veronikab -> RE: pomurski dojenčki :) (14.11.2009 20:57:49)
|
TuBoLina_86 - tudi takšni dnevi prijdejo, včasih se zavličejo tudi v tedne, samo vse tou ednok mine. Naš mali je meni nej dosta po rokaj, san ga tak probala navaditi, verjetno je pa dosta odvisno od diteta samoga. Zdaj se mi fajn san nakli špila tudi po celo voro, gje ga samo tu pa tan mo poglednen, njemi kaj poven, njemi dan kakšno igračko, je pa mel tudi obdobja, ka se je štel samo nositi, eli pa biti bar v naročji, ka je čuto mojo bližino. Kda san pa šla ednok za 2 tedna dumou, san pa mislila, ka se mi zmejša kda nazaj v LJ prijden, ka so ga doma vsi samo po rokaj vlačili, pa bole san jin pravila, ka more tudi kaj nakli biti, pa se san zamotiti, bole so me nej bogali. No pa sva te nucala kakšni teden, pa je bilo pa vse po staron. Smo pa tudi mij meli en mesec nazaj 2 tedna fešto zvečer, ka je nej pa nej mogel, eli pa štel zaspati. Pa sva ga nosila, z njin plesala, zibala, spevala, pa nikaj nej pomagalo. No pa kak je tou obdobje prišlo, tak je tudi odišlo. Vupan, ka je zdaj tvoj [sm=duda.gif] že zaajal.
|
|
|
|