khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (15.12.2009 21:37:06)
|
čer [sm=smiley36.gif] hvala za odgovore glede zaposlitve malih, igranja itd. [sm=smiley1.gif] mala trenutno najbol uživa v knjigah, pa "taprave" ful lepo lista in ogleduje slikce (kakšne kuharce so zakon), prej je bilo obdobje ene dveh mesecev, ko so jo žoge zanimale, zdej je tko tko [sm=smiley13.gif] pa evo, knjig se ne naveliča nikakor, gledava enih in istih 7 strani tut po pol ure, mam že vsega dost, ona pa cvili in krili od navdušenja in vpije, če odložim/grem stran/primem kaj drugega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tko da nabiram še nove ideje, da se vsaj za 10 minut losam knjig [sm=jezicek.gif] k drugač mi tut "pomaga" pri obešanju cunj, jih zlaga iz škafa in podaja, kmal sicer začne zelo hitro "podajat" in frčijo naokoli [sm=smiley36.gif]... pa klinčke rada zlaga in stresa iz posodice, ko obešam perilo, pa "pomaga" nosit v omare (jo dam v škaf, pa zložene cunje in jih "skupaj" sortirava - običajno jih jaz dajem v omare, ona pa kr ven iz škafa meče [sm=smiley36.gif]) pa lončke zlagava v stolp, ima svoj del omare v kuhinji in tam meče ven "svoje" posode... bom pa res kupla kake duplo kocke, tiste smokije za lepit skupaj (čeprav se mi sanja ne, kaj je to[sm=zmeden.gif]), sam trenutno še vedno vse v usta nosi in žveči, pa bom z njimi mal počakala, tut z ostalimi zadevami za gnetenje [sm=smiley1.gif] ji moram pa nujno en traktor al pa bager najti, k je nora na ti dve vozili [sm=smiley36.gif] tko da hvala, je kar nekaj idej padlo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] k jaz pa čakam, da bo dovolj stara za risanje, fimo, glino [sm=jezicek.gif]... pri nama se verjetno nikol ne bo dobr videlo, katera je bolj otročja [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] sej ne vem, kaj je še bilo [sm=zmeden.gif] ste ful napisale, pa sem dokaj sprot brala in več kot 3/4 pozabila... grem zdej refreshat, pa da vidim, kok ste med tem mojim pisanjem naklofale [sm=smiley36.gif] uuu, velik [sm=smiley36.gif] sonček, zaenkrat še ne uporabljam, imam pa namen probat. k mam nekak veselje s temi zadevami [sm=smiley36.gif] sem pa tut jaz zasledila, da ful hvalijo, da ima ogromno vitamina e, pa same dobre maščobe [sm=smiley36.gif] morm probat, dobr, da si me spomnila, pa ravno zadnjič sem kupovala laneno in repično, na arganovo pa pozabila ploha, za prvega medveda je super [sm=bravo.gif]
|
|
|
|