Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:29:44
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi spala bolj tak,ga je Maks biksal.Ga danes peljem k P,ker se mi zdi,da to ni več samo viroza.Revež je čisto hripav,kašlja pa tak fejst,da mu na bruhanje dviguje.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:31:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dobro jutroooooo Zunaj je pa malo snegecaaaaaaa Kak ste kaj spale? tak pač. Prvič je bila gor že ob 23.30 in se je drla, koda se ji meša . Ji grem naret flašo in ko jo je zagledala, se je ravno trest začela koda ni jedla že milijon let. Pol pa je spala do 6h , tak da nekaj smo skup spravli spanca. Zdaj pa Lija puzzle razstavlja (tiste penaste), jaz pa kavico pijem in RR čekiram. Pa ostale, kako ste??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:32:56
|
|
|
|
marta82
|
Jutro! Danes je pa tako mrzlooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:34:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj pa ko toto La Toyi so kuj zizi ven pogledali..marš pras... ja innnnnnnnnnnn......pa to ..bogastvo je za pokazat,ne??????????? pa to ja, je za pokazat, sam ne po TV v neki normalni uri, ko še nekateri otroci to gledajo. Ji Anja reče, da je treba majčko popravit pa se ji smejat začne Joj, saj bom tiho, ker toti kmeti so res pravi kmeti..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:35:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca tudi jaz gledam kmetijo...je kar napet dvoboj...ni Latoya kar tak . No pa je zmagala... ...pa ste vidle ko ji ni Latoya hotla roke dat... . ja, roke ji ni hotla dat. tu se vidi njen bonton in - inteligenca je pa itak na višku kaj samo šinfate meni pa je džekica Ja, pardon, samo sem svoje mnenje povedala. Sem pač nesramna Če mi je pa njeno obnašanje res - mah, škoda besed. Jaz sem že 2. noč spala fajn Timeja je zaspala pol desetih, jedla od 3h in 6.30, zdaj pa dalje spi. Jaz pa si grem eno kavico narest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:36:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj pa ko toto La Toyi so kuj zizi ven pogledali..marš pras... ja innnnnnnnnnnn......pa to ..bogastvo je za pokazat,ne??????????? pa to ja, je za pokazat, sam ne po TV v neki normalni uri, ko še nekateri otroci to gledajo. Ji Anja reče, da je treba majčko popravit pa se ji smejat začne Joj, saj bom tiho, ker toti kmeti so res pravi kmeti.. Se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:36:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam občutek,da bom med kandidatkami za dvoboj,ko bo mala Maja ven šla.So me skozi za njo spraševali,pa za vrv sem rekla pri njej...Upam vsaj! ja, logo, če pa že mamo plan kako 1000€ zapit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:38:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:38:44
|
|
|
|
marta82
|
Mi pa smo zgleda v prvih 8 mesecih not prinesli nespanje (ko se je zbujal na 1-2 uri in sva ga ful težko nazaj uspavala). Zadnji mesec je pa pravi luksuz. Spi nekje od 8-9 pa do cca.6-ih (včasih je tudi ob 5-ih pokonci, včasih potegne do 7-ih). Močno trkam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:39:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca tudi jaz gledam kmetijo...je kar napet dvoboj...ni Latoya kar tak . No pa je zmagala... ...pa ste vidle ko ji ni Latoya hotla roke dat... . ja, roke ji ni hotla dat. tu se vidi njen bonton in - inteligenca je pa itak na višku kaj samo šinfate meni pa je džekica Ja, pardon, samo sem svoje mnenje povedala. Sem pač nesramna Če mi je pa njeno obnašanje res - mah, škoda besed. Jaz sem že 2. noč spala fajn Timeja je zaspala pol desetih, jedla od 3h in 6.30, zdaj pa dalje spi. Jaz pa si grem eno kavico narest ja, jaz sem tud svoje mnenje povedla .. itak vse vete da kmetov ne prenesem, samo ko moj gleda, jaz sem na računalniku te pač čujem kaj se dogaja. Jaz raje gledam sosede pa to,pa take igen. Super za spanje!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:39:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa komaj čakam, da ga z vozekom ven šibnema . Samo danes pred 10 no way. Ja,ampak jaz nimam tiste dežne prevleke......... Jo bom verjetno kar na roki nesla
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi pa smo zgleda v prvih 8 mesecih not prinesli nespanje (ko se je zbujal na 1-2 uri in sva ga ful težko nazaj uspavala). Zadnji mesec je pa pravi luksuz. Spi nekje od 8-9 pa do cca.6-ih (včasih je tudi ob 5-ih pokonci, včasih potegne do 7-ih). Močno trkam! bravo Tinej. Mi pa imamo zdaj bolj ne-luksuz, kot prvih 7.mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:41:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak ste kaj spale? tak pač. Prvič je bila gor že ob 23.30 in se je drla, koda se ji meša . Ji grem naret flašo in ko jo je zagledala, se je ravno trest začela koda ni jedla že milijon let. Pol pa je spala do 6h , tak da nekaj smo skup spravli spanca. Pri nas je bilo čisto isto. Se zbodi 23.20, ker zvečer ni kaj dosti kašice pojedo, pol pa spal do 6.30. Se še nekaj časa meno, pa jezo, pakaj jaz vem kaj še, zdaj pa spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:42:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja,ampak jaz nimam tiste dežne prevleke......... Jo bom verjetno kar na roki nesla ja, dežna prevleka pa je danes skoraj nujna, ker še kuj sneži al dežuje al kaj pač.. Midve jo imava, sva jo dobili v kompletu. Tota je tak kul za šp.del voza, za košaro pa je bila totalno zgrešena.. , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:42:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa komaj čakam, da ga z vozekom ven šibnema . Samo danes pred 10 no way. Ja,ampak jaz nimam tiste dežne prevleke......... Jo bom verjetno kar na roki nesla Jaz pa moram pred 10 ven šibnit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:43:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas je bilo čisto isto. Se zbodi 23.20, ker zvečer ni kaj dosti kašice pojedo, pol pa spal do 6.30. Se še nekaj časa meno, pa jezo, pakaj jaz vem kaj še, zdaj pa spi. frajerka.. pr men pa je obupala nad puzzli in leži na koci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:43:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa moram pred 10 ven šibnit. kaj pa maš? Maš zobara?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:43:55
|
|
|
|
arabela*
|
Pri nas pa je že včeraj bila kriza,ko sem bila v šoli.se je baje m tako drla,da je n ista obvladala ......................in govorila zraven mamamamamama,me je klicala.In potem zvečer isto drenje,pa samo k meni rinla .Ma nenormalno je navezana na mene........,pa ne vem zakaj,jo večktar dan čuvat za cel dan da se navaja................
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:44:10
|
|
|
|
ly117
|
Tinej bravo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:44:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa moram pred 10 ven šibnit. kaj pa maš? Maš zobara? Ne. Imam pa zmenek z frizerko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:45:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja,ampak jaz nimam tiste dežne prevleke......... Jo bom verjetno kar na roki nesla ja, dežna prevleka pa je danes skoraj nujna, ker še kuj sneži al dežuje al kaj pač.. Midve jo imava, sva jo dobili v kompletu. Tota je tak kul za šp.del voza, za košaro pa je bila totalno zgrešena.. , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal jaz je nikoli nisem imela.Sedaj ko pa ima ta sedeč vozek,pa tak nima smisla..če pada se umakneva kam noter... Ampak danes bi mi prav prišla..............zelo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:45:46
|
|
|
|
rina22
|
Jaz sem čisti antitalent za te dežne prevleke.. Jaz imam še košaro na vozičku, dežno prevleko pa imam za športni del vozička (sem dobila zraven, ko sva ga kupila). Obstaja kaka prevleka posebej za košaro? Ker verjetno tale za športni del na gre gor, ali? tasa, tebi je šla? pa kaj je to pri vseh isto (pri vozičkih mislim), al kak? joj, joj.... sm res antitalent
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:46:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m za košaro pa je bila totalno zgrešena.. , ker je imela na sredini veliko luknjo in bi ji dež glih v faco padal Jaz pa nisem imela teh problemov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:47:30
|
|
|
|
ly117
|
Rina kaki vozek imaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 3.11.2009 7:48:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina kaki vozek imaš? Peg perego GT3
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?