sarar -> RE: Želim si še enega otroka, partner pa ne (10.1.2010 13:44:49)
|
pišem malo pozno, pa vseeno... anonimna1, najprej čestitke za plusek! tvoja zgodba se je lepo končala glede tvoje situacije- moram reči, da ko sem brala tvoj prvi post, sem se najdla čisto notri. malo manj kot eno leto nazaj sem bila na istem kot ti... na žalost z drugačnim koncem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] imela sem neskončno željo po tretjem otročku, tako močno, da mi je slabo ratalo ko sem pomislila, kako rada bi imela še enega otročka. nekatere nas pač ne razumejo, ampak kaj češ... skratka, jaz z fuuul veliko željo, moj partner pa odločno proti. no, na momente je celo kazalo, da si bo premislil, pa se na žalost ni. to željo sem tako dolgo potiskala v sebi, da sem sčasoma pozabila na to, zdaj pa se je ta močna želja spet pojavila... me je kar strah, ker vem kako močno in dolgo je trajalo, da sem se 1. ''skulirala''. omeniti mu pa tudi ne upam. saj vem, imam dva zdrava fantka doma, in moža, ki me ima rad in bi morala biti ''srečna'' s tem kar imam, ampak to me od znotraj vedno bolj zvija...
|
|
|
|