Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:31:29
|
|
|
|
Majči
|
Pozdravljene - a No, sem ena od "fosilk", ki ji je pred meseci ratalo zanosit in danes sem že v 19 tednu nosečnosti. ker ne spremljam zadnje čase toliko foruma, me zanima, kako ste ostale "fosilke", katere se še matrate in predvsem Klarisa......kako je s teboj, kaj se ti dogaja, saj nič ne zasledim tvojih sporočilc..... Upam, da se številka "fosilk" zmanjšuje in da nas je vedno več pod drugim naslovom v tem forumu. Pofočkajte se, da bom vidla, da se še tukaj.......vas kar pogrešam tu na men naslovu! Bay Majči
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem sicer bolj nova clanica, sem pa med fosilkami in nestrpno cakam, da se koncno preselim med srecne :nosecka:! Hojla, Majci!:miska:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:47:42
|
|
|
|
emaa
|
nekaterim je uspelo, nekatere pa smo še vedno tu, bomo pa tudi me kmalu nosečke. Uživaj nosečnost še naprej.
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 16:31:16
|
|
|
|
*KAJA*
|
Tudi jaz sem fosilka,ki že komaj čaka da bo nosečka.Upanje obstaja,sedaj so tudi možnosti. Lp,Kaja in uživaj v nosečnosti,ostalim pa želim da čimprej zagledajo:modri::roza:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 18:04:42
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Majči! Upam, da imaš prav lepo nosečnost in da te :duda: že kaj ščipa;) Kot vidiš sem tudi jaz še kar tukaj. Trenutno sem na OFF, jutri čakam na M in se sploh ne sekiram. Jaz študiram le še na :morje: Pa lepo nosečnost še naprej ti želim, Anitka
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 20:03:35
|
|
|
|
aljča
|
Majči pozdraveljena in velik sreče do konca :nosecka::angel:.Kot vidiš nas je iz dneva dan kar dosti tu gori tko, da imamo vpeljan ritem ene dol,ene gor:)-:)-:)-jaz sem tu gori od marca...če se ne motim.:zmeden2: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 15.6.2005 8:00:30
|
|
|
|
gaja17
|
Tudi jaz sem med novejšimi članicami na ter odličnem forumu in tudi jaz nestrpno čakam, da se pridružim vsenm:nosecka::nosecka::nosecka:!!!! Tebi pa čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 15.6.2005 8:03:40
|
|
|
|
Renejka
|
ah, tudi jaz sem fosilka...tebi pa čestitke!:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?