Ploha -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (22.12.2009 11:59:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 plohca, pa bi lahko tole tvoje mnenje mal zakamuflirala v en tak praznični papir[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Iskrenost je lepa čednost. a bo pica? ja, zelo rada,..sam ponavad se pol nekak sama sebe zapletm, pa neki se vn mečem, pol pa še bolj čudno izpadem...pa itak je pomoje čist vsen kakšna se men zdi, sam da je njim všeč. ja pica bo, se že peče, sicer sm jo dala v šprget na drva, bo tašča kšno rekla, ker polen da 180 stopinj, ke se loputka zapre itd. [sm=smiley36.gif] sem pa prejle meti za jest dajala pa ji razlagam da pico delam, in sem rekla pomanjševalnico od pice, sicer čudna pomanjševalnica sam meti blazno smešna - PICKA, PICIKA [sm=jezicek.gif] kadar greva midva z mojmu na pico zvečer, ponavad rečeva da greva na CIPO, ne vem točn zakaj, prvi razlog je ta, da naši neb vedl da greva na pico in se nekak enkrat nisva mogla zment če greva al ne greva, moj me pol čukasto gleda kam?? pa pravm na cipo ane?? no pol je blo pa jasn....
|
|
|
|