|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 27.10.2010 23:51:16
|
|
|
|
NatyTaja
|
No ja, se pač vidi, da smo skor vse dva ali pa trikratne mame in da potem poleg službe in domačih treh voglov enostavno ni časa za rr. Jaz sicer pridem do rač - tolk da napišem kako pripravo al pa prečekiram klik... Aja - pa FB tudi dost gledam, čeprav sploh ni tak živo. Bom raj tole čekirala. Sem zdej bolj sodelovala pri junijkaz 09 pa je kr mal brezveze, ko so skor same lublančanke - bi včasih človve kak slovar zraven rabu. Drugače pa se ne folgam več. Evo zdej ko so "počitnce" jaz not spravljam. Sem namreč spet dobila službo, tako kot prvvič - v petek dogovor - v ponedeljek pa na turbo v razred. Je kr panika, čeprav mi je tule v gimnazij ful všeč. Vsaj delam tisto, za kar sem se zajj... cel faks! Tak so fajni dijaki, ko veliko vedo (včasih celo preveč)... OJ Jančika - zdej sva pa z JOem sodelavca! Pa fajn, da je tam, da mam enga poznanga, za vprašat, kar ne vem... pa mal v dobro voljo kdaj pa kdaj da te sprav, ko si ves napet in .... Ej Tetabeta - lahk se tudi do nas oglasite kdaj na obisk, pa ti skuham kafe! Drugače pa plesnih že dva tedna nimamo,ker si je učitlca koleno skeglala. Tak da ni onga frajcajta tam vmes. Kaj vaša Daša hodi zdej na karate (al neki takega, ane?) Me pa res zanima, kolk pride kej predračun enga projekta... smo mi tudi na poti v te vode... EE, Huanitka - smo dobro zreklamirali, ne? Ja naš hodi. Sem rekla, da se mora it nekam zdivjat, da mi ne bo po kavču prevale pa premete delal... Tamala na plesne, on pa na telovadbo. Zato pa ne more dvvakrat na teden , ker ima v četrtek ravno Maruša plesne od 14 - 15 ure, pa nekak nebi zlaufal... Sej je dost enkrat, tolk da se mal nauči motorike... Ti, tole z m se pa men tudi dogaja in to zaradi teh tabletk. (je mogla mami za kontracepcijo poskrbet, da bomo res nehali s proizvodnjo ) Pa mi je kr zoprno, pa ne zarad same m, ampak zarad čudnega občutka, da ni vse ok...eh! Morem še na en plačni bris pa to... Pa kaj, v četrti krog pa nobena ne gre??? Janči? Smrčka? Skuštrana???Če nam bodo pol priznal za penzijo bom jaz začela mal razmišljat... Mah, sam hecam se.....sicer pa vas je tolk tule gor, da bote ziher paniko zagnale... NIč, dost bluzenja - grem zdej spat, ko se mi že oke zapirajo, desetprstno tipkanje sem pa tudi zvežbala... Lepo lahko nočko (kolikor je je še ostalo) vsem skup...
|
|
|