Ploha -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (15.12.2009 20:30:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jao, jaz lahko samo jamram in nič pametnega povem. Se mi zdi, da cele dneve sam delam, otroke pazim, umivam, kuham, jim dajam jest, pit, perem, obešam, ravnam. In vsake tolike grem kot višek vse zabave, ki si jo privoščim, v službo. Ampak pred tem moram vedno zrihtat vse za naslednji dan in ko pridem domov me čaka za naredit še vse tisto, kar bi v tistih nekaj urah sicer lahko naredila. Pa vožnje k zdravnikom, surfanje po netu za vsemi otroškimi in neotroškimi boleznimi. Koliko časa še? Imam občutek, da sem zapečatena za naslednjih 10 let in res ne vem, kako naj se izmažem iz tega. In čez 3 tedne bom morala v službo hodit vsak dan. A pozna kaka kako, ki se ukvarja s čiščenjem ipd. v Kranju/okolici? Pismo, mamo samo eno babi, ki pa ima 6 vnukov. moja mama je stara 78 let in 150 km stran. Spet govorim samo o sebi. Sem videla, da nekateri praznujete zadnji mesec, v naslednjem se bo štelo že v letih. Čestitam vsem. Mi smo tudi že 11 mesecev, pa 8 zobkov že veselo grize. A se loh javm???[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|