|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Klariso in ostale "fosilke"
14.6.2005 14:31:29   
Majči
Pozdravljene - a

No, sem ena od "fosilk", ki ji je pred meseci ratalo zanosit in danes sem že v 19 tednu nosečnosti. ker ne spremljam zadnje čase toliko foruma, me zanima, kako ste ostale "fosilke", katere se še matrate in predvsem Klarisa......kako je s teboj, kaj se ti dogaja, saj nič ne zasledim tvojih sporočilc.....

Upam, da se številka "fosilk" zmanjšuje in da nas je vedno več pod drugim naslovom v tem forumu.
Pofočkajte se, da bom vidla, da se še tukaj.......vas kar pogrešam tu na men naslovu!

Bay
Majči
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.6.2005 14:44:32   
Anonimen
Jaz sem sicer bolj nova clanica, sem pa med fosilkami in nestrpno cakam, da se koncno preselim med srecne :nosecka:!

Hojla, Majci!:miska:

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2005 14:47:42   
emaa
nekaterim je uspelo, nekatere pa smo še vedno tu, bomo pa tudi me kmalu nosečke.

Uživaj nosečnost še naprej.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2005 16:31:16   
*KAJA*
Tudi jaz sem fosilka,ki že komaj čaka da bo nosečka.Upanje obstaja,sedaj so tudi možnosti.
Lp,Kaja in uživaj v nosečnosti,ostalim pa želim da čimprej zagledajo:modri::roza:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2005 18:04:42   
Anitka
Hej Majči! Upam, da imaš prav lepo nosečnost in da te :duda: že kaj ščipa;)
Kot vidiš sem tudi jaz še kar tukaj. Trenutno sem na OFF, jutri čakam na M in se sploh ne sekiram. Jaz študiram le še na :morje:

Pa lepo nosečnost še naprej ti želim,

Anitka

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2005 20:03:35   
aljča
Majči pozdraveljena in velik sreče do konca :nosecka::angel:.Kot vidiš nas je iz dneva dan kar dosti tu gori tko, da imamo vpeljan ritem ene dol,ene gor:)-:)-:)-jaz sem tu gori od marca...če se ne motim.:zmeden2:
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2005 8:00:30   
gaja17

Tudi jaz sem med novejšimi članicami na ter odličnem forumu in tudi jaz nestrpno čakam, da se pridružim vsenm:nosecka::nosecka::nosecka:!!!!
Tebi pa čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2005 8:03:40   
Renejka
ah, tudi jaz sem fosilka...tebi pa čestitke!:bravo:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2005 10:28:24   
jezika
žal sem tudi jaz kar nekaj časa prebiram forume, pa sem se odločla pisat, ker tako mi pomagate da ne mislim na :duda: upam da bo čim prej kakšna :roza: stvar in grem na drug forum. enako želim vsem

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?