Gina -> RE: Želim si še enega otroka, partner pa ne (24.10.2009 20:58:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Čevlji so bili pravi kiks ribica.! No jaz pa ne razumem vas,k imate otroke,moža,družino v pravem pomenu besede,pa bi imele tretjega k drgač ne boste srečne!Berite tiste,k še enega ne morejo imeti in se zamislite,kaj imate. Boš srečna ko bojo trije?Dvomim,k potem ti bo manjkalo še kaj... POglej, kajalin, meni so recimo zelo plehke želje imeti cunje od firm, pa hoditi ne vem kam ven, pa s partnerjem hoditi vsak po svoje vsak teden 2x, ali imeti moža ob sebi, ko bi on šel raje s frendi.....meni je to popolnoma nepomembna reč - nekomu drugemu je pa plehka želja imeti 3 otroke, če že ima dva. Vse to so samo vrednote. Štekaš, vrednote. Nimaš nekega posebnega vpliva na to, da tako čutiš. Tako ti kot jaz. IN vsaka želja je pomembna. Tako moja kot tvoja in njena. IN z enako "modrostjo" bi jaz lahko rekla, kaj pa potem, če gre mož na žurko. Če danes ne bo šle, boš hotela pa ga nadzirat vsako sekundo, nikdar ne boš srečna.... vendar bi bila to krivica, ker ti nisi taka, kakor je tudi krivica očitat nekomu, da ne bo srečen, ko bo imel tri otroke, ki si jih tako zelo želi, da boli. Jaz imam tri otroke. Želela sem si jih in sem srečna. Srečna. Nič lepšega se mi ni v lajfu zgodilo kot otroci. Oni, mislim vsi otroci tega sveta, so edina bitja na tem svetu, ki so čista in srečna že v duši. In ko imaš svoje otroke, si v to še bolj zihr. IN srečen si, samo zato, ker so in ker dihajo s tabo in ob tebi, ker ti privoščijo smehljaj in medvedji slinast poljubček in najbolj topel in iskren objem kar ga lahko dobiš. In veseli so, ker so s tabo in ker si ti njihov zaklad, kot so oni tebi - ker se lahko zanesejo nate in ker vedo, da so ljubljeni. Kajalin, vem, da teh želja očitno ne razumeš, vednar te prosim, samo spoštuj jih. To bo dovolj.
|
|
|
|