|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
30.11.2009 11:59:10   
sonček33
aja, še Q: Nečaku bi DM kupil dežnik...ampak jaz prov nikjer ne najdem pametnega...za punce veliko, za fante nič. Star je 8 let. Našla sem edino spidermana in supermana, sam ti so mi bljak..Ima pa rad nogomet. Kkašna ideja? Pa še najrajš bi naročila kar po netu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 12:08:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
30.11.2009 12:09:00   
Ulla80
sonček kaj TAKEGA?

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
30.11.2009 12:29:50   
Najki
Nasemu je vozicek vsec, vcasih je takoj zaspal v njem, zdaj pa mu je vse prevec zanimivo in bo raje na smrt zaspan kakor kaj zamudil. Je sposoben tud cel dan nic spat, ce se kaj dogaja, ceprav ima lahko tudi 3 runde dnevnega spanja.
Kar se tice pa ur hranjenja, zaradi alergij smo nehali dojiti ze v cetrtem mesecu, da ne omenjam prvih zelo bolecih zobk, ponoci itak nikoli ni jedel. V bistvu se je kar sam odlocil za flasko. Nima pa prav nobenih problemov preskociti tudi 2 obroka na dan ali vse skupaj prestaviti, ceprav zelo rad je. Ne bo me niti opomnil, da obrok zamuja.

Zlicko pri hranjenju vcasih prime in nese v usta, ko je ze polna, nismo pa se se odlocili za poskusno packanje s hrano, ker se nobenemu ne da pucat za njim ha ha. Ze tako je cela svinjarija po piskotku. Dostikrat pa si nese kose mesa z roko iz skledice v usta, pa piskotke gloda itd.

Prejle je mali spal tako dolgo, da sem si privoscila zelo dolg tus pa se malo pamperinga, pomila vso posodo in napravila jogurtov smoothie z banano in malinami.

Zdaj se me pa loteva glavobol in zelo sumljivo spominja za zacetek migrene, lohk samo upam, da to ni to =$.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.11.2009 12:30:00   
sonček33
ulla ja sem jih tudi sama našla..moram mal sestro povprašat, če mu ne bodo preotročji...sej veš, tile mulci v 3. razredu..to so ža pravi dedci :)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.11.2009 12:33:44   
krtekxx
Se opravičujem, ker spet nisem nič prebrala. Pa kako ve zorganizirate, da lahko vse naredite: perete, sušite, kuhate, otroke sprehajate...? Mi definitivno rabimo gospodinjsko pomočnico. Razen če ne bo Brita kmalu poprijela za delo...se že uvaja, danes ma že kako uro metlo in smetišnico v roki.
kar grem kavico pit - za to mi pa nikoli ne zmanjka časa.
Ronja...jaz pa še nimam M. Ma tud če padem direkt v meno mi je skoraj vseeno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 12:34:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
30.11.2009 12:39:43   
Najki
Jaz sem tudi mislila borovnice not vrect, pa se dostikrat po njih podriska in glede na to, da greva popoldan kuhinje risat, bi bilo zlo katastrofalno tam dozivet to nesreco. Zelo pazim, da borovnice dobi, ko nimam daljsih izhodov he he.

Grem tableto poiskat za vsak slucaj, ceprav ne vem ce panadol pomaga pri migreni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
30.11.2009 12:39:56   
sonček33
Punce, tkole berem...Najki... a ve otrokom dajete jesti približno po urah (npr. 3 urce med enim in drugim obrokom) al čakate, da postane "siten", da v bistvu sam nakaže, da bo treba nekej v želodec dat?

Se strinjam z niio - hitro tableto za glavobol vzet. Migrena je meni ena hujših stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
30.11.2009 12:46:14   
sonček33
Lovro ima danes 10 mesecev. Škrat moj mali.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
30.11.2009 12:47:01   
Ulla80
tile mulci v 3. razredu..to so ža pravi dedci

ja, sam to pa resuser posted image men so pa všeč....to pol z leti spet prideuser posted image morm uli eno naročit, jo morm vprašat ktero, čeprov se mi zdi da bo žirafa tistauser posted image

ma, jst dons nič pametnega ne počnem, kr bluzim, mal sm igračke pospravla, pa juhco glih kuham tamalmu, moj dela do 18ih dons...mah....aja, un izpit zanč sm s 4 nardilauser posted image matamatka ma skrbiuser posted image k res pojma nimam, matr sm loj, resno....pa sej k bi mi jo priznali za prvi letnik, sam pol naprej ne, k mi smo pol poslovno mel in bi kar je naprej mogla vseen narest, tko da je vseen če delam od začetka...pa k bom naprej tud rabla verjetnuser posted image mi je pa muka, res, me kr želodc začne bolet, ko pomislim...9.12. bo tak kmal, men se pa zdi da bolj kt računam, manj znam user posted image user posted image čeprov tole bo šele delni, bi blo fajn da ga nardim vsaj 60 %, k pol je dost če drugega nardim sam 40...user posted image AAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.11.2009 12:49:32   
sonček33
ulla, ja sej so ful luštni. ja z leti...midve bi ga takoj imeli :)

matematika ti bo zihr šla...zdej maš filing, da ne znaš, pol se ti pa kr odpre...
pa bravo za 4user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.11.2009 12:50:54   
Ulla80
ne, sam res...k mamo te vaje...vsakič k računam, mi drugačn rezultat pride vn, sam nikol tist, k bi naj bil taprav user posted image user posted image user posted image user posted image ( očitno ga za test šparamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.11.2009 12:56:39   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lepo ga pocartaj =]

Moj ma osnoven urnik takle:

8h flaskica, da gre hitro spat nazaj
10h jogurtno sadna kasa
13h kosilce
16h popoldanska malica, kar se sproti spomnim
19h vecerna mlecna kasa

Potem pa vcasih jutranjo malico preskoci, pa kaksno kosilo zamakne na tretjo, potem dam mal vec za jest pa vecerjo prej ipd. Ker se zgodi, da zaspi ravno pred obrokom in spi par ur.

Jooj mali je prsu do daljinca za lucko zdej pa jo uziga pa ugasa pa sploh se sam sebi zdi brihten kaj je pogruntal.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.11.2009 13:09:24   
Ulla80
sonček mi jemo kokr je...in pol seveda tamal tud...zajtrk je pač zjutri ( a bejžuser posted image ), predn gre ula v vrtec, pol kaka malca, včas sam joška, kosilo včasih ob 12ih, včasih ob 3h...pa spet popoldne kej, večerja načeloma med 6 in 7....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 13:22:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
30.11.2009 13:43:01   
tjasssa
oj  punce

sporočam da je Neli čez vikend shodila in danes dopolnila svojih 10 mesecov!!user posted image
zdy mamo šele veselo sej je treba pazit na vsak njen korak user posted image user posted image

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2642
30.11.2009 13:57:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

mah....aja, un izpit zanč sm s 4 nardilauser posted image matamatka ma skrbiuser posted image k res pojma nimam

super. Ma itak da boš nardila to matematiko, kako vajo še pa bo.  Kaj pa imate zdaj pri matematiki? A ti greš delat po koncu porodniške al ne? ne vem če si kaj o tem pisala.

Naš spi, jaz sem pojedla še njegovo kašico,user posted image banane in borovnice z jogurtom.

user posted image user posted image user posted image men je pa ravno borovnic zmanjkalo. Naš jih ima zelo rad.
A sta vi2 šla na sprehod? Nam se danes v takle ni dalo.

sporočam da je Neli čez vikend shodila in danes dopolnila svojih 10 mesecov!!user posted image

čestitke neli. user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
30.11.2009 13:59:21   
Zvezdica
Sonček, mi jemo nekako na tri ure. Sam naš mali je malo. Mleka še zdaj ne popije 2 dcl. Ponoči je mogoče 1x, včasih tudi 2x. To je touser posted image

Joj so tečkasti otroci danes.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.11.2009 14:00:34   
Ulla80
zvezdica grem delat, jauser posted image

neli superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
30.11.2009 14:01:30   
ronja
Ronja...jaz pa še nimam M. Ma tud če padem direkt v meno mi je skoraj vseeno.

hehe, itak - ti maš že 3 otroke!user posted image Več verjetno ne planirata, torej niti ne rabiš vsak mesec krvavetuser posted image .

Meni so pa lihkar iz vrtca sporočili, da imajo v Ronjini skupini en potrjen primer pandemske gripe... No, po svoje še sreča, da je že lep čas domauser posted image . Vsekakor je ne dam not, dokler ne bo čisto čisto zdrava, brez povišane t., pa če se vsi na glavo postavijo.

sonček
, ni čisto pravila glede hrane - so okvirne ure, se pa malo tudi po njiju ravnam, malo pa po okoliščinah - če smo zunaj, recimo... Doji se itak precej na svojo željo, tak da to ji dam, kadar želi, hrano pa odvisno, če jo imam s sabo, hehe. Pri nas sta itak dve, ki dirigirata, tako da posledično cel dan nekaj jemouser posted image . Ampak kadar je takole ne čisto čisto zdrava, v bistvu ne poje kaj dosti, se mi zdi, da bolj od mleka živi...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
30.11.2009 14:05:02   
farfala
ohoho, ko je tako bedasto vreme ste pa polj aktivne tukaj, lepo, lepouser posted image user posted image

Neli in Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , A Lovro tud že fejst mašira po stanovanju?

Hranjenje - ni nekega pravega reda, bolj okvirno tako:
8-9 sadna kaša
13-14 kosilo
16 malica
19 mlečna kaša
20 mleko in še 2x mleko ponoči

Danes npr. zaspal šele ob 13ih, zdaj še spi in bo kosilo bolj pozno, torej je zg. razpored že porušenuser posted image . V bistvu pokaže, da bi jedel samo takrat, ko nas vidi, ker včasih je pa ful jokal , če ni bili takoj hrane.

Samo čez dan tud zaspi samo v vozičku in imamo težavo, če zunaj zelo dežuje in ne greva ven.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
30.11.2009 14:07:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

zvezdica grem delat, jauser posted image

a ne znese bit doma? Škoda. Jast sicer ostanem doma oz delala bom doma. Zdaj se še nekaj menim z enim da bi za njih nekaj delala, bomo videli. Men je že sam zarad tega fajn, ker ko otroci zbolijo da ni skoz tiste panike bolniška, pa krize... Kar čez dan ne bom popedenala za službo, bom pa ponoči. Si pa včasih želim it nazaj v službo in za tistih nekaj ur bit nekje drugjeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
30.11.2009 14:08:01   
Najki
Bravo Neli   user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je zdej itak zaspal, ko se kosilo kuha, po takem vremenu je itak skos zaspan.

Glavobol je sel stran, so najbrz tablete pomagale.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
30.11.2009 14:13:08   
ronja
zvezdica, jaz bi tudi delala od doma, samo se pri nas ne da kaj dosti - mogoče kdaj kak dan, sicer pa je tudi narava dela taka, da večinoma nimaš kaj... Super zate!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......