Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:22:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma. Oooo, lepo, lepo Kolko si jo pa doma zmerila? Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem... Kak si pridna Jaz bi tudi mogla, pa se mi nekak ne da..... Sem cel dan sama, pa sem zdaj, ko je mala spet malo zadremala tak neka utrujena, da sem preprosto taka ratala kot cota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:22:53
|
|
|
|
rina22
|
Dosti na splošno kupujete v Kiku?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:36:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma. Bravo Lija kr tako naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:38:05
|
|
|
|
ly117
|
Rina fajn, da sma se danes srečali, ker drugač nebi naredila takega sprehoda z Lukecom. Tak da se še priporočama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:38:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina fajn, da sma se danes srečali, ker drugač nebi naredila takega sprehoda z Lukecom. Tak da se še priporočama. Midve se tudi priporočama, je blo fajn malo okrog it pa poklepetat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 16:39:12
|
|
|
|
rina22
|
Tak, zdaj se pa budi Se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:17:22
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? jas sem do št. 68 fuuuullll dosti kupla, pa je blo vse ok...sploh pol ko začnejo vse papcat in so packasti...ti vseh teh cotik ni škoda..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:19:43
|
|
|
|
doris04
|
hvala vsem za čestitke in dober dan vsem sem že na fb napisala da smo dobli prvi zobek ..... in tak je tut zobna miška vzela iz omare božično darilo...mala je juckala in pojedla skoraj svojo prvo pupo v glavnem smo vsi zdravi Matcar kak pa je Lea?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:20:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:21:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma. Lija zdaj panča, jaz pa grem kafe od jutra spit. Sem pa bila pri Marku Matjažu danes pri frizerju. Pa tašča in tast sta mi kupila trenerko Mickey Mouse (sta mi dala darilo vnaprej). V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK in imajo dost vsega več kot pa v Melju ali na Tržaški. Bodyev imajo full dost in to različne, medtem ko imajo na Tržaški glih dvoje različnih za in . Tak da bom jaz kr tja hodla. Imajo sam mal noro narejeno, ko ne moreš z vozičkom dol. Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem... bravo Lija...ti si tut iz kluba bodočih manekenk fajn za info o kiku...jas vedno nekaj najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:22:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo. ja pa Sparovi 3 v kompletu za 7€ se tut splačajo, pa kvaliteta je tut ok...vsaj meni...grem ta teden po nove...ker so ji že vsi na knap
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:33:24
|
|
|
|
vitabella
|
tasa, ti že voščilnice delaš? jaz jih tut vsako leto sama, nekaj let sem jih tut za druge ... iz česa jih pa delaš. me zanimajo kake nove ideje so mi pa veliko lepše doma narejene kot natisnjene ker imajo osebno noto. najhuje so pa tiste, ko je not že tut napisano, pa se ljudje samo podpišejo to je vse kar lahko rečem! torej kdaj bo zdaj kavica?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:48:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 sem že na fb napisala da smo dobli prvi zobek bravo! čestitam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 17:51:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo. ja pa Sparovi 3 v kompletu za 7€ se tut splačajo, pa kvaliteta je tut ok...vsaj meni...grem ta teden po nove...ker so ji že vsi na knap Jaz mam nekak Šparove rada, Kikovih bodijev pa še nisem probala. Sem pa enkrat kupla tam ene hlače, pa so mele premočno gumico (tu sem sama kriva, ker nisem tega že tam vidla), dobila pa sem veliko cotik s Kika od ljudi, ki so prišli gledat Timejo (ko so prišli prvič) in sta dva pajacka čist nesorazmerno narejena Imata prevelik trup pa premale oz. prekratke rokave in hlačnice, pa še nekam visoko oz. nizko.. Za bodije se pa torej splača it pogledat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:13:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi. Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Jana . Kaj pa ga je mučilo? Nič, ob pol dveh se je zbudil in sem ga k sebi vzela pol pa je spal in se spet zbudil in ob 7.45 nazaj zaspal za eno uro...jaz pa itak nisem mogla spat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:15:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma. bravo Lija
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:16:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi. Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Jana . Kaj pa ga je mučilo? Nič, ob pol dveh se je zbudil in sem ga k sebi vzela pol pa je spal in se spet zbudil in ob 7.45 nazaj zaspal za eno uro...jaz pa itak nisem mogla spat Aja, sem mislila, da je kaj bolan. Mene tudi to muči, ko jo ponoči nahranim, ona lepo takoj nazaj zaspi, jaz pa kar ne morem Potem se pa premetavam po pojstli skoraj uro - vsako noč No, potem pa tisti 2 uri spanja hitro mineta, ko je treba spet jest... Pa sem spet zombi. Zjutraj pa tak..... Sem en čas res pravi zombi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:17:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa bila pri Marku Matjažu danes pri frizerju. Pa tašča in tast sta mi kupila trenerko Mickey Mouse (sta mi dala darilo vnaprej). V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK in imajo dost vsega več kot pa v Melju ali na Tržaški. Bodyev imajo full dost in to različne, medtem ko imajo na Tržaški glih dvoje različnih za in . Tak da bom jaz kr tja hodla. Imajo sam mal noro narejeno, ko ne moreš z vozičkom dol. Lepo za tasta in taščo ...pa da si šla k frizerju, paše ne včasih malo razvade . Hvala, da si povedala kje je Kik...samo kako pa imajo nareto da ne grejo vozeki
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:19:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? Ja, ker imajo ful lepe stvari za otroke pa še cene so zeloooooo ugodne .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:20:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, sem mislila, da je kaj bolan. Mene tudi to muči, ko jo ponoči nahranim, ona lepo takoj nazaj zaspi, jaz pa kar ne morem Potem se pa premetavam po pojstli skoraj uro - vsako noč No, potem pa tisti 2 uri spanja hitro mineta, ko je treba spet jest... Pa sem spet zombi. Zjutraj pa tak..... Sem en čas res pravi zombi Ne ni bolan hvala bogu . Ja jaz sem tudi včasih taka, da ne morem in ne morem nazaj zaspat pa čeprav sem zaspana in utrujena. Včasih me pa pobere in zaspim v sekundi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:22:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Dosti na splošno kupujete v Kiku? Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo. se popolnoma strinjam
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 18:23:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ja pa Sparovi 3 v kompletu za 7€ se tut splačajo, pa kvaliteta je tut ok...vsaj meni...grem ta teden po nove...ker so ji že vsi na knap jaz tudi v sparu kupujem bodije...3 v kompletu po 7€ in so zelo kvalitetni in mehki. pa kake trenerke...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 19:13:48
|
|
|
|
vitabella
|
evo jaz sem zdaj brskala malo za idejami o adventnih venčkih in voščilnicah. če katero zanimajo imajo tu na ringaraji punce odlične ideje, se jih bom sama kar poslužila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 19:23:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 .. Za bodije se pa torej splača it pogledat? midve jih imava kar nekaj in so mi OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 19:23:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo jaz sem zdaj brskala malo za idejami o adventnih venčkih in voščilnicah. če katero zanimajo imajo tu na ringaraji punce odlične ideje, se jih bom sama kar poslužila kje, kje, kje... a daš link please??
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?