Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO OSTATI HLADEN? 26.10.2009 8:36:33
|
|
|
|
Urko15
|
A ni življenje prekratko, da bi se obremenjevali z ljudmi, ki nam ne pomenijo nič. Ignoriraj jih pač. Ljudje so in bodo govorili o tebi, meni, o vseh nas, pa če to želimo ali ne. Tako pač je to.
|
|
RE: KAKO OSTATI HLADEN? 26.10.2009 13:39:18
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kar nekaj tvojih postov se spomnim... in zdi se mi, da delaš napako s tem, ko vsakemo razložiš vse podrobnosti o sebi. S tem si samo težave nakoplješ. In pri tej sosedi si se sama spustila še pod njen nivo. Namsto, da bi jo ignorirala, ko ti njeno obnašanje ni bilo več po volji, si šla do nje in se izpela... napaka! In zdaj se obremenjuješ s tem kaj in kako dela in komunicira ona s svojimi otroci....ja ljuba duša... njeni so, na svoji zemlji lahko dela z njimi kar hoče. Mislim, da ti v prvi vrsti manjka velika mera samozavesti in samospoštovanja in da vse te težavice o katerih pišeš, izvirajo iz tega.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?