MATEJKA_ -> RE: starejši otrok doma-da ali ne? (27.10.2009 9:06:53)
|
izkušenj še sicer nimam, pričakujemo pa drugega [sm=duda.gif] februarja... ta starejše (takrat bo 18m) ne bom vzela iz vrtca, ker se mi zdi, da vse skupaj ne bi najbolje funkcioniralo... če se prav spomnim prejšnjih par mesecev po porodu, niso bili ravno rožnati. poskušaš ujeti nov ritem, konstantna utrujenost,... zato se mi zdi čisto nesmiselno imeti doma še najino prvo [sm=duda.gif], ker ji enostavno ne bom mogla posvečati dovolj pozornosti. vrtec bi tak moral še dalje plačevati (rezervacijo, ki pa ni dosti manjša od normalne cene), ker drugače ne bom dobila mesta nazaj zaradi težav s prostimi mesti v vrtcih. tako sem bom lahko dopoldne v miru posvetila novemu [sm=duda.gif], ki si zasluži vsaj dopoldan mojo nedeljeno pozornost, kot si jo je tudi prvi [sm=duda.gif]. mogoče si bom po nekaj mesecih premislila, vendar dvomim. za starejšo je pa tudi bolje, da je v vrtcu, kjer je z ostalimi otroci skupaj... res so problem prehladi, ampak v zimskem času pridejo tako ali tako na vrsto... žal... to je pač moje mnenje...
|
|
|
|