khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 marta mene pa tvoj avatar strašno živcira sem se logirala sam zato, da sem avatar vidla... zdej pa morm še mal komentirat, anede meta od plohe za lulanje in za devet mesecev! tko... moje dete trenutno spi... sonček, sej nimamo velikokrat tko pestro, sam zdele jo tile zobje matrajo... no, dons ji je en prišel ven, tko da ima tri... no, da se popravim tko k se prav reče, sam za ullo... imamo tri ... vsak enega marta, začneš tko, da opazuješ, kdaj lula, jaz sem začela pri ene treh mesecih občasno, pri petih-šestih pa bolj "zares" (je bilo poletje, pa še doma so mi mal namigoval, da so oni vsem nam tko naredil in da smo bile pri dobrem letu že vse "suhe" ). pol pa počas ugotoviš en vzorec lulanja, pa tut ugotoviš, kako "pove" da ga/jo lulat (to "govorjenje" pa pridno spreminja, tko da se skos neki loviš ), moja je bila nemirna, sitna, preden je lulala, zdej pa ni nič več, ampak že par dni začne kobacat proti hodniku, pa se postavi ob vrata in če je ne opazim, pa nesem do wc-ja, sem mi polula tja... sem najprej mislila, da je naključje, da gre prot wc-ju, sam zdej sem ugotovila, da verjetno ni, ker se res že ene tri, štiri dni to ponavlja A1: kopam vsak dan, edino, če ima slab dan, spustim... ker veliko lomasti okrog in hoče sama jest, pa je večinoma kar umazana ob koncu dneva je pa ne kopam z milom, sam z vodo, edino enkrat, dvakrat tedensko, ko ji lase umijeva A2: voščilnice pišem najožjim prijateljem, ene trem, štirim A3: podarjam tut sam ene trem, štirim... za letos še ne vem kaj bom, sem pa lani podarila "bone" za skupne večerje pri meni, pa jedilnik je bil že napisan, samo jih še niso unovčili (razlog je malo dete in prezaposlenost njegove matere ) A4: ni ideje
< Sporočilo je popravil khurde -- 7.11.2009 19:31:43 >