mavo -> RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del (7.3.2010 21:06:19)
|
Helou! A še lahko kaj tu gor napišem zdaj, ko sem ljubljanska srajca?[sm=smiley36.gif] Evo, mi smo doma. Porod je bil še kar zanimiv - CRs spinalnim blokom. Cel čas sem bila budna, pa videla sem Mašo takoj, ko so jo ven potegnili. Je blo ful lepo. Pa okrevanje je veliko hitrejše, če nisi cel pod narkozo. V glavnem, tako kot je rekla Skuštrana, čist brezveze, nobene telenovele. Tako je bilo, kot da bi se šla k frizerju naročat, ko sem imela pregled pred CR. So me vprašali, kdaj bi mi ustrezalo, pa sem rekla, da najbolje kar v petek, ker v sredo mi pridejo kuhinjo montirat, pa ne morem. [sm=smiley36.gif] V bistvu je bilo res tako, le na glas si nisem upala tega povedat. Pa so vseeno rekli, da ni problema in naj pridem v petek ob 7ih zjutraj tja. Zdaj pa je vse mimo, filam se s sezamom in poskušam nasititi našo požeruhinjo, ki poje na vsake tri ure celih 120 do 130 ml, pa šele 9 dni ima. Matevž je toliko pojedel šele pri enem mesecu[sm=zmeden.gif] Jančika, a je pravilno 2 dl vode in 2 žlički sezama? Pa koliko časa je fajn, da vre? Grem zdaj v horizontalo, ve pa uživajte še naprej.
|
|
|
|