![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 7:23:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ampak...pomije....se mi pa še vedno ne luštajo Meni tudi ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 7:24:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, pa mamo svetovnega prvaka Juhu. Mu privoščim. Bravo Zavec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 7:28:37
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Mi smo danes zgodnji. Lana je šla zdrava spat, čez dobro urco spanja pa se je začelo. Nahod, nahod in nahod. In to na polno, tak da smo en klinc kaj spali. Zbudila se je ob 5.15, pa sedaj sem jo dala počivat spet, ampak mislim da je še budna. Nosek čistimo ful, inhalacijo sem ji naredila, prsi namazala z materino dušico od justa, dala mlačen čaj za piti, druge ideje pa nimam.
< Sporočilo je popravil pf -- 12.12.2009 7:29:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 9:17:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 plačaš Ja, že dvakrat sem tko kupla FV denar... Ah, jst pa upala, da je še kakšna druga varianta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 12:03:06
|
|
|
|
KAHLO
|
HALLO bejbike!! Madona...............dobro kost je vrgla fišika......res ste se razpisale Fišika....kaj te nisi včeraj poklicala......sem čakala No mi smo pa včeraj šli na dva rojstna dneva organizirana v enem, glavna nit zabave je bila Pirati in skriti zaklad so bli sami 3 in 5 letniki.......tak da jih ronja ni mogla lih dohajat, je težko z ritjo po stopnicah skakat in še to pospešeno no tako da sma midvi ble partnerice.....ampak nama tud zaklada ni uspelo najdet.... sva se pa pol s torto potolažle....je pa mala full navalila na toast sendviče.....tak da bo to tud pr nas prišlo na jedilni list....je pa full čudno da sira drgače ne mara, če pa je s klobaso in stopljen pa ji gre v slast Zdaj sta šla s tatijem menjat gume (smo bli do zdaj v prekršku, packi).......in jidva kr ni domov?!?!?!? pitaj boga kje se potepata......južna bo zgleda mrzla Mi je pa uspelo zdaj postavit smrekico......ampak ker je letos na višjem mestu sploh ne pride tako do izraza kot lani... nič zdaj pa grem hladilnik pucat.....da bodo pinguini imeli prostor za party
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 12:46:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pač nokia.. ......5800xpress music ne 2330 classic je. Neko malo ajnfoh čudo. Meni bo pa mož kupil nov gsm... zdej pa imam problem, ker sta mi dva všeč... Samsung Nokia
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 12:47:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ah, jst pa upala, da je še kakšna druga varianta Menda ti lahko kakšna dobra duša tudi pošlje... Jst sem zapravla vse...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 13:32:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samsung Nokia Omnia je ful frajerska, čeprav nokia je pa nokia. Jaz imam kar en bolj navaden model, nisem glih za tehniko, pa mi je tole čisto ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 13:34:04
|
|
|
|
pf
|
Zdajle grem pa na pogreb. Žalostna zadeva. Danes se bomo poslovili od 34 let starega soseda, ki je bil super dečko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 18:10:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdajle grem pa na pogreb. Žalostna zadeva. Danes se bomo poslovili od 34 let starega soseda, ki je bil super dečko. kako hudo, ka pa je blo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 18:11:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer..... mater ste naklofale par strani ampak še zmeraj nisem dobila odgovora kdo gre na kuhan vin z mojim? al sm to kje spustila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 18:13:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
u glavnem če na kratko povzamem pf ma novo nokio pa avto čarli je mal fouš fiški ko ga lahko pije (za zdravje, da ne bo pomote) KAHLO je dobila porodniško Lara je povabljena na razgovor Saraya je aktivna šolarka pa to se fulll dogoja tle gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 18:15:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
se opravičujem, če sem katero pri povzetku dogajanj izpustila fiši si kaj boljše? vročina je padla?dej se pocajtaj mty - kak si?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 19:15:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak še zmeraj nisem dobila odgovora kdo gre na kuhan vin z mojim? Dobro, se bom jaz žrtvovala.... Je zabaven?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 19:21:45
|
|
|
|
pf
|
Joj danes sem pa srečna, da gre dan h koncu. Težak dan je za mano. Lana je ful sprehlajena in zahteva 200 % pozornosti, pospraviti sem morala po hiši, za piko na i pa še pogreb in klinčev zahrbtni severni veter. Zdajle greva z mojim pred tv z refoškom, pa bo kar bo. A ste vsaj ve imele bolj happy day?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 19:58:15
|
|
|
|
pf
|
Lara in Saraya vedve imata mislim da otroški fotelj za svoje pupe? Kako se obnese? Me mika eden pri Pikapolonici, ampak je skoraj 30 € in se še odločam, če bi božiček dal na seznam daril.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 19:58:46
|
|
|
|
pf
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:01:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako se obnese? Se zvrača..... ga moramo imeti naslonjenega na kavč ali omaro, ampak tudi to ni dobro, ker potem vstane in doseže vse...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:05:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara in Saraya vedve imata mislim da otroški fotelj za svoje pupe? Kako se obnese? Me mika eden pri Pikapolonici, ampak je skoraj 30 € in se še odločam, če bi božiček dal na seznam daril. ja super..samo sem ga umaknila,ker je M skakala iz njega.... Oni iz pikapolonice baje niso vredni nič...mehki in zanič material
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:08:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ste vsaj ve imele bolj happy day? ja,jaz sem uživala.....zrihtala sem si varstvo,da bi delala za šolo projektno in naloge,pa mi net do treh ni delal,tako da sem pač lenarila....Si lakirala nohte,lase prala.....dragi mi je prinesel lepinje.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:47:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak še zmeraj nisem dobila odgovora kdo gre na kuhan vin z mojim? Dobro, se bom jaz žrtvovala.... Je zabaven? ja to boš pa vidla če je zabaven, ko bosta šla na kuhan vin
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:48:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf A ste vsaj ve imele bolj happy day? ja,jaz sem uživala.....zrihtala sem si varstvo,da bi delala za šolo projektno in naloge,pa mi net do treh ni delal,tako da sem pač lenarila....Si lakirala nohte,lase prala.....dragi mi je prinesel lepinje....... a vidiš, da včasih je dober če net ne dela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:51:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Omnia je ful frajerska, čeprav nokia je pa nokia. Jaz imam kar en bolj navaden model, nisem glih za tehniko, pa mi je tole čisto ok. men je bil tudi omnia dober na pogled, ampak ga ima kolegica in je skrajno nezadovoljna z njim. js bi izbrala kako nokio, ki nima preveč funkcij, da baterija zdrži čimdlje. sicer pa nimam kaj izbirat, ker moji 4letni nokii še vedno zdrži baterija 5-6 dni in sem še vedno zadovoljna z njo...razen tega, da je velka ko cegl... nokia rules!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:51:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... ker je do zdaj edino čarli čisto točno razumela, kaj sem hotla s tem citiranjem povedat.... nekatere smo pač bolj kurjaste in rabimo še dodatno razlago
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.12.2009 20:52:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
EN NOGOMETEN da ne boste presenečeni, če letos ne bo Dedka Mraza na obisk. A zakaj? Ja zato ker je RUS! Če bo šlo v JAR vse po željah nogometnih navdušencev, pa drugo leto ne bo niti Božička (ki je itak ameriška pogruntavščina)!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.