Za Klariso in ostale "fosilke" (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Majči -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 14:31:29)

Pozdravljene - a

No, sem ena od "fosilk", ki ji je pred meseci ratalo zanosit in danes sem že v 19 tednu nosečnosti. ker ne spremljam zadnje čase toliko foruma, me zanima, kako ste ostale "fosilke", katere se še matrate in predvsem Klarisa......kako je s teboj, kaj se ti dogaja, saj nič ne zasledim tvojih sporočilc.....

Upam, da se številka "fosilk" zmanjšuje in da nas je vedno več pod drugim naslovom v tem forumu.
Pofočkajte se, da bom vidla, da se še tukaj.......vas kar pogrešam tu na men naslovu!

Bay
Majči

Anonimen -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 14:44:32)

Jaz sem sicer bolj nova clanica, sem pa med fosilkami in nestrpno cakam, da se koncno preselim med srecne :nosecka:!

Hojla, Majci!:miska:

emaa -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 14:47:42)

nekaterim je uspelo, nekatere pa smo še vedno tu, bomo pa tudi me kmalu nosečke.

Uživaj nosečnost še naprej.

*KAJA* -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 16:31:16)

Tudi jaz sem fosilka,ki že komaj čaka da bo nosečka.Upanje obstaja,sedaj so tudi možnosti.
Lp,Kaja in uživaj v nosečnosti,ostalim pa želim da čimprej zagledajo:modri::roza:

Anitka -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 18:04:42)

Hej Majči! Upam, da imaš prav lepo nosečnost in da te :duda: že kaj ščipa;)
Kot vidiš sem tudi jaz še kar tukaj. Trenutno sem na OFF, jutri čakam na M in se sploh ne sekiram. Jaz študiram le še na :morje:

Pa lepo nosečnost še naprej ti želim,

Anitka

aljča -> Za Klariso in ostale "fosilke" (14.6.2005 20:03:35)

Majči pozdraveljena in velik sreče do konca :nosecka::angel:.Kot vidiš nas je iz dneva dan kar dosti tu gori tko, da imamo vpeljan ritem ene dol,ene gor:)-:)-:)-jaz sem tu gori od marca...če se ne motim.:zmeden2:
l.p.Alja:metulj::metulj:

gaja17 -> Za Klariso in ostale "fosilke" (15.6.2005 8:00:30)

Tudi jaz sem med novejšimi članicami na ter odličnem forumu in tudi jaz nestrpno čakam, da se pridružim vsenm:nosecka::nosecka::nosecka:!!!!
Tebi pa čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:!

Renejka -> Za Klariso in ostale "fosilke" (15.6.2005 8:03:40)

ah, tudi jaz sem fosilka...tebi pa čestitke!:bravo:

jezika -> Za Klariso in ostale "fosilke" (15.6.2005 10:28:24)

žal sem tudi jaz kar nekaj časa prebiram forume, pa sem se odločla pisat, ker tako mi pomagate da ne mislim na :duda: upam da bo čim prej kakšna :roza: stvar in grem na drug forum. enako želim vsem

Stran: [1]