|
RE: Celjske in okolišče čveke, 3. del 9.11.2009 9:57:33
|
|
|
|
HuAnita
|
dokolenke... Jaz ravnam po občutku - če ni tako mrzlo, jima dam dokolenke, če je hladneje, pa tanjše nogavičke + zokne Je pa zdaj 'težava' - oba si sama zbirata in se oblačita, tako da spoloh malemu ne morem dopovedati, da pri 10 + stC ne rabi debelih štramplov, pa najdebelejše trenerke (še znotaj kosmatene - to je za -10 st.C), pa še zoknov čez... Barve pa itak, sem se že naučila mižati, glavno, da se mulac sam zrihta Če imam čas, itak skrijem zdaj ta debele stvari, pa majčko mu poturim, da paše k hlačam, če ne, je pač kot vojna sirota oblečen meggi - v V. imajo zdaj trebušne plese, samo kaj, ko ob ponedlejekih velikokrat delam do večera... Menda Skabi hodi... Drugače sme pa gledala na Ljubečni - mislim,da imajo tudi telovadbo - samo jaz bi kombinirala - tae bo + aerobika + pilates... Takih glasbenih želja zaenkrat še nimajo tle v bližini, v Top Fit pa moram najrpej suhjša 10 kg + iti v ornk šoping, da si bom upala tam telovaditi Potem pa čas...Eh. Skratka, če si za - škoda, da ni več na F. aerobike, ne? - se lahko pozanimava za Ljubečno... Aja, pa v V. v šoli je menda tudi aerobika, ob sredah ob 18.00 - to je pa meni prezgodaj, še velikokrat ni atija doma do takrat.... Punce - še en nasvet. sem se mislila na Darjo33 obrniti, pa vem, da ji to ne paše, da jo privat sprašujemo za zdrav. nasvete.... Utrujenost, nespečnost, slaba volja itd., pomanjkanje volje za vse, predvsem pa nenormalno priododovanje teže --- ok, stret itak v paketu, žal brez tega pač ne gre, pa še tip sem tak, da se sekiram, ampak zdaj pa resno razmišljam, če kaj ni ok? Še m. je čudno, ker vidi, da zdaj že 3 redno telovadnim, dokaj zdravo in pravilno jem, pa sem se zredila 8 kg?!? Skoraj osmona teže dodatno? Ena kolegica mi je rekla, naj si dam pregledat ščitnico, ampak sem malo brala, pa vidim, da nimam nobene golše, kar bi nakazovalo, da ne dela ok.... Ne vem, meni je ful ful grozno, ker ama baš ništa ne spravim več čez vamp - ja, redim pa se samo v trebuh....??!!!
|
|
|