|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:29:31   
hati
Vsem tistim, ki nestrpno pričakujete... stiskam pesti..da ta mesec pa :hudicek: le ne pride....

... no moja je napovdana za 19.6. in je na poti... :hudicek: že čutim prav povsod... in sem kar živčna, da spet ni nič ratalo... pa tko smo bli pridni...

.... nekega jutra ko se zbudim...... in se glave ohladijo.... :) :) enkrat pa bo...

.... veliko sončka in lepih trenutkov vsem skupaj... in vsaki :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: uživajte....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:32:58   
Anonimen
Jaz tudi takrat ne pricakujem. Ta mesec sem cela zmedena, ne vem kaj mi je, se nikoli ni bilo tako hudo. Oprostite, ko vam kar naprej tezim z tem, a ne morem si pomagat. :zmeden: Nic vec mi ni jasno. :zmeden:

Drzim pestke za vse nas skupaj!!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:34:50   
hati
MucaMaca.... mogoče je pa ta zmeda..odraz česa.... bi ti res prvoščla...ma vsem bi... tiste :roza: :modri: ..

... glej da sporočiš...kaj se bo zgodilo...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:37:24   
*AnaL*
Tud za nas bo enkrat posijalo sonce in takrat bomo nasrečnejše :nosecka: na svetu.

...sej nam bo ratal, sam ne obupat...
Glavo pokonci in naprej v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek:!

L.P.
Ana

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:37:31   
Sara3
se prijavim še jaz..............moja :hudicek: pa se bo mogoče prikazala en dan prej 18.06.:hudicek::hudicek::hudicek:. Upam, da ne :miska::miska::miska:........ no držim pesti za vse.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:38:32   
Anonimen
Joj, ko bi bilo le res tako!!!!

Sporocim v vsakem primeru, kako in kaj je z mano.

Bolj kot se trudim dati na OFF, manj mi ratuje. Res obcudujem tiste, ki vam to uspeva. No dosti mojega nakladanja, danes je zunaj tako lepo fino soncno vreme, se bom odpravila na kolesarsko turo, pa mogoce kaka kepica sladoleda vmes pade, ta vikend greva pa z :love: na rock festival! Bo fletno, fletno!

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:42:57   
hati
...dati se na off.... o tega pa jaz ne znam... na začetku sem bla popolnoma neobremenjena..sedaj sem iz meseca v mesec bolj živčna.... no če pa ima kak recept kako se prestaviti na ''off''... pa prosim na dan z besedo :) :)

...no bom pa :morje: splanirala tko da bo ovulacija tam.... pa bomo vidli...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:43:03   
Sara3
MucaMaca tudi jaz sem ena izdmed tistih, ki ji nikakor ne rata dati vse skupaj na OFF.............in potem začenjajo živčki......

No sej bo...........

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:43:49   
Mijavček
Ejla!

Meni se tudi že pošteno meša (20.06. je D dan). pa vsa sem že napihnjena ko balon
Ampak punce, saj PMS ni nujno znak da ne bo :modri::roza:. Meni je dr rekla, da so včasih vsi znaki, da bo prišla M:hudicek:, potem je pa kar ni...

Pa ne bomo že zdaj obupale, ane?

M:muca:

PS Mucamaca, fajn se mejta na koncertu, pa pozdravi Slasha (najlepši gobček na planetu) :pujs::pujs::)-:)-

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:44:05   
Sara3
Hati mislim, da je :morje: najboljši recept :bravo::bravo:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   BLIŽA SE
14.6.2005 11:52:21   
hati
.... ja sara... upam da je.... čeprav sem misnla da bo že smučanje ta recept..pa novoletni prazniki...pa vikend na morju pa.... no ... malo že dvomim... sam mi pa roji po glavi da bi šla k vedeževalki.... a imate kaj izkušenj v tej smeri...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:02:09   
Anonimen
Pri meni je isto. Ponavadi imam tak obcutek, ko greva domov k nasim na pocitnice ( z mozekom ziviva na NL), zdaj pa bo, drugacno okolje, dopust itd., pa zal ne prinese rezultata. Pa za porocno noc sem tudi isto mislila, mogoce se trapasto slisi, ampak v maju sva se porocila, kamlu zatem sem pa se rojstni dan imela, pa sem tako potiho upala, da zagledam pluseka. Ta mesec pa isti smorn, cakam cakam in upam.
Sej, ko bova zagledala pluseka, *enkrat bo ze gratalo, ce je tolikim, bo pa se nam!!!!* pol me bo pa itak od srece & navdusenja pobralo! :bravo::sloncek:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:02:43   
Sara3
osebno ne............so pa šle moji prijateljici že pred časom............in ti lahko povem, da tako kot so mi rekle se ni uresničilo, nič ne v pozitivnem in ne v negativnem smislu......:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:04:58   
Sara3
Me zanima, če nisem preveč radovedna....punce koliko časa pa že delate na :duda:?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:06:23   
Anonimen
Midva od maja 2004. :zmeden:

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:07:51   
Udb
Da se malo vmešam!! ;) Vsem držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:09:11   
hati
no midva aktivno od avgusta 2004.... sicer pa sva prej v stilu, če rata rata.. tako da.. nekje od konca aprila 2004 ....

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:10:08   
*AnaL*
Midva delava na :duda: že od julija 2003. Po enem letu sem šla na pregled in potem po hudičevo dolgem čakanju(od oktobra) aprila na operacijo, sedaj pa naprej v nove boje. :sloncek::sloncek::sloncek:

Ana

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:12:37   
ElaM
Oj, MucaMaca, mal iz konteksta, se opravičujem :ups:. Kako pa to, da živita na NL, a je tvoj :love: od gor doma?
Ma, sm firbčna :ups:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:13:17   
Sara3
Punce vsaka vam čast :bravo::bravo::bravo:.....(kapo dol) ....Midva pa od začetka leta, pa imam občutek kot, da poskušava že celo življenje.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:15:09   
Anonimen
Irmy...Ja :love:je Nizozemec! Jaz sem se februarja lanskega leta preselila sem gor, letos maja sva se pa porocila!:love::)

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:15:48   
Skorpija
Se vmešavam kar tako, samo Irmy sem hotla pozdravit!!!! Irmy!!!! Ko da bi vedela, da sem dons hotla temo odpret "Išče se Irmy" - vse OK s tabo?

:ups:Držim vsem pesti in še najina kilometrina - avgust 2004 :ups:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:17:50   
Mijavček
ja, sej smo res face :)-
Fuuul zavidam tistim, ki zanosijo "iz taprve". Kdor ni šel skozi vsaj nekajkratno čakanje na :hudicek:M ne ve, kako težko je.
Sem se lih spomnila... tokrat je to moje 13. čakanje... srečno ali ne?

Rožice za vse, ki čakamo... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:20:11   
Sara3
Mijavček...........jaz verjamem v to, da je 13 srečna številka......sigurno....:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   BLIŽA SE
14.6.2005 12:22:09   
ElaM
Skorpija!!!
Saj vas full berem, pišem bolj mal:ups:.
Pozdravčki, Skorpi lahko si piševa na privat.;)
MucaMaca, ti si pa faca, se kar na S omožiš.:bravo:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.