Abundancija
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Svaku in njegovi punci sva kupila eno lušno družabno igro, onadva pa sta rekla, da jo že imata in da naj jima kupiva kaj drugega. ------------------ Meni je to normalno. Kaj pa naj rečeta- o, hvala, sicer eno takšno že imava, ampak bova imela dve ! Če rečeta, da bosta dala dalje, bosta spet čukasto gledala, če podarita naprej na skrivaj- enako... Kaj bi ti v tem primeru naredila? Jaz pač rečem, če slučajno imajo račun, da zadevo zamenjamo. In če mi to kdo zameri, potem pal naj oz. mi raje naj ne kupuje ničesar več, ker mi itak same težave povzroča z darili . No, zadevo se da tudi na lep način povedat. Jaz ne bi nikoli rekla, da to že imam in naj mi tisti, ki me obdaruje kupi nekaj drugega . Mogoče sem trapasta, ampak nekako mi to ni po bontonu. Bi raje videla, da rečeta, da bosta dala naprej. Sploh, ker sva povedala, da računa nimava več. Možno pa je, da sva midva čudna. Kaj pa bi po bontonu lahko lepega rekel? Ok, lahko spustis, naj zamenjajo, ampak kaj bos potem s tem darilom . Ja, saj se strinjam....zelo težko je v taki sitaciji kaj pametnega rečt. Ampak mi pa res vse dol pade, če mi obdarjenec darilo takoj, ko ga odpre, porine v roke in reče, da naj mu kupim nekaj drugega. Meni tak človek deluje kot razvajenec s polno ritjo. Še posebej, če sam ni kaj posebej inovativen in pozoren pri izbiri daril. Jah ne vem no, meni se tudi v takem primeru zdi edino logično, zahvaliti se za darilo in prositi za zamenjavo. Kaj pa če še z eno enako družabno igro? Jo dati v vitrino Jah, pa res ne moreš rečt, daj mi nekaj druzga. Kot otrok. Jaz ne bi bič rekla v tem smislu, da jo že imava, ampak bi recimo čez par dni tistemu, s katerim se bolš zastopim pojasnila, da ni panike, igro pa že imava, in jo bom zato podarila komu drugemu. Ne pa da mi naj zarad tega kupijo nekaj druzga sej ne rečeš, daj mi nekaj drugega. lepo prosiš, če bi bla možnost, da si igro zamenjaš, ker tako že imaš, bi bila pa vesela neke nove, ki je še nimaš. Če bi men kdo to prosil, bi bla bolj vesela, kot, pa da reče, da bi jo podaril kr nekomu drugemu, ma haloo?! Jeb***a sem pač nekomu kupla neko igro, ki jo že ima, bom šla pa zamenjat in bom kupla eno, ki je še nima in bomo vsi spet veseli. Če bi mi pa nekdo reku, da jo bo naprej podaril? ja kaj sem pa jaz pol tej osebi kupla? in komu jo bo podaril? Jah vsak po svoje razmišlja, vidim, da nas je ful različnega mnenja. Se popolnoma strinjam, stokrat raje imam, da mi, če že morajo (ker jaz namreč ne bi, po bontonu bi bila modro tiho) rečejo, da to igro že imajo in jo bi šla jaz zamenjat, kot če mi rečejo, da bodo nekomu drugemu deli nekaj, kar sem kupila z svojim denarjem Tako kot jaz ko sem kolegici, ko smo bili še mlajši in brez denarja kupila veliiiko bajadero, še veliko sem se skeširala se mi je takrat zdelo, ona pa prijavi da tega ne mara ampak ni problema, jo bo dala svojemu fantu. Meni se je ful zamalo zdelo, jaz sem jo njej podarila iz srca pač zato ker je moja prijateljica, ne pa da jo zdaj dobi njen fant, ona pa nima nič. Jaz sem ji kar direktno rekla, da tega ne dovolim, pa me je ful čudno gledala to pa če je body premajhen se mi ne zdi nič takega, logično da potem nima nič od darila tak dojenček in pač prosiš da ga zamenjajo za večjo številko, ampak da ga potem tudi prinesejo....ne pa da se naredijo francoze, ta je pa res dobra
|