53   
ly117
Ja L je tudi ful navezan name. Si zvečer po 7-ih sploh ne upam pustit samega z atijem. Ko set to enktar naredila je bila prava kriza. Ni hoto jes, lačen pa ko user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.11.2009 8:29:59   
Rubin.
Dobro sneženo jutro.

user posted image

A boš ven obesla? user posted image

Kaj se otročkov tiče in njihove navezanosti, pri nas je trajala nekje do 2,5 leta. Potem pa je začela tudi atija obrajtat. Res je sicer, da ga ni veliko doma, ampak se, kadar je doma veliko ukvaraja z njo, pa vseeno je bila mama tata mata, no sej je še zdaj user posted image . Ampak prej sploh ni hotela nikamor brez mene. Je pa res, da je bila doma. Za tiste, ki gredo pri 1 letu v vrtec, je verjetno drugače.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.11.2009 8:53:41   
arabela*
AAAAAAAAA...sem se nanosla zdaj.pod eno roko M,v drugi dežnik......ampak je šlouser posted image .........se je splačalo mišice krepituser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.11.2009 8:57:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Je pa res, da je bila doma. Za tiste, ki gredo pri 1 letu v vrtec, je verjetno drugače.

se mi zdi,da je od otroka do otroka drugače.Pri nas pri A je bilo čist normalno.Je bila navezana,vendar v meji normale,enako pri obeh i pri atiju i pri meni...Pa ni me nekaj obrajtala.pri m pa je tako,da nonstop samo mama mama mama....pa čez dan samo okol mene hodi,pa spe mama mamma mama,pa me gleda in gleda...........pa spet mamam mamam mamamuser posted image ...Eh,saj bouser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.11.2009 8:59:19   
arabela*
Nič,zdaj pa je čas da nama z M naredim nekaj za pod zob..................

pa še vam častim malouser posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.11.2009 9:12:53   
koala
Jutro!

rina pot v Mullerja si lahko prišparaš ker dežne prevleke že nekaj časa nimajo, je že dolgo niso dobilil, sem bila včeraj tam ker sem jo iskala pa je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

botrca moje dete je trenutno v vrtcu,upma da bo zdržal nekaj časa, je pa bil vmes bolan tako da  ne vem če je kaj nucalo.

Saraya nisi edina ki je dete ne spusti izpred oči, moj je isti. Pa hvala za zajtrk.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.11.2009 9:13:44   
tasa_m
Saraya thansk za zajtrk. Lija se je glih najedla rižolina, zdaj pa panča user posted image , jaz pa se bašem z hruhom in nutelo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.11.2009 9:13:54   
ly117
Grem L do konca obleč te pa šibnema ven, v ta čudovit lep dan. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?