mika -> RE: KAKO OSTATI HLADEN? (26.10.2009 7:36:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Nisem jezna, sem pa ugotovila, da tu gor za kak problem napisat, je brezveze, ker pač ne more človek napisat vsega kk pa kaj.....pa je brezveze, k pol šti izpadeš tečn pa kaj vem kaj... Tk d hvala lepa! Pa končejmo temo! No, si pa užaljena. Preberi svoje teme,samo naslove, da boš ugotovila v komu je resnični problem. Teme so skupne...ljudje, ki ti grenijo življenje. In od koga je odvisno, če ti ga bodo grenili naprej? Od tebe in nikogar drugega. Npr..mene ne gane, da sem na tvojem seznamu, kot je napisala Rija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. A sem ti napisala mogoče kaj žaljivega? Popolnoma nič. Tud ne rabiš pisat, kaj vse ti je naredila ali rekla soseda, svakinja, ali tast ali tašča. Sploh nima veze. Presekaš...sama sebi rečeš da je konec. Pa ti bi verjetno pristala na psihiatriji, če bi se ti to dogajalo kar se je meni...kaj je možu govorila njegova žlahta o meni...takšne brezvezne malenkosti, ki naju komot spravile v prepir, pa mi je dol viselo. V bistvu mi je bilo smešno kakšnih spletk se poslužujejo. In moj je vedno bil na moji strani. iz preprostega razloga, ker ga nisem zaradi tega najedala. Midva sva se na splošno razumela. Npr...tašča je rekla možu, da se do nje grdo obnašam in da ji to ni všeč in da ga 'pumpam' proti njim. sem ga vprašala, če se spomni kdaj sem bila sama z njo. Je rekel, da ne. Sem ga vprašala, če se mogoče spomni, da sem kdaj bila nesramna do nje. Je rekel, da ne. Na koncu sem ga še vprašala, če mu ne govorim vedno naj ne bo doma tako odrezav (posebej v nedeljo, ko je odhajal v LJ na fax) in naj se več pogovarja z njima, da ga pogrešata. Je rekel, da je tudi to res. debata zaključena!!!! Zaradi tega bi jaz lahko verbalno razturala taščo, kakšna je, da se vtikuje, da najau hoče spravit narazen itd...pa nisem. Ni bilo za trošit energije okrog tako nepomembnih besed, če pa se z možem (takrat fantom) imava super. V nasprotnem primeru bi šlo samo navzdol. Sem pa taščo nekako razumela. Ona je bila njegova alfa in omega, ko sem prišla pa jaz, se je pa to spremenilo. Da ne pišem kakšen cirkus je delala okrog obleke, ki si jo je kupil ali čevljevali česar koli, kadar sem bila zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ko je uvidela, da nama ne more nič, je postala previdna, mi je glede hčere kaj svetovala in ji nikoli nisem vzela za slabo. Zaradi njenih prejšnjih besed, pa bi ena druga vzela kot vtikovanje. bostina...bodi ponosna nase, ne bit tako nesamozavestna. Imaš svoje življenje, krasnega mosškega ob sebi s katerim načrtujeta otroka. Ker so pa na svetu ljudje, katerim daje energijo opravljanje in s tem svoj neuspeh skrivajo za tem, je zate in tvojo srečo pomembno, da čimprej odmisliš. Pusti razčiščevanje z njimi, ker se boš samo bolj zapletla. Enostavno si misli...je+bite se vsi skupaj, jaz vem kaj je zame prav. Pa niti slučajno ne najedaj svojega zaradi tega. Ga boš samo spalamudila in se bosta kregala. Začni se veselit življenja in tega kar vsa čaka. Kar pa ti neprijetnega pride na pot, pa enostavno preskoči.
|
|
|
|