|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:25:47   
Anonimen
Irmy, jaz se sama sebi ne zdim ravno faca, a vseeno hvala! Je pa precej tezje kot sem mislila, da bo, ce sem odkrita. Ne najdem sluzbe, nimam prijateljic...imam pa mozeka, ki je neizmeren srcek in me ima ful rad, jaz pa njega seveda! Najbolj je pa luskano, ko mi to pove po slovensko! :love::bravo:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:25:58   
*AnaL*
Mijavček, če ti tokrat rata, bom še bolj prepričana, da je 13 srečna številka (to sicer vem že zdej, pa še rojena sem na 13 in še na petek za povrhu). Hm...Mogoče mi pa zato še ni ratal zanosit...:zmeden:

Ne, enemu trapastemu datumu se pa ne dam,...:)-:)-:)-

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:28:29   
ElaM
Saj to je pa najbolj pomembno.:bravo:.
Jest te občudujem, ker sama vem, da ne bi zbrala poguma oz. zelo težko za tak korak.:ups:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:30:07   
Anonimen
Ja, sej vem, Irmy, a vcasih kljub temu nastopi kriza, se vedno namrec neizmerno pogresam vse doma. No sej se dobre 3 tedne, pa bova zopet doma!! Juhej! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:31:09   
hati
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: za pogum in dokaz da ljubezen premaga vse meje.... sam... jaz bi ga najbrž prpričala da pride on v slovenijo.... si res ne znam predstavljat..... pa kaj a on nima nič kolegov pa oni punc...da bi se spoznla z njimi..in se pač vklopla...ma sej bo..sam čas rabiš....

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:32:59   
Skorpija
MucaMaca te čisto razumem - jaz sem 4 leta živela v tujini in prej me ne bi noben prepričal, da bom lahko mela tako domotožje, pogrešala sem vse od dobre kave do jutranje megle... Nisi v lahki situaciji, posebno ker človek ne more sabo odpeljat vseh dragih, ampak vedno bolje bo... Ustvariš si novo super okolje in ko potuješ domov to še toliko bolj ceniš! Glavno da ti mož stoji ob strani in podpira obiske v tvoji domovini. :rozica:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:34:53   
Anonimen
Ja, seveda ima :love: kolege, ampak skoraj vsi so brez punc.:zmeden:
No sej tako hudo spet ni, ampak bi bilo pa super lepo z kaksno punco se pogovorit o vsem mogocem. Sem pa po naravi se sramezljiva, kar se vse otezuje, na sreco zdaj ze kar dobro obvladam jezik, tako da je res viden napredek. O zivljenju v Sloveniji... bomo videli, kaj bo prinesel cas!;)

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:34:58   
Sara3
*AnaL* si pa izbrala prav poseben datum za vstop na ta svet....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Moja sestra ima tudi en zelo :( datum rojstva - 1. november :(. Ampak z datumi pa se res ne bomo obremenjevali ;)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:36:08   
Anonimen
Skorpija...zivis zdaj v tujini ali v Sloveniji???

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:36:55   
Sara3
MucaMaca, ko ti pa je dolgčas pa prideš malček na RR pa gre a ne? Pogumna punca ni kaj :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:37:54   
Anonimen
Ja, sam pol cel dan tle gor visim! :)-

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:45:10   
Skorpija
Zdaj živim spet v Žabačiji, se pravi doma, no v svojem domu s svojim :love: ki je Slovenec. Žal se meni v tujini ni obneslo, bila sva mlada, ko je bilo študija konec je vse viselo na nitki, predvsem možnosti preživetja, pa še ogromno drugih stvari... Sva se pač razšla a sva še vedno zelo dobra prijatelja.

Je pa problem s tujim jezikom - jaz nisem preveč sramežljiva, pa mi je bilo grozno govorit, tudi potem, ko sem jezik že super obvladala - v trgovini, na pošti, v velikih družbah... Kot da bi samo sebe čakala kdaj ga bom posrala. So tebe lepo sprejeli? Mene dolgo sploh niso...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:54:27   
Mijavček
MucaMaca tudi jaz te občudujem!:bravo::bravo:
sama sem bila pred leti na študiju v angliji samo za 1 mesec, pa sem že po 14 dneh hotla kar domov pobegnit!

Jaz zmeraj, ko kam grem, pogrešam slovenske smreke... take visoke, temno zelene,... takih ni nikjer!

Lp M:muca:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:54:46   
Anonimen
Jaz opazam enako, tudi meni se zdi, da je bolje, da sem tiho, ker drugace ga bom kaj posrackala! Sicer zdaj z :love: vedno govoriva po NL, pa tudi z njegovimi starsi, z gospo, kjer pazim njenega sinceka etc. se trudim po najboljsih moceh. Vsi so me lepo sprejeli tukaj, z izjemo par mozevih kolegov, kar mi ni ravno najbolj jasno zakaj je tako.:zmeden:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:56:59   
Anonimen
Mijavcek, jaz sem bila v letu 2003 na NL na studenski izmenjavi za pol leta, takrat sem med drugim tudi spoznala :love:. Bilo je super, nezimerno lepa izusnja, a zdaj, ko sem tukaj *zares* je pa kr precej drugace.
Res mocno pogresam Slovenijo in vse moje doma.

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   BLIŽA SE
14.6.2005 15:28:55   
Pikipoki
Jaz :hudicek: pričakujem 20. 6. Če jo dobim do 23. 6. moram začeti sedmi dan jemati KT, ker začenjam s postopkom za IVF.
Po eni strani se je ne želim, po drugi strani pa zaradi tega, kar je pred menoj. Ker res upam, da nama bo uspelo pri :duda:.

LP:rozica:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   BLIŽA SE
15.6.2005 10:33:46   
jezika
HATI. MOGOČE PA NI TO PRIHOD M MPAK ZNAKI ZA NOPSEČNOST. SEJ BO. UPAM DA :roza::roza::roza:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.