Ploha -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (22.12.2009 10:15:17)
|
ulla: bravo za izpit! teb pa to laufa [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] srečanje: še ne vem, kaj me bo jutr pičl, če me zdej prašate bi rekla, da me ne bo, ker se mi ne da...trogat meto pa vse borše pa voziček, pa pof*** mraz, pa gužva na caesti pa sitn folk pa bla bla bla...loh pa da me jutr drgač prime. testo za pico že drugič vzhaja... vmes mi je meta zlila lambar vode po dnevni,...super duper [sm=zmeden.gif][sm=smiley18.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif] sam lambarja nism jest pustila v dnevni, nekdo tretji, ki ga ni pospravil jst pa nism vedla da je za mizo, meta pa očitno, tko da je sam enkrat zalilo...pa kako se je rukala k jo je zmočil, nabirala vse možne cunje, brisače da sm zajela tisto vodo, potem sva z mojmu mizo prestavlala da sm še tm spucala, u glavnm pestro... noč: slaba. meta je zdele zaspala. sonček: ja res super slikce, sej to sem že učer pohvalala, zato sm pa rekla da jih sem prlepš, da vsi vidjo [sm=smiley1.gif] ok, ne meta ne spi, ker se dere...
|
|
|
|