Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: starejši otrok doma-da ali ne? 10.2.2010 13:21:20
|
|
|
|
Zofy
|
Mi imamo 22m in pol razlike in bo mlajšaostala v vrtcu. Če bi živela pri starših in bi bila moja mama npr. v penziji, bi pa mogoče starejšo vzela iz vrtca. Samo sama ne morem za oba skrbet, ker je moja lih v obdobju "groznih dvoletnikov". Sicer pa ej zelo pridna punčka. Najverjetneje jo bom vzela ven poleti - sigurno za 1m, mogoče za 2 in bo malo z mano, malo bo pri babici,malo pri noni, nekaj pa bomo vsi 4 doma oz. na dopustu. Semi zdi, da če imaš npr. 5 let razlike ali celo 4 in več, gre imet oba doma, sicer pa moraš biti res super mama.
|
|
RE: starejši otrok doma-da ali ne? 18.2.2010 10:12:21
|
|
|
|
memole80
|
Naša je v vrtcu. Prvo kot prvo se mi zdi nesmiselno, da bi jo jemala ven. Zelo rada hodi v vrtec, ima veliko prijateljev, se razlaufa, veeeliko nauči in naigra, doma pa sem sigurna da te možnosti ne bi imela, ker se ukvarjam z dojenčkom in hišnimi opravili. Poleg tega je tako majhna, da če bi šla z obema ven, bi jo mogla zavezati , ker laufa sem ter tja.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?