Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 28.10.2009 9:47:33
|
|
|
|
veronikab
|
Gjes pa moren poklonkati, ka našoga vora za ednok še ne davle. Prle je odo spat ob 21h, zdaj mi zaspij že ob 20h , zajtra je stanjuval ob 6:30h zdaj pa tudi, tak ka je praktično eno voro potegno. No vupan, ka san ga nej prefriško hvalila. Nas pa za te svetke nede dumou - vutro mamo 3. cepljenje, pa mu rajši dva dnij počakali v LJ, če bi bila kakšna reakcija, te se nan pa samo za soboto pa nedelo ne splača prijti.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 29.10.2009 20:08:24
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 dobro jutro,..recimo.. smo stanoli ob petih!!! celi naspidirani in pred 10 minutami je šla nazaj spat.... sicer se je špilala eno vöro, pa smijala, samo zaspati nej nazaj...je bi pa še spala...zaj je pa zaspala, je pa nemren več.... ta vöra jo je čista zdelala. vupan, ka se kaj popravi.... ja, je komaj čakan, ka idemo v petek domov.....či ste še za, v soboto dopoldne se lejko rejsan ge dobijmo.....sporočte do petka, ka doma neman interneta..... fajn bojte... ge iden z veseljon z tebo na kaveco če boš ti štela z meno? fajn bi pa blo ka se še kera pridruže če ščeš me leko na zs pistiš št... ok?
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 30.10.2009 21:39:44
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
hej babe žabe! san nova na forume.... se van lejko pridrujžen na trač partije? no, ka van poven nekaj o sebi... stara san 23, 17.9. san dobijla lejpoga, pridnoga sineka, ime njemi je Tin... 50 cm, 3140 kg... slike dan gor, ko jih uspen dati na rač.... s kerih koncov pa krajov ste?
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 31.10.2009 9:00:26
|
|
|
|
Nončika
|
evo, žabe babe. pa nej ka kera zameri. se pofočkam. ja, Timona smo dobili, zdaj mi pa okupirata celi čas dva. nega nevole, samo malo časa za RR. fajn bojte.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 9:26:46
|
|
|
|
Nončika
|
ka pa te zaj? nega nikoga? nosečke smo rodile, ene že dugo. zdaj pa nega niti edne pri dojenčkaj?ojej!!!!
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 11:47:02
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
ja ges san tu, samo san nova, pa ne poznan še zaenkrat niti ene nosečke
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:09:36
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 ja ges san tu, samo san nova, pa ne poznan še zaenkrat niti ene nosečke no evo, ge san detelja, stara 27 let, man 6,5 mesecev staro hčerkico majo, kera je že par dni tečna kak dr... puna luna jo nosi pa še zobeki matrajo...drugače pa san iz ms...dobrodošla med nami...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:19:59
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
detelja me veseli... ges san tude Maja , pa tude san aprilski norček ges san pa septembra vstopila v svet materinstva, rodila san dečka, ime mu je Tin, 3140 g, 50 cm.
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:32:27
|
|
|
|
veronikab
|
TuBoLina_86 dobrodošla! No gjes san pa veronikab, stara 33, živeča v LJ, po srci pa še izda Prekmurka. Man 6 mesecov staroga dičaka Jakoba Belo, keri trenutno spij za atijon v velkoj posteli, tak kak se šika. detelja tudi našoga nekaj nosi ta luna, se mi že malo ne sfuzla, pa še cepleni je bil v četrtek, zobje ščejo vo prijti, eh.... vse na kupi, te pa zanaš kak je tou
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:40:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab TuBoLina_86 dobrodošla! No gjes san pa veronikab, stara 33, živeča v LJ, po srci pa še izda Prekmurka. Man 6 mesecov staroga dičaka Jakoba Belo, keri trenutno spij za atijon v velkoj posteli, tak kak se šika. detelja tudi našoga nekaj nosi ta luna, se mi že malo ne sfuzla, pa še cepleni je bil v četrtek, zobje ščejo vo prijti, eh.... vse na kupi, te pa zanaš kak je tou no, mi smo pa bili v sredo cepleni...pa tan kak je bila ceplena ma taknšo trdo bunko jo je nej lepo cepila...trenutno sama spij...samo mo ji ge šla delat družbo...smo tečni...samo če stane pa ge zaspin te mi tak oderej obraz pa oči vo skopa
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:41:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 detelja me veseli... ges san tude Maja , pa tude san aprilski norček ges san pa septembra vstopila v svet materinstva, rodila san dečka, ime mu je Tin, 3140 g, 50 cm. no, kak lejpo ime maš...samo je že pa ful pogosto gratalo...ge san drugače marčevka...ribici...maja pa je trmasti ovenček...ati pa trmasti škorpijon no moja majči pa je mejla ob rojstvi 3920 g pa 54 cm...zdaj pa ma 73,5 cm pa 8720 g...je nadpovprečno velka...trmasta itd
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:52:15
|
|
|
|
Nončika
|
uau, detelja, tak je maja velka. uau. evo,ka se predstavin. san 28let stara mamica dveh sončkov. tečne male 4letnice in pa 9dni staroga škorpijona. smo gli zamidili tehnico in je naš dečko škorpijon. rodili smo se 24.10 in merimo 4180g in 54cm. zaj čakan, ka se naš dečko prebidi, napapa, pa malo šibnemo ven na zrakeca.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:52:24
|
|
|
|
Nalini
|
ena velika pusika za trmasto Majo
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 12:55:05
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
velka deklica... ja, trma pa je značilna za ovne pa bikece... moj pa je priden... nimamo ne krčekov ( trkam na les ), ne jokamo za bv... joka samo ko je pokakani al pa lačen.... nončika, tvoj mali je pa velki dečko, če je mel prejk 4000 g mij mo tude šli malo ven, samo se moremo redno oblečti, ka prinas je rejdno mrzlo... pa še sunca nega
< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 1.11.2009 12:59:02 >
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:16:42
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Oj babe vupam, ka me še poznate Sem vas kume nejšla...... Še dobro, da je na stari temi link, ker drgačig bi mislila, da smo izumrle Mi smo OK. Luka je star 9,5M.....mali dirkač....za njega nega ovir, se plazi od 8meseca, vsepovsod gor stajuvle, ob sedežni hodi......Je velki jedec, pravi trmasti kozorog-kos e z Evo cukata za igračo nede niti slučajno popusta..... Eva je od septembra v vrteci, ker drgačig bi mene lehko v Ormož odpelali..... Je Eva zej že 2tedna duma, ker je bila betežna in sem jaz vsak večer čist fertig......Upam, da v tork gre nazaj v vrtec Kaj je z našin kafejon? Jaz včera itak enbi mogla....Mi odgovorja bolj čez teden......
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:19:01
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Pa še čist frišna včerajšnja slika
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:21:43
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Nončika- čestitke za sinčka Ti pride blazina prav? Štorkljica- te čist razmin kak je duma z obema Upam,d a bo Eva zej OK in bomo prišli na obisk...... Detelja- Maja pa je velka diklina Luka je meja pri 9M 70cm in 7800g.....Je bolj dugi in šlang TuboLina- dobrodošla Iz kje pa si ti?
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 1.11.2009 13:23:57 >
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:36:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ena velika pusika za trmasto Majo sve zdaj malo skup ajali...zdja pa maja dale postelo doj drži pa upam, da jo bo še kar nekaj časa...maja puso vrača..
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:38:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 velka deklica... ja, trma pa je značilna za ovne pa bikece... moj pa je priden... nimamo ne krčekov ( trkam na les ), ne jokamo za bv... joka samo ko je pokakani al pa lačen.... nončika, tvoj mali je pa velki dečko, če je mel prejk 4000 g mij mo tude šli malo ven, samo se moremo redno oblečti, ka prinas je rejdno mrzlo... pa še sunca nega to so naši že mimo...boš vidla kda de ti kaj izsiljeval itd...nede samo jok... cviljenje tudi bo...ge san že skoraj brez moje krošnje (las) tak me cuka da je nej kaj po njeno...po obrazi man dva fajna štrafa...se je princeska malo lepotno pošpilala...atijo pa je vujo obdelala....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:39:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Pa še čist frišna včerajšnja slika eva pa je že fajn zrasla...luka pa se je tudi čist spremeno
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:40:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Detelja- Maja pa je velka diklina Luka je meja pri 9M 70cm in 7800g.....Je bolj dugi in šlang ja, maja je nadpovprečno velka...deklice so baje pri enon leti tuj 74 cm velke...samo je pa tudi nej debela oboje isto presega za svojo starost....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:46:19
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 velka deklica... ja, trma pa je značilna za ovne pa bikece... moj pa je priden... nimamo ne krčekov ( trkam na les ), ne jokamo za bv... joka samo ko je pokakani al pa lačen.... nončika, tvoj mali je pa velki dečko, če je mel prejk 4000 g mij mo tude šli malo ven, samo se moremo redno oblečti, ka prinas je rejdno mrzlo... pa še sunca nega to so naši že mimo...boš vidla kda de ti kaj izsiljeval itd...nede samo jok... cviljenje tudi bo...ge san že skoraj brez moje krošnje (las) tak me cuka da je nej kaj po njeno...po obrazi man dva fajna štrafa...se je princeska malo lepotno pošpilala...atijo pa je vujo obdelala.... istina, istina ... detela čakaj ka de začala za svoje lepotne posege uporabljati še zobke .... tou de še fajn
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:47:44
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Pa še čist frišna včerajšnja slika Sončni žarek maš fejst lepa malčka. pa kak sta že velka
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 13:49:41
|
|
|
|
veronikab
|
nalini mij smo gnjes sprobali tvoj recept za ležejše punjenje pleničk, ka je mali že 3 dnij nej kakal. No gnjes je pa pleničko napuno tak, kak kakšni odrasli človik.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 1.11.2009 14:00:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 velka deklica... ja, trma pa je značilna za ovne pa bikece... moj pa je priden... nimamo ne krčekov ( trkam na les ), ne jokamo za bv... joka samo ko je pokakani al pa lačen.... nončika, tvoj mali je pa velki dečko, če je mel prejk 4000 g mij mo tude šli malo ven, samo se moremo redno oblečti, ka prinas je rejdno mrzlo... pa še sunca nega to so naši že mimo...boš vidla kda de ti kaj izsiljeval itd...nede samo jok... cviljenje tudi bo...ge san že skoraj brez moje krošnje (las) tak me cuka da je nej kaj po njeno...po obrazi man dva fajna štrafa...se je princeska malo lepotno pošpilala...atijo pa je vujo obdelala.... istina, istina ... detela čakaj ka de začala za svoje lepotne posege uporabljati še zobke .... tou de še fajn znan kak to ide atiji ponavadi nos z zobkama popravla mamici pa klučnico...če trbej mi napravi manikuro pa rada bi mi skrajšala prste smao nekak ji nejde...boli pa kak satan... kakanje odkar majo preprečavan ka je domače gesti boljše mi kaka po 2x na dan pa to tak ka sploj ne ven kda...ker ponavadi je tak tiskala ka je vse rdeča bila...pa še biogaia ji davlen pa resno brez problema...znaš ka mu zmejs daj...zvečer namoči par sliv v vodo drugi den pa mu daj to za piti...pomaga..ali pa slivovo aktivio....moja se je eot tak pokakala ka je bil bodi do jošk v dreki...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?