Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:53:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Olvija dober večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:54:09
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... ker je do zdaj edino čarli čisto točno razumela, kaj sem hotla s tem citiranjem povedat.... nekatere smo pač bolj kurjaste in rabimo še dodatno razlago ja ni kej bo treba dat podnapise gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:54:25
|
|
|
|
gold fish
|
dober večer.... ...smo se cel dan potepali po Koroškem....je bilo prav fajn..... pa še laptop mam porihtan...je bil že tak zabasan,da je komaj vlekel še ...... po moje mi smailijev ne kaže, ker mi kaže tak kot je en cajt lari..... ...kaj moram nardit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:55:04
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dober večer.... ...smo se cel dan potepali po Koroškem....je bilo prav fajn..... pa še laptop mam porihtan...je bil že tak zabasan,da je komaj vlekel še ...... po moje mi smailijev ne kaže, ker mi kaže tak kot je en cajt lari..... ...kaj moram nardit smej se
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:55:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer fiši a potepali ste se
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:55:22
|
|
|
|
gold fish
|
no, vidim, da so gor, ko pišem pa jih ni...tudi ok.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:55:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, vidim, da so gor, ko pišem pa jih ni...tudi ok..... glavno da dela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:57:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši zakaj nisi napisana pod uporabniki na tej temi kaj si spet v ilegali, al se potepaš na drugih temah?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:57:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Fišika....kaj te nisi včeraj poklicala......sem čakala tvojega posta za ob 8 nisem več videla, pa pol takoj zjutraj nisem upala, da vas ne zbudim......, pol smo pa imeli čago je imel direktor rd in smo malo čagali.... ...pol pa šus v avto in domov po pikeca ...bom ponovila vajo med tednom.....samo s klicem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:00:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši si kaj boljše? vročina je padla?dej se pocajtaj ...danes nimam vročine....mogoče zato, ker je vikend
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:01:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak še zmeraj nisem dobila odgovora kdo gre na kuhan vin z mojim? Dobro, se bom jaz žrtvovala.... Je zabaven? ja to boš pa vidla če je zabaven, ko bosta šla na kuhan vin No, menda že veš, če imaš zabavnega moža...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:01:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... ker je do zdaj edino čarli čisto točno razumela, kaj sem hotla s tem citiranjem povedat.... nekatere smo pač bolj kurjaste in rabimo še dodatno razlago
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:02:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Bogata vdova se je odločila, da bo preko oglasa poiskala sanjskega moškega. V pogojih navede: 1. Ne smeš me pretepati. 2. Ne smeš zbežati. 3. Moraš biti dober v postelji. Več tednov je njen telefon zvonil kot za stavo, prihajale so tone pošte, moški so trkali na vrata...A noben ni izpolnjeval kriterijev. Nekega dne, ko ponovno zazvoni hišni zvonec, gospa odpre vrata in na predpražniku najde moškega brez rok in nog. Presenečeno vpraša: "Kdo ste in kaj želite?" "Živijo! Vašega iskanja je konec- jaz sem vaš sanjski moški! Nimam rok, da bi vas tepel, in nimam nog, da bi lahko zbežal od vas." "Že, že...a zakaj mislite, da ste tako dobri v postelji?" "Kako pa mislite, da sem pozvonil ?"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:03:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zakaj nisi napisana pod uporabniki na tej temi kaj si spet v ilegali, al se potepaš na drugih temah? jaz vidim napisano najprej sebe in laro...pa nisem poševno napisana..tisto pomeni ilegalo...tak, da mi ni jasno...ne vidim, pa tebe al pa kake druge razen lare
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:03:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak še zmeraj nisem dobila odgovora kdo gre na kuhan vin z mojim? Dobro, se bom jaz žrtvovala.... Je zabaven? ja to boš pa vidla če je zabaven, ko bosta šla na kuhan vin No, menda že veš, če imaš zabavnega moža... mah pri naši hiši sm jst za zabavo on ma druge kvalitete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:04:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
men je bil tudi omnia dober na pogled, ampak ga ima kolegica in je skrajno nezadovoljna z njim. js bi izbrala kako nokio, ki nima preveč funkcij, da baterija zdrži čimdlje. sicer pa nimam kaj izbirat, ker moji 4letni Omnia odpade, ker ne govori slovensko... Jaz ne morem toliko časa imeti istega gsm-ja... zdej bo 2 leti, kar ga imam, ma bi rada kej novega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:04:49
|
|
|
|
gold fish
|
....račka...malo se še lovim, ker imam nove programe gor.....eh, pa saj bo... pridem pol, grem malo k mojim dečkom.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:05:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, vidim, da so gor, ko pišem pa jih ni...tudi ok..... Pri meni je isto...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:07:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....račka...malo se še lovim, ker imam nove programe gor.....eh, pa saj bo... pridem pol, grem malo k mojim dečkom..... jst pa ne vem kolk časa bom še lahko tle gor se skos kej dogaja je pa Marija dons že mal pred osmo zasapala tko da upam, da ne bomo ponoči spet pokonci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:07:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, vidim, da so gor, ko pišem pa jih ni...tudi ok..... Pri meni je isto... se spomnim ja, da je bilo nekaj podobnega.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:09:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
mah pri naši hiši sm jst za zabavouser posted image on ma druge kvaliteteuser posted image Za it na brole rabim zabavno družbo... drugo me ne briga... To pomeni, da greva midve na brole, on pa na kodeljevo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:10:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga očku vleče. Janezek ves šokiran reče: "IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE KER SI CUZAM PRST!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:11:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
e pa Marija dons že mal pred osmo zasapala tko da upam, da ne bomo ponoči spet pokonci Naša Lara vsak večer zaspi malo pred osmo... ma ta teden, od kar je začela hodit, je utrujena in zaspana še prej... Pa je kr ne dam kaj bolj zgodaj spat, ker nočem, da se zbudi pred sedmo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:11:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mah pri naši hiši sm jst za zabavouser posted image on ma druge kvaliteteuser posted image Za it na brole rabim zabavno družbo... drugo me ne briga... To pomeni, da greva midve na brole, on pa na kodeljevo.... sej ti povem, ja bo boljš tako, on ma rad bolj take 654651235413 strokovne debate, tko da, ...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 21:11:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK u glavnem če na kratko povzamem pf ma novo nokio pa avto čarli je mal fouš fiški ko ga lahko pije (za zdravje, da ne bo pomote) KAHLO je dobila porodniško Lara je povabljena na razgovor Saraya je aktivna šolarka pa to se fulll dogoja tle gor Pa me je le ena pogruntala Že Lari in Ledi sem bila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.