|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
23.11.2009 16:22:16   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma.

Oooo, lepo, lepouser posted image user posted image user posted image Kolko si jo pa doma zmerila?

Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem...

Kak si pridnauser posted image Jaz bi tudi mogla, pa se mi nekak ne da..... Sem cel dan sama, pa sem zdaj, ko je mala spet malo zadremala tak neka utrujena, da sem preprosto taka ratala kot cotauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
23.11.2009 16:22:53   
rina22
Dosti na splošno kupujete v Kiku?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
23.11.2009 16:36:21   
ly117

Bravo Lija kr tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
23.11.2009 16:38:05   
ly117
Rina fajn, da sma se danes srečali, ker drugač nebi naredila takega sprehoda z Lukecom. Tak da se še priporočama. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
23.11.2009 16:38:50   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Rina fajn, da sma se danes srečali, ker drugač nebi naredila takega sprehoda z Lukecom. Tak da se še priporočama. user posted image

Midve se tudi priporočama, je blo fajn malo okrog it pa poklepetatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
23.11.2009 16:39:12   
rina22
Tak, zdaj se pa budiuser posted image Se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
23.11.2009 17:17:22   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jas sem do št. 68 fuuuullll dosti kupla, pa je blo vse ok...sploh pol ko začnejo vse papcat in so packasti...ti vseh teh cotik ni škoda..user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
23.11.2009 17:19:43   
doris04
hvala vsem za čestitke in dober dan vsemuser posted image
sem že na fb napisala da smo dobli prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... in tak je tut zobna miška vzela iz omare božično darilo...mala je juckala in pojedla skoraj svojo prvo pupouser posted image

v glavnem smo vsi zdraviuser posted image

Matcar kak pa je Lea?user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
23.11.2009 17:20:48   
tasa_m

Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
23.11.2009 17:21:25   
doris04

Lija zdaj panča, jaz pa grem kafe od jutra spit.

Sem pa bila pri Marku Matjažu danes pri frizerju. Pa tašča in tast sta mi kupila trenerko Mickey Mouse (sta mi dala darilo vnaprej). V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK in imajo dost vsega več kot pa v Melju ali na Tržaški. Bodyev imajo full dost in to različne, medtem ko imajo na Tržaški glih dvoje različnih za user posted image in user posted image . Tak da bom jaz kr tja hodla. Imajo sam mal noro narejeno, ko ne moreš z vozičkom dol.

Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem...

user posted image user posted image user posted image bravo Lija...ti si tut iz kluba bodočih manekenkuser posted image

fajn za info o kiku...jas vedno nekaj najdemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
23.11.2009 17:22:47   
doris04

Jaz dam raje v Kiku za body 2€, kot pa v H&Mu 5€. Ker mi ni škoda, če mi uniči. Ima pa kar nekaj cotik iz Kika, ker so mi lepe pa še kvalitetne so. Nisem naletela še na slabo robo. user posted image

ja pa Sparovi 3 v kompletu za 7€ se tut splačajo, pa kvaliteta je tut ok...vsaj meni...grem ta teden po nove...ker so ji že vsi na knapuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.11.2009 17:33:24   
vitabella
tasa, ti že voščilnice delaš? jaz jih tut vsako leto sama, nekaj let sem jih tut za druge ... iz česa jih pa delaš. me zanimajo kake nove ideje user posted image user posted image user posted image user posted image so mi pa veliko lepše doma narejene kot natisnjene user posted image user posted image ker imajo osebno noto. najhuje so pa tiste, ko je not že tut napisano, pa se ljudje samo podpišejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je vse kar lahko rečem!

torej kdaj bo zdaj kavica?

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.11.2009 17:48:53   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

sem že na fb napisala da smo dobli prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo! čestitam! user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.11.2009 17:51:15   
rina22

ja pa Sparovi 3 v kompletu za 7€ se tut splačajo, pa kvaliteta je tut ok...vsaj meni...grem ta teden po nove...ker so ji že vsi na knapuser posted image

Jaz mam nekak Šparove rada, Kikovih bodijev pa še nisem probala. Sem pa enkrat kupla tam ene hlače, pa so mele premočno gumico (tu sem sama kriva, ker nisem tega že tam vidla), dobila pa sem veliko cotik s Kika od ljudi, ki so prišli gledat Timejo (ko so prišli prvič) in sta dva pajacka čist nesorazmerno narejenauser posted image Imata prevelik trup pa premale oz. prekratke rokave in hlačnice, pa še nekam visoko oz. nizko.. Za bodije se pa torej splača it pogledat?

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.11.2009 18:13:28   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi.

Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Janauser posted image .

Kaj pa ga je mučilo?user posted image

Nič, ob pol dveh se je zbudil in sem ga k sebi vzela pol pa je spal in se spet zbudil in ob 7.45 nazaj zaspal za eno uro...jaz pa itak nisem mogla spat user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
23.11.2009 18:15:18   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Lija

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
23.11.2009 18:16:58   
rina22

Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi.

Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Janauser posted image .

Kaj pa ga je mučilo?user posted image

Nič, ob pol dveh se je zbudil in sem ga k sebi vzela pol pa je spal in se spet zbudil in ob 7.45 nazaj zaspal za eno uro...jaz pa itak nisem mogla spat user posted image user posted image

Aja, sem mislila, da je kaj bolan.

Mene tudi to muči, ko jo ponoči nahranim, ona lepo takoj nazaj zaspi, jaz pa kar ne moremuser posted image Potem se pa premetavam po pojstli skoraj uro - vsako nočuser posted image No, potem pa tisti 2 uri spanja hitro mineta, ko je treba spet jest... Pa sem spet zombi. Zjutraj pa tak..... Sem en čas res pravi zombiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
23.11.2009 18:17:09   
botrca

Sem pa bila pri Marku Matjažu danes pri frizerju. Pa tašča in tast sta mi kupila trenerko Mickey Mouse (sta mi dala darilo vnaprej). V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK in imajo dost vsega več kot pa v Melju ali na Tržaški. Bodyev imajo full dost in to različne, medtem ko imajo na Tržaški glih dvoje različnih za user posted image in user posted image . Tak da bom jaz kr tja hodla. Imajo sam mal noro narejeno, ko ne moreš z vozičkom dol.

Lepo za tasta in taščo user posted image user posted image user posted image ...pa da si šla k frizerju, paše ne včasih malo razvade user posted image .

Hvala, da si povedala kje je Kik...samo kako pa imajo nareto da ne grejo vozekiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
23.11.2009 18:19:04   
botrca

Ja, ker imajo ful lepe stvari za otroke pa še cene so zeloooooo ugodne user posted image .

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
23.11.2009 18:20:32   
botrca

Aja, sem mislila, da je kaj bolan.

Mene tudi to muči, ko jo ponoči nahranim, ona lepo takoj nazaj zaspi, jaz pa kar ne moremuser posted image Potem se pa premetavam po pojstli skoraj uro - vsako nočuser posted image No, potem pa tisti 2 uri spanja hitro mineta, ko je treba spet jest... Pa sem spet zombi. Zjutraj pa tak..... Sem en čas res pravi zombiuser posted image

Ne ni bolan hvala bogu user posted image . Ja jaz sem tudi včasih taka, da ne morem in ne morem nazaj zaspat pa čeprav sem zaspana in utrujena. Včasih me pa pobere in zaspim v sekundi.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
23.11.2009 18:22:02   
botrca

se popolnoma strinjam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
23.11.2009 18:23:35   
botrca

jaz tudi v sparu kupujem bodije...3 v kompletu po 7€ in so zelo kvalitetni in mehki. pa kake trenerke...

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
23.11.2009 19:13:48   
vitabella
evo jaz sem zdaj brskala malo za idejami o adventnih venčkih in voščilnicah. če katero zanimajo imajo tu na ringaraji punce odlične ideje, se jih bom sama kar poslužila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
23.11.2009 19:23:22   
tasa_m
.. Za bodije se pa torej splača it pogledat?
midve jih imava kar nekaj in so mi OK.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
23.11.2009 19:23:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

evo jaz sem zdaj brskala malo za idejami o adventnih venčkih in voščilnicah. če katero zanimajo imajo tu na ringaraji punce odlične ideje, se jih bom sama kar poslužila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje, kje, kje... a daš link please??

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?