Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 14:56:50
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
TuboLina- dobrodošla Iz kje pa si ti? Kobilje, če znate ge ja tau
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 15:18:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 TuboLina- dobrodošla Iz kje pa si ti? Kobilje, če znate ge ja tau je san pa z sosednje vejsi. dol po brejgi.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 15:21:41
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
je san pa z sosednje vejsi. dol po brejgi. dobrovnik?
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 15:22:11
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nončika- čestitke za sinčka Ti pride blazina prav? dojenje nan nešče zalaufati,dodavlemo. neven,či de nan sploj zalaufalo.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 15:22:31
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 je san pa z sosednje vejsi. dol po brejgi. dobrovnik? kapate. znaš ka.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 18:25:56
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
[/quote] kapate. znaš ka. [/quote] no, fajn... sosida
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 19:55:29
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nončika- čestitke za sinčka Ti pride blazina prav? dojenje nan nešče zalaufati,dodavlemo. neven,či de nan sploj zalaufalo. Nončika, nama na začetki tuj nej laufalo tak kak bi moglo, verjetno ker je naš mali najprle v porodnišnici bil 2 dnij priklopleni na glukozo (ker njemi je tak cuker spadno, ker san mela nosečniško sladkorno), in san ga prvič pristavila kumaj 3. den po porodi, tak ka san tudi gjes na začetki dudavala. Je pa rejsan ka se nejsan preveč obremenjuvala s ten - san si mislila, če de šlo lepou, če pa nje pa tudi vredi. San ga pa te, kda sva dumou prišla pristavljal kdakoli je štel, san mela te že občutek ka san duda na svej nogaj, ka mi je dobesedno celi čas vijso na ceckaj, no te pa je tak zalaufalo, ka smo tudi dodatek lejko opistili.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 19:59:27
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab nalini mij smo gnjes sprobali tvoj recept za ležejše punjenje pleničk, ka je mali že 3 dnij nej kakal. No gnjes je pa pleničko napuno tak, kak kakšni odrasli človik. popravlen post: gnjes je pleničko napunil 2x Zdaj vijdite, ka suje slive delajo.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 20:04:08
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja znan kak to ide atiji ponavadi nos z zobkama popravla mamici pa klučnico...če trbej mi napravi manikuro pa rada bi mi skrajšala prste smao nekak ji nejde...boli pa kak satan... kakanje odkar majo preprečavan ka je domače gesti boljše mi kaka po 2x na dan pa to tak ka sploj ne ven kda...ker ponavadi je tak tiskala ka je vse rdeča bila...pa še biogaia ji davlen pa resno brez problema...znaš ka mu zmejs daj...zvečer namoči par sliv v vodo drugi den pa mu daj to za piti...pomaga..ali pa slivovo aktivio....moja se je eot tak pokakala ka je bil bodi do jošk v dreki... Ja nikaj detelja, te pa trbej Majo že zdaj spodbujati v njenih ranij korakaj k nadvse uspešnoj poslovni karijeri na področji plastične kirurgije. Gnjes mamina klujčnica, vutro atijevo vujo, čez 25 lejt pa privatna ordinacija na elitnoj lokaciji.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 20:18:30
|
|
|
|
Nalini
|
detelja ........ tudi jes man eno bojno rano na lijci .... veronika ....... super, da je pomagalo sončni žarek ........ kak sta maliva zlativa ... jaz čas bi pa že bil za eno kavico ..... štorkljica. ........ a kaj telovadite midva z malim kar migava,..... pa še ati je nekaj vaj naštudiral ..... nončika .......... ma ne se sekirat zaradi dojenja,.... upam, da bo vse kot si želiš in vse nove pomurske mamice, ki ste se pridružile na čveku .... lepo pozdravljene
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 8:06:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Jutro Kak ste? Ste dobro spali? Snopyka- ti si pa meni tak znana Kak da sva se dostikrat srečali...... Symona- oglasi se nam kej več.... Greš kej v Lotmerk? Nončika- glede dojenja....naj bo tak, kak si ti želiš......Če nede pa pač nede....... Nalini- kak kej tvoj sinek? TuboLina- znan kje je Kobilje Sem celo 1x bila v vaši vesi......Jaz sem iz okolice Črenšovec...... Sem pa stara 30let.....Mon dva sončka- Eva avgust 2007, Luka pa januar 2009...... VeronikaB - ti si pa kar v LJ ostala.....Jaz sem bila tam 5 let, te pa sem pred 6,5 leti prišla nazaj domu- ljubezen.....Sem pa jaz priseljena v Prekmurje, drgačik sem štajerka Pa morem povedati, da še vedno pogrešan Lj.....predvsem nakupovalne centre Sicer pa itak iden dostikrat službeno v Lj in si te dan duška....... Drgačig pa grizenje sploh neje tak hudo.....Da pride cviljenje, trmarjenje.....da se začne na noge staviti-te je kume pestro, ker jih je vsepovsod puno
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 2.11.2009 8:08:09 >
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 8:11:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Dobrodošla IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 TuboLina- dobrodošla Iz kje pa si ti? Kobilje, če znate ge ja tau Oja, znamo znamo. San skoro vsaki teden tan pri sekici
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 8:12:55
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja, pa še eno kavico nan navržen pa iden sebi nekaj naštijmlen, pa te vas malo bole prečikejran
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 8:37:22
|
|
|
|
veronikab
|
Serendepity fala za kavo. Takšna bi rejsan pasala. Če dobro premijslin, san kave že nej pila odkar sn zanosila. Te mi je začala smrdeti kak 100 , zdaj pa še izda dojimo, pa si nekak ne vupan. San pa eto šla prav tvoj nick pogooglat, ka san nej znala ka pomeni, mi je pa bila fejst lepa rejč. Lepooooo ....
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 8:40:52
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek VeronikaB - ti si pa kar v LJ ostala.....Jaz sem bila tam 5 let, te pa sem pred 6,5 leti prišla nazaj domu- ljubezen.....Sem pa jaz priseljena v Prekmurje, drgačik sem štajerka Pa morem povedati, da še vedno pogrešan Lj.....predvsem nakupovalne centre Sicer pa itak iden dostikrat službeno v Lj in si te dan duška....... No zdaj vijdiš ka lubezen vse ne napravi. Ja v Lj san pa kar ostala, ka san tukar ležej službo dobila, pa tudi dičak mi je LJ, te se je pa nekak poklopilo. Nakupovalni centri .... ka je že tou? Odkar mamo maloga škratka, mi še niti tou več ne dišij. Če pa nešče biti v vozički, te pa žmetno kama idemo, čiglij bi bil že čas, ka si kakšne nove cote kupin, če mi pa stare več nejso prav.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 15:34:28
|
|
|
|
Nončika
|
evo, pa ma naš sinek tudi atija. sva gnes poriktala očetovstvo. jeee!!! san še nesla roj. list na občino naj mi preračunajo vrtec. mislin, znan, ka spadnemo en razred niže. turbolina, si ti odla nazaj, ka so tvojomi malomi še enkrat vezali popek???? gnes je babica bila eti in je pravla, ka je en dojenček z tvoje vejsi bil na ponovnon vezanje. mislin, ka nas tuj tou čaka.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 16:10:06
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
turbolina, si ti odla nazaj, ka so tvojomi malomi še enkrat vezali popek???? gnes je babica bila eti in je pravla, ka je en dojenček z tvoje vejsi bil na ponovnon vezanje. mislin, ka nas tuj tou čaka. nej nej, to san nej ges bijla....mij smo 2x bilij v bolnici, enkrat zaradi žutice, takoj prvi teden, enkrat pa zaradi driske, se je nej redil, pa dehidrirani bil, to pa takoj drugi teden... popek je nan čist ok bil, lepo doj spadno... brez problemov... neven što bi lejko to bil.... eden je 17 dnij starejši od mojega, mogoče je tisti mogao nazaj..... serendipity - kera pa te je tvoja sekica?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 2.11.2009 17:15:35
|
|
|
|
štorkljica
|
Malo se javin, ka pozdravin... Sofija je bila malo betežna prejšnji teden, pa san nej nikaj tu gor skakala, zdaj pa še tej svetki...no in falabouge je vse tou minilo. Že dva dni zberan informacije ge bi lejko dobila kakšen dober primer CVja, pa nikaj ne najden....san nekšno, po mojen, vredik slujžbico najšla, pa ščejo meti življenjepis...ge san ga pa mejla pred lejti na rač, samo te se mi je sistem vkup suno in so šli vsi podatki . Katastrofa v glavnon, kda kaj nucaš te glih ne najdeš Ka de resno vutro snejg šou? Sončni žarek ej kak fajn ka si slikice gor dala od maliva, Luka ti je pa že redno zraso...vav Pa tak sta fajniva oba...meni je pa gli Ajda včerraj pravila ka naj Evo povabin na obisk....san njoj malo smokije sipala v skledico pa se je takoj na Evo spoumnila Javi se kaj! OK šiban nekaj gejst...pa pa
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 10:02:33
|
|
|
|
Nalini
|
sončni žarek .... sine je super .... čez dan veseli dobrovoljček, ki ima že tri zobeke (četrti ravno prebija) ... priden jedec (le popoldne mu bolj diši ziza kot pa kakšna kašica ) .... ponoči pa .... raste pa hitro, prehitro ....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 12:08:59
|
|
|
|
naty6
|
Pozdravljeni. Nekaj san brskala in pregledovala na RR in sem vdarila v vaš forum. Tak... Sedaj pa vas spitavlen, če me sprejmete?! Ges imam doma same dede. Moj , starejši sin (5 let) Damjan in mlajši sin Anej( star 1 mesec). Iden ka že mali breči...se beremo....
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 12:27:11
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
doborodošla, ges san še tuj "sveža" na forume.... kak je tebi lepo, samo z moškimi obdana pri nas sve tuj samo ges pa mama, če san pa pri doma, pa sve tuj samo ges pa tašča vsi ostali so moški, pa zaj en mali
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 12:33:39
|
|
|
|
Nončika
|
naty, dobrodošla. ve eti čvekale, pa na oktoberkaj tudi. lepou.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 13:42:28
|
|
|
|
naty6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika naty, dobrodošla. ve eti čvekale, pa na oktoberkaj tudi. lepou. Hvala lepa za dobrodošlico. Nončika tan san te že ščela pitati, če si iz Prekmurja(pri oktoberčkih 09). Pa san ugotovila. Bodi to kar si. Drugih je tako že preveč.
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 13:54:48
|
|
|
|
veronikab
|
naty6 dobrodošla! Več de nas, bole de veselo!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 3.11.2009 14:05:10
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
ges bi pa prosila za nasvet.... mogoče je kera na iston bila... maloga dejvlen spat na bok ( tak so nas včile ), pa se mi ponoči, neven kak njemi uspe, vsako noč obrnej na hrbet, včasih ga pa najden tude na trebuhe, ležij skoro na nose.... gda ga na bok denen, te ga dene čista k robe postele.... pa mi je nej jasno, kak se lejko tej mali , ka je komaj 7 tednov star, lejko tak obrnej... če njemi naj pred trebuščeka tuj dekico zamotan, ka ga podprej? ka bi vij napravile? na hrbet ga še ne vupan dejvati spat.... vupan, ka san van nej dosadna...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?