|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
3.11.2009 7:29:44   
matcar
Jaz sem tudi spala bolj tak,ga je Maks biksal.Ga danes peljem k P,ker se mi zdi,da to ni več samo viroza.Revež je čisto hripav,kašlja pa tak fejst,da mu na bruhanje dviguje.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.11.2009 7:31:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Dobro jutroooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj je pa malo snegecaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj spale?
tak pač. Prvič je bila gor že ob 23.30 in se je drla, koda se ji mešauser posted image . Ji grem naret flašo in ko jo je zagledala, se je ravno trest začela user posted image user posted image koda ni jedla že milijon let. Pol pa je spala do 6h user posted image , tak da nekaj smo skup spravli spanca.

Zdaj pa Lija puzzle razstavlja (tiste penaste), jaz pa kavico pijem in RR čekiram.

Pa ostale, kako ste??

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.11.2009 7:32:56   
marta82
Jutro!

Danes je pa tako mrzlooooooooooo!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.11.2009 7:34:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj pa ko toto La Toyi so kuj zizi ven pogledali..marš pras...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja innnnnnnnnnnn......pa touser posted image ..bogastvo je za pokazat,ne??????????? pa touser posted image

user posted image user posted image user posted image
ja, je za pokazat, sam ne po TV v neki normalni uri, ko še nekateri otroci to gledajo. Ji Anja reče, da je treba majčko popravit pa se ji smejat začne user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, saj bom tiho, ker toti kmeti so res pravi kmeti..user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.11.2009 7:35:33   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

tudi jaz gledam kmetijo...je kar napet dvoboj...ni Latoya kar tak user posted image .
No pa je zmagala...user posted image  user posted image  user posted image ...pa ste vidle ko ji ni Latoya hotla roke dat...user posted image .

ja, roke ji ni hotla dat. tu se vidi njen bonton in - inteligenca je pa itak na viškuuser posted image

kaj samo šinfateuser posted image

meni pa je džekicauser posted image

Ja, pardon, samo sem svoje mnenje povedala. Sem pač nesramnauser posted image Če mi je pa njeno obnašanje res - mah, škoda besed.

Jaz sem že 2. noč spala fajnuser posted image user posted image Timeja je zaspala pol desetih, jedla od 3h in 6.30, zdaj pa dalje spi. Jaz pa si grem eno kavico narest

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.11.2009 7:36:13   
rina22

kaj pa ko toto La Toyi so kuj zizi ven pogledali..marš pras...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja innnnnnnnnnnn......pa touser posted image ..bogastvo je za pokazat,ne??????????? pa touser posted image

ja, je za pokazat, sam ne po TV v neki normalni uri, ko še nekateri otroci to gledajo. Ji Anja reče, da je treba majčko popravit pa se ji smejat začne user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, saj bom tiho, ker toti kmeti so res pravi kmeti..user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.11.2009 7:36:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa imam občutek,da bom med kandidatkami za dvoboj,ko bo mala Maja ven šla.So me skozi za njo spraševali,pa za vrv sem rekla pri njej...Upam vsaj!
ja, logo, če pa že mamo plan kako 1000€ zapit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.11.2009 7:38:25   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.11.2009 7:38:44   
marta82
Mi pa smo zgleda v prvih 8 mesecih not prinesli nespanje (ko se je zbujal na 1-2 uri in sva ga ful težko nazaj uspavala). Zadnji mesec je pa pravi luksuz. Spi nekje od 8-9 pa do cca.6-ih (včasih je tudi ob 5-ih pokonci, včasih potegne do 7-ih).user posted image Močno trkam!user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.11.2009 7:39:25   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

tudi jaz gledam kmetijo...je kar napet dvoboj...ni Latoya kar tak user posted image .
No pa je zmagala...user posted image  user posted image  user posted image ...pa ste vidle ko ji ni Latoya hotla roke dat...user posted image .

ja, roke ji ni hotla dat. tu se vidi njen bonton in - inteligenca je pa itak na viškuuser posted image

kaj samo šinfateuser posted image

meni pa je džekicauser posted image

Ja, pardon, samo sem svoje mnenje povedala. Sem pač nesramnauser posted image Če mi je pa njeno obnašanje res - mah, škoda besed.

Jaz sem že 2. noč spala fajnuser posted image user posted image Timeja je zaspala pol desetih, jedla od 3h in 6.30, zdaj pa dalje spi. Jaz pa si grem eno kavico narest

ja, jaz sem tud svoje mnenje povedla user posted image .. itak vse vete da kmetov ne prenesem, samo ko moj gleda, jaz sem na računalniku te pač čujem kaj se dogaja.
Jaz raje gledam sosede pa to,pa take user posted image user posted image igen.

Super za spanje!! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.11.2009 7:39:30   
arabela*

Jaz pa komaj čakam, da ga z vozekom ven šibnema user posted image user posted image . Samo danes pred 10 no way.

Ja,ampak jaz nimam tiste dežne prevleke.........

Jo bom verjetno kar na roki neslauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.11.2009 7:40:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mi pa smo zgleda v prvih 8 mesecih not prinesli nespanje (ko se je zbujal na 1-2 uri in sva ga ful težko nazaj uspavala). Zadnji mesec je pa pravi luksuz. Spi nekje od 8-9 pa do cca.6-ih (včasih je tudi ob 5-ih pokonci, včasih potegne do 7-ih).user posted image Močno trkam!user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo Tinej.
Mi pa imamo zdaj bolj ne-luksuz, kot prvih 7.mesecev user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.11.2009 7:41:09   
ly117

Kak ste kaj spale?
tak pač. Prvič je bila gor že ob 23.30 in se je drla, koda se ji mešauser posted image . Ji grem naret flašo in ko jo je zagledala, se je ravno trest začela user posted image user posted image koda ni jedla že milijon let. Pol pa je spala do 6h user posted image , tak da nekaj smo skup spravli spanca.

Pri nas je bilo čisto isto. Se zbodi 23.20, ker zvečer ni kaj dosti kašice pojedo, pol pa spal do 6.30. Se še nekaj časa meno, pa jezo, pakaj jaz vem kaj še, zdaj pa spi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.11.2009 7:42:10   
tasa_m

ja, dežna prevleka pa je danes skoraj nujna, ker še kuj sneži al dežuje al kaj pač..user posted image

Midve jo imava, sva jo dobili v kompletu. Tota je tak kul za šp.del voza, za košaro pa je bila totalno zgrešena..user posted image , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.11.2009 7:42:57   
ly117

Jaz pa komaj čakam, da ga z vozekom ven šibnema user posted image user posted image . Samo danes pred 10 no way.

Jaz pa moram pred 10 ven šibnit. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.11.2009 7:43:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pri nas je bilo čisto isto. Se zbodi 23.20, ker zvečer ni kaj dosti kašice pojedo, pol pa spal do 6.30. Se še nekaj časa meno, pa jezo, pakaj jaz vem kaj še, zdaj pa spi.
frajerka..
pr men pa je obupala nad puzzli in leži na koci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.11.2009 7:43:51   
tasa_m
kaj pa maš? Maš zobara?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.11.2009 7:43:55   
arabela*
Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladalauser posted image ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinlauser posted image .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.11.2009 7:44:10   
ly117
Tinej bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.11.2009 7:44:59   
ly117

kaj pa maš? Maš zobara?

Ne. Imam pa zmenek z frizerko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.11.2009 7:45:12   
arabela*

ja, dežna prevleka pa je danes skoraj nujna, ker še kuj sneži al dežuje al kaj pač..user posted image

Midve jo imava, sva jo dobili v kompletu. Tota je tak kul za šp.del voza, za košaro pa je bila totalno zgrešena..user posted image , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal user posted image

jaz je nikoli nisem imela.Sedaj ko pa ima ta sedeč vozek,pa tak nima smisla..če pada se umakneva kam noter...user posted image Ampak danes bi mi prav prišla..............zelouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.11.2009 7:45:46   
rina22
Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalentuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.11.2009 7:46:16   
ly117
za košaro pa je bila totalno zgrešena..user posted image , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal user posted image

Jaz pa nisem imela teh problemov.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.11.2009 7:47:30   
ly117
Rina kaki vozek imaš?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.11.2009 7:48:00   
rina22

Rina kaki vozek imaš?

Peg perego GT3

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?