biba77 -> ZA NAS (241. nadaljevanje) (15.6.2005 7:33:08)
|
Ojla, lakotnica :ups: tukaj! Nekako sem vedno bolj prepricana, da je ta moja lakota pogojena z Dabrostonom. Ima se katera take izkusnj? :zmeden2:. Jaz jih prej, ko sem jemala 2 tbl. na dan nisem imela, zdaj, ko pa vzamem vsakih 8 ur eno, pa... Joj, Pika74, si kar mislim, kako ti je tezko pri izbiri. Poslusaj, najprej se odloci za barvo, potem razmisli, ce zelis klasicni ali viseci sopek, potem pa v kako kvalitetno cvetlicarno, da tam s pomocjo izberes vrsto cvetja. Razmisli, ce zelis ohraniti suh sopek za spomin - v tem primeru rabis se enega majhnega, ki ga bos na poroki vrgla eni srecni naslednici... Jaz si mislim, da bom imela belega (ce obleka ne bo cisto bela), ce pa bo obleka bela, potem pa rdecega ali oranznega ali rumenega. In klasicen bo. Enkrat, nekoc... Ce ne bom takrat :nosecka: in bom lahko samo umetne roze pod nosom drzala..:)-:)-:)- :rozica: Emamair, jaz mocno upam, da je bilo prehitro za tvoj test! :miska: Mozno, da si imela nizko raven hormonov, ali pa kasnejso ovulacijo. Ne daj se! :rozica: :rozica: Kornelija, nic bit slabe volje. Pozitivno naprej! Punce, zdaj pa letim malo nase zenske pozdravit. Javite se kaj in ne zamerite, ce nisem tako precizna kot Anitka! Vseeno mislim na vse vas! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: PS: Preden pozabim: Kaj je katera za srecanje se pred dopusti?
|
|
|
|