Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 11:59:10
|
|
|
|
sonček33
|
aja, še Q: Nečaku bi DM kupil dežnik...ampak jaz prov nikjer ne najdem pametnega...za punce veliko, za fante nič. Star je 8 let. Našla sem edino spidermana in supermana, sam ti so mi bljak..Ima pa rad nogomet. Kkašna ideja? Pa še najrajš bi naročila kar po netu.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 12:08:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:09:00
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček kaj TAKEGA?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:29:50
|
|
|
|
Najki
|
Nasemu je vozicek vsec, vcasih je takoj zaspal v njem, zdaj pa mu je vse prevec zanimivo in bo raje na smrt zaspan kakor kaj zamudil. Je sposoben tud cel dan nic spat, ce se kaj dogaja, ceprav ima lahko tudi 3 runde dnevnega spanja. Kar se tice pa ur hranjenja, zaradi alergij smo nehali dojiti ze v cetrtem mesecu, da ne omenjam prvih zelo bolecih zobk, ponoci itak nikoli ni jedel. V bistvu se je kar sam odlocil za flasko. Nima pa prav nobenih problemov preskociti tudi 2 obroka na dan ali vse skupaj prestaviti, ceprav zelo rad je. Ne bo me niti opomnil, da obrok zamuja. Zlicko pri hranjenju vcasih prime in nese v usta, ko je ze polna, nismo pa se se odlocili za poskusno packanje s hrano, ker se nobenemu ne da pucat za njim ha ha. Ze tako je cela svinjarija po piskotku. Dostikrat pa si nese kose mesa z roko iz skledice v usta, pa piskotke gloda itd. Prejle je mali spal tako dolgo, da sem si privoscila zelo dolg tus pa se malo pamperinga, pomila vso posodo in napravila jogurtov smoothie z banano in malinami. Zdaj se me pa loteva glavobol in zelo sumljivo spominja za zacetek migrene, lohk samo upam, da to ni to =$.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:30:00
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ja sem jih tudi sama našla..moram mal sestro povprašat, če mu ne bodo preotročji...sej veš, tile mulci v 3. razredu..to so ža pravi dedci :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:33:44
|
|
|
|
krtekxx
|
Se opravičujem, ker spet nisem nič prebrala. Pa kako ve zorganizirate, da lahko vse naredite: perete, sušite, kuhate, otroke sprehajate...? Mi definitivno rabimo gospodinjsko pomočnico. Razen če ne bo Brita kmalu poprijela za delo...se že uvaja, danes ma že kako uro metlo in smetišnico v roki. kar grem kavico pit - za to mi pa nikoli ne zmanjka časa. Ronja...jaz pa še nimam M. Ma tud če padem direkt v meno mi je skoraj vseeno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 12:34:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:39:43
|
|
|
|
Najki
|
Jaz sem tudi mislila borovnice not vrect, pa se dostikrat po njih podriska in glede na to, da greva popoldan kuhinje risat, bi bilo zlo katastrofalno tam dozivet to nesreco. Zelo pazim, da borovnice dobi, ko nimam daljsih izhodov he he. Grem tableto poiskat za vsak slucaj, ceprav ne vem ce panadol pomaga pri migreni.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:39:56
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, tkole berem...Najki... a ve otrokom dajete jesti približno po urah (npr. 3 urce med enim in drugim obrokom) al čakate, da postane "siten", da v bistvu sam nakaže, da bo treba nekej v želodec dat? Se strinjam z niio - hitro tableto za glavobol vzet. Migrena je meni ena hujših stvari.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:46:14
|
|
|
|
sonček33
|
Lovro ima danes 10 mesecev. Škrat moj mali.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:47:01
|
|
|
|
Ulla80
|
tile mulci v 3. razredu..to so ža pravi dedci ja, sam to pa res men so pa všeč....to pol z leti spet pride morm uli eno naročit, jo morm vprašat ktero, čeprov se mi zdi da bo žirafa tista ma, jst dons nič pametnega ne počnem, kr bluzim, mal sm igračke pospravla, pa juhco glih kuham tamalmu, moj dela do 18ih dons...mah....aja, un izpit zanč sm s 4 nardila matamatka ma skrbi k res pojma nimam, matr sm loj, resno....pa sej k bi mi jo priznali za prvi letnik, sam pol naprej ne, k mi smo pol poslovno mel in bi kar je naprej mogla vseen narest, tko da je vseen če delam od začetka...pa k bom naprej tud rabla verjetn mi je pa muka, res, me kr želodc začne bolet, ko pomislim...9.12. bo tak kmal, men se pa zdi da bolj kt računam, manj znam čeprov tole bo šele delni, bi blo fajn da ga nardim vsaj 60 %, k pol je dost če drugega nardim sam 40... AAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:49:32
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, ja sej so ful luštni. ja z leti...midve bi ga takoj imeli :) matematika ti bo zihr šla...zdej maš filing, da ne znaš, pol se ti pa kr odpre... pa bravo za 4
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:50:54
|
|
|
|
Ulla80
|
ne, sam res...k mamo te vaje...vsakič k računam, mi drugačn rezultat pride vn, sam nikol tist, k bi naj bil taprav ( očitno ga za test šparam )
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 12:56:39
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lovro ima danes 10 mesecev. Škrat moj mali. Lepo ga pocartaj =] Moj ma osnoven urnik takle: 8h flaskica, da gre hitro spat nazaj 10h jogurtno sadna kasa 13h kosilce 16h popoldanska malica, kar se sproti spomnim 19h vecerna mlecna kasa Potem pa vcasih jutranjo malico preskoci, pa kaksno kosilo zamakne na tretjo, potem dam mal vec za jest pa vecerjo prej ipd. Ker se zgodi, da zaspi ravno pred obrokom in spi par ur. Jooj mali je prsu do daljinca za lucko zdej pa jo uziga pa ugasa pa sploh se sam sebi zdi brihten kaj je pogruntal.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 13:09:24
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček mi jemo kokr je...in pol seveda tamal tud...zajtrk je pač zjutri ( a bejž ), predn gre ula v vrtec, pol kaka malca, včas sam joška, kosilo včasih ob 12ih, včasih ob 3h...pa spet popoldne kej, večerja načeloma med 6 in 7....
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2009 13:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 13:43:01
|
|
|
|
tjasssa
|
oj punce sporočam da je Neli čez vikend shodila in danes dopolnila svojih 10 mesecov!! zdy mamo šele veselo sej je treba pazit na vsak njen korak lep dan
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 13:57:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lovro ima danes 10 mesecev. Škrat moj mali. čestitke mah....aja, un izpit zanč sm s 4 nardilauser posted image matamatka ma skrbiuser posted image k res pojma nimam super. Ma itak da boš nardila to matematiko, kako vajo še pa bo. Kaj pa imate zdaj pri matematiki? A ti greš delat po koncu porodniške al ne? ne vem če si kaj o tem pisala. Naš spi, jaz sem pojedla še njegovo kašico,user posted image banane in borovnice z jogurtom. men je pa ravno borovnic zmanjkalo. Naš jih ima zelo rad. A sta vi2 šla na sprehod? Nam se danes v takle ni dalo. sporočam da je Neli čez vikend shodila in danes dopolnila svojih 10 mesecov!!user posted image čestitke neli.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 13:59:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sonček, mi jemo nekako na tri ure. Sam naš mali je malo. Mleka še zdaj ne popije 2 dcl. Ponoči je mogoče 1x, včasih tudi 2x. To je to Joj so tečkasti otroci danes.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:00:34
|
|
|
|
Ulla80
|
zvezdica grem delat, ja neli super
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:01:30
|
|
|
|
ronja
|
Ronja...jaz pa še nimam M. Ma tud če padem direkt v meno mi je skoraj vseeno. hehe, itak - ti maš že 3 otroke! Več verjetno ne planirata, torej niti ne rabiš vsak mesec krvavet . Meni so pa lihkar iz vrtca sporočili, da imajo v Ronjini skupini en potrjen primer pandemske gripe... No, po svoje še sreča, da je že lep čas doma . Vsekakor je ne dam not, dokler ne bo čisto čisto zdrava, brez povišane t., pa če se vsi na glavo postavijo. sonček, ni čisto pravila glede hrane - so okvirne ure, se pa malo tudi po njiju ravnam, malo pa po okoliščinah - če smo zunaj, recimo... Doji se itak precej na svojo željo, tak da to ji dam, kadar želi, hrano pa odvisno, če jo imam s sabo, hehe. Pri nas sta itak dve, ki dirigirata, tako da posledično cel dan nekaj jemo . Ampak kadar je takole ne čisto čisto zdrava, v bistvu ne poje kaj dosti, se mi zdi, da bolj od mleka živi...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:05:02
|
|
|
|
farfala
|
ohoho, ko je tako bedasto vreme ste pa polj aktivne tukaj, lepo, lepo Neli in Lovro , A Lovro tud že fejst mašira po stanovanju? Hranjenje - ni nekega pravega reda, bolj okvirno tako: 8-9 sadna kaša 13-14 kosilo 16 malica 19 mlečna kaša 20 mleko in še 2x mleko ponoči Danes npr. zaspal šele ob 13ih, zdaj še spi in bo kosilo bolj pozno, torej je zg. razpored že porušen . V bistvu pokaže, da bi jedel samo takrat, ko nas vidi, ker včasih je pa ful jokal , če ni bili takoj hrane. Samo čez dan tud zaspi samo v vozičku in imamo težavo, če zunaj zelo dežuje in ne greva ven.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:07:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 zvezdica grem delat, ja a ne znese bit doma? Škoda. Jast sicer ostanem doma oz delala bom doma. Zdaj se še nekaj menim z enim da bi za njih nekaj delala, bomo videli. Men je že sam zarad tega fajn, ker ko otroci zbolijo da ni skoz tiste panike bolniška, pa krize... Kar čez dan ne bom popedenala za službo, bom pa ponoči. Si pa včasih želim it nazaj v službo in za tistih nekaj ur bit nekje drugje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:08:01
|
|
|
|
Najki
|
Bravo Neli Moj je zdej itak zaspal, ko se kosilo kuha, po takem vremenu je itak skos zaspan. Glavobol je sel stran, so najbrz tablete pomagale.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 30.11.2009 14:13:08
|
|
|
|
ronja
|
zvezdica, jaz bi tudi delala od doma, samo se pri nas ne da kaj dosti - mogoče kdaj kak dan, sicer pa je tudi narava dela taka, da večinoma nimaš kaj... Super zate!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......