Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 8:41:40
|
|
|
|
ly117
|
Glede kafetkanja, SEVEDA BO. Edino v četrtek ne morem, drugač pa komot.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 8:43:15
|
|
|
|
ly117
|
Marta zgleda da sma midve edine, ki pozno vstajama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 8:47:14
|
|
|
|
rina22
|
marta in ly117, jutro Vi se samo zmente, kdaj bo kavica, pa prideme, če ne bo kaj drugega vmes prišlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 8:47:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta zgleda da sma midve edine, ki pozno vstajama. Jaz bi tudi rade volje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 8:51:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta zgleda da sma midve edine, ki pozno vstajama. Jaz bi tudi rade volje HB da je moj L kot švicarska ura. Spi do pol8, no večinoma časa, včasih pa še dlje. Upam da bo ostalo tako. Aja. je pa zjutraj priden poleg mene ko še jaz dremuckam do 8-ih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 9:09:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta zgleda da sma midve edine, ki pozno vstajama. Jaz bi tudi rade volje HB da je moj L kot švicarska ura. Spi do pol8, no večinoma časa, včasih pa še dlje. Upam da bo ostalo tako. Aja. je pa zjutraj priden poleg mene ko še jaz dremuckam do 8-ih. Ooo, res priden Luka Timeja je danes tudi pridna Se igra v igralnem centru, drugače pa zjutraj, ko se zbudi, še malo gleda vrtiljak, če ji ga prižgem, potem jo pa moram dvignit s pojstlce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 9:18:08
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Jaz bi tudi prišla na kavico, če bo dopoldan, popoldna pa nebo šlo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 10:30:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj ste že kaj razmišljale,kaki adventni venček kupit? jaz ga imam že par let enakega samo nove sveče kupim vsako leto in to je to. Je pa rdeči.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 10:32:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a 29 je že advent. Mater, moram po kolendarje adventne Ja,hitro je minlo toto leto. Ja, prehitro.... več kot prehitro...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 10:37:40
|
|
|
|
botrca
|
Punce glasujete za Jana na maminajdi.si?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 12:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
Dober dan................ eto mene spet med "živimi"...zdaj smo mi usposobli internet...Pa še to sem dve uri klicala,da sem jih sploh dobila..... Skratka za nazaj vas ne bom brala,ker nimam časa ...če bo kak kofe,se bi dalo zmenit kaj,najraje v petek...... Drugače pa,danes sem že imela letanje na brzo,pa še varstva nimam,sem kar z M bila tam......se moram pohvalit,da mi bo zavod plačal preostanek šolanja,kar mi je pač ostal.... Danes ob pol petih vglavnem če se bo kateri dalo,naj malo pestke stisne... grem švicat izpit iz GPO... . Tako da....lep dan vam želim še naprej...grem počasi M zbudit,ker moram po A v vrtec....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 12:18:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj ste že kaj razmišljale,kaki adventni venček kupit? jaz ga imam že par let enakega samo nove sveče kupim vsako leto in to je to. Je pa rdeči. jaz nimam tega pri hiši
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 12:19:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a 29 je že advent. Mater, moram po kolendarje adventne Ja,hitro je minlo toto leto. Ja, prehitro.... več kot prehitro... m meni pa ne tako zelo hitro...ravno prav....ne vem,zakaj enim s tako brzino čas leti bo treba mal tempo umirit
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 12:43:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce glasujete za Jana na maminajdi.si? Kaj pa za Maksa in Saš-a?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 12:44:13
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo se pa najedli in grevo v vodoravni položaj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:04:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce glasujete za Jana na maminajdi.si? Kaj pa za Maksa in Saš-a? jaz ja
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:06:19
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi. Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Jana .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:15:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce glasujete za Jana na maminajdi.si? Kaj pa za Maksa in Saš-a? Jaz bom za vse 3, samo se še moram registrirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:16:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem se tudi že najedla sem si kar jajčka z gobicami naredla in juha mi je od včeraj ostala pa solata. Jan je je jedel zelenjavno juho, zdaj pa spi. Jaz tudi grem malo spat, ker sem ponoči slabo spala...beri zaradi Jana . Kaj pa ga je mučilo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:17:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob pol petih vglavnem če se bo kateri dalo,naj malo pestke stisne... grem švicat izpit iz GPO... . Bom držala pesti glej, da prideš z dobrimi novicami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:22:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob pol petih vglavnem če se bo kateri dalo,naj malo pestke stisne... grem švicat izpit iz GPO... . Bom držala pesti glej, da prideš z dobrimi novicami tudi jaz bom držala pesti ti pošiljam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:25:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Naša frača ima 7520g in 68cm. Ma zmeri mi jo stalno manj, kot jaz doma. Lija zdaj panča, jaz pa grem kafe od jutra spit. Sem pa bila pri Marku Matjažu danes pri frizerju. Pa tašča in tast sta mi kupila trenerko Mickey Mouse (sta mi dala darilo vnaprej). V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK in imajo dost vsega več kot pa v Melju ali na Tržaški. Bodyev imajo full dost in to različne, medtem ko imajo na Tržaški glih dvoje različnih za in . Tak da bom jaz kr tja hodla. Imajo sam mal noro narejeno, ko ne moreš z vozičkom dol. Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:51:08
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m V mestu v Galeriji Gosposka imajo KIK punce kje je to? če se mogoče spomnite, nisem mariborčanka pa se mi šele svetlika kje v mestu je kaj? je to kje blizu mullerja? Grem zdaj peglat, da bom zvečer lahko ustvarjala. Lep dan vsem... kaj pa boš lepega delala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:54:12
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob pol petih vglavnem če se bo kateri dalo,naj malo pestke stisne... grem švicat izpit iz GPO... . Bom držala pesti glej, da prideš z dobrimi novicami tudi jaz bom držala pesti ti pošiljam! tudi jaz!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 15:57:12
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella a veš kje je Simobil na Glavnem trgu? Galerija Gosposka pa je zraven. Vmes je samo "dvorišče". Zraven mane. Delala bom voščilnice za božič.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?